Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk fırsatta izleyeceğim canım

Annesi mavi babası sarı idi. Ortaya bu çıktı benimkinin ismi taş devrindeki bambamdan geliyor
Minik yaramaz ya

Evet ya dün başladım bugün ikinci sezon nerdeyse bitti
ben de tam çok güzel pp olur dicektim yapmışsın görünce hatırladım

aynı canısı hafif bel ağrısı dışında bir değişiklik yok.sen nasılsın

Çok şükür kuzum
İlk günler aşırı gerildim ama şükür bir belirti filan yok bulaşmış olsa bişeyler hissederdik heralde diyip rahatlıyorum
ahh inşallah kasım Aralık ayı hepimizin yüzü gülürrrr inşallahh at at
Ayyyy dur hemen atıyorum sanaaaaaa
The good place canım
Güzel dizi diyorlar ona da başlasam mı
İyi seyirler sana
Yaaa çok güzel eğlenceli bir dizi son sezonu biraz sıktı ama ilk iki sezon çok eğlenceli

Ohhh ckk şükürrrr

Şu an ikinci sezondayım
Çok eğlenceli

Evettttt bambam canım

Tabisi yapmam mı oğluşumun isim babasını
Doktora gidip kan değerini öğrendin mi canım
maşallah tüyü kadar ömrü olsun yok sürekli kan vermek istemiyorum bu sefer.bat günü pazartesi vericem.ayın 7sine de kadın doğuma randevu aldım hem kese hem kalp atışı duyarız o zamana.Allah izin verirse

Bildigim kadariyla sadece DusunceBulutu hamiss baska kimse yok galiba yada gozumeden kacti

Benim regl yeni bitti calismalara basladik BAT gelene kadar devam
Aaaa DusunceBulutu hayırlısı olsun ne kadarlik, ne zaman ogrendin, kacirdim bennnn
Calis kuzummm, en hayirli zamanda gelecek insallah
İyiyim kuzucummm, napimmm, anca yiyomm

Ayyy inşallah çok çok uzun zaman bizle kalsın...
Ptesiye ne kaldı ki
İnşallah bir gün çift çizgiyi yakalarsam umarım bende senin gibi aynı sabrı gösteririm

Bu aralar ben gibi çok üşengeç olan var mı ya? Resmen elim kolum kalkmıyor, ne yemek yapıp yiyesim geliyor ne temizlik yapıyorum. Kaç gündür ev süpürmedim, ev toz içinde ders de çalışmıyorum, tüm gün yatıp tembellik yapasım geliyor kesin benim burcum bişey oldu retro merkür venüs bişeyler oldu ondan bu tembellik ya, benle alakası yok yani şahsımlaöyledir dimi cukulatam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…