- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.941
Benim kurbaga prenslerimmm cok sirinlerayyy bu nee cok tatlıı
Çok güzel bunlar çıldırcam yaaa çok minnoş
Ayyy ilerleyince hiç yapamam demi yavaş yavaş yapıyım kendimi yormadan hadi inşallah ağzın bal yesin kızhahahahahahhayap kuzum yap bebe geliyo bebeye hazırlık yap
o kadar cesit vardi ki hangisini alacagima karar veremedim hepsi cok minnostuuu bunu sectimÇok güzel bunlar çıldırcam yaaa çok minnoş
Ayyy ilerleyince hiç yapamam demi yavaş yavaş yapıyım kendimi yormadan hadi inşallah ağzın bal yesin kız
Amanda amannnnCanommmmmm
Baya hamişimiz var kuzumÇok iyiyim kuzum çok şükür, kaç hamiş var güzel haberler var mı senden sizlerden
Bende tavşanlısı varrr
Amanda kimler kimler varmışAmanda amannnn
Kimler gelmiş kimlerrr
Cok sirinnnBaya hamişimiz var kuzum
Ama ben mehter takımı gibi yerimde sayıyorum
Bende tavşanlısı varrr
Naber kuzum.. Hangi rüzgar attı seni buralaraAmanda kimler kimler varmış
BendeeeeCok sirinnn
Bayiliyorum boyle tontis seylere
Tavşanını yirimNabersiniz cınım
Çok şükür halimizeNaber kuzum.. Hangi rüzgar attı seni buralara
Bendeeee
Herifim almıştı bana
Öyle şeyleri yok et gitsinÇok şükür halimizeyine Instagram da hamile ve bebiş foto video patlaması yaşadım travmatik kendimi buraya attım
Aynenn kuzucumÇok güzel bunlar çıldırcam yaaa çok minnoş
Ayyy ilerleyince hiç yapamam demi yavaş yavaş yapıyım kendimi yormadan hadi inşallah ağzın bal yesin kız
İnadına inadına gözüme sokuyorlar sanki bir ben kaldım yok işte yok ne hakkıma giriyorsunuz nispet gibiÖyle şeyleri yok et gitsin
Sen bize gel bize
Yalancıİnadına inadına gözüme sokuyorlar sanki bir ben kaldım yok işte yok ne hakkıma giriyorsunuz nispet gibi
Hahaha banada benimki aldiNaber kuzum.. Hangi rüzgar attı seni buralara
Bendeeee
Herifim almıştı bana
Bende böyle alacaktım ama benim deli kedi kesin saldırır parçalar diye alamadımo kadar cesit vardi ki hangisini alacagima karar veremedim hepsi cok minnostuuu bunu sectim
Hoş geldin canımÇok şükür halimizeyine Instagram da hamile ve bebiş foto video patlaması yaşadım travmatik kendimi buraya attım
Ben sana üzülmeyi yasaklamadm mıBende böyle alacaktım ama benim deli kedi kesin saldırır parçalar diye alamadım
Hoş geldin canımaynı şeyi bende yapıyorum ya, ne kadar kendime engel olsamda en sonunda bebek videoları izlerken buluyorum kendimi ağlıyorlar bide ilk doğunca bende ağlıyorum bana noljyorsa
Ozaman almis olsan muhtemelen simdiye yok olmuslardiBende böyle alacaktım ama benim deli kedi kesin saldırır parçalar diye alamadım
Hoş geldin canımaynı şeyi bende yapıyorum ya, ne kadar kendime engel olsamda en sonunda bebek videoları izlerken buluyorum kendimi ağlıyorlar bide ilk doğunca bende ağlıyorum bana noljyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?