Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dayler dayler balam hayirli olsun DusunceBulutu hayirli olsun canim saglikli sihatle kucaginiza almayi nasip etsin rabbim
Kuzuuum cok tesekkur ederim senin nasil bebisss? Her sey yolunda miii
2 gün oldu. pazartesi kan vermeye gidicem daha vermedim. sata göre 4+4 inşallah tabi teşekkür ederim
Yaaa harika, cok yakiniiiz benim de 4+1 görünüyor suan, ben de ptesi bir daha kan vereceğim. Sonra da doktora insallahhh temmuz anasi mi olcaz

Yaaa harika, cok yakiniiiz benim de 4+1 görünüyor suan, ben de ptesi bir daha kan vereceğim. Sonra da doktora insallahhh temmuz anasi mi olcaz
Ay evet baya yakınız inşallah oluruz temmuz topiğine şimdiden bakıyorum doktora 7sine randevu aldım Allah nasip ederse o zaman görücem. senin beta kaç çıkmıştı en son ne zaman verdin

Kuzum bu aralar herkes böyle bende öyleyim ama yenmeye çalışıyorum üstüne gidiyorum sende öyle yap mesela 2 gündür bacaklarım ağrıyor bu bile gezegenlerin halt yemesi yüzündenmiş

Ay evet baya yakınız inşallah oluruz temmuz topiğine şimdiden bakıyorum doktora 7sine randevu aldım Allah nasip ederse o zaman görücem. senin beta kaç çıkmıştı en son ne zaman verdin
Sorma ben de bakıyorum çarşamba vermiştim en son, 172.4 çıkmıştı, ptesi tekrar verip arayin demişti ben saglik ocagina kan verdim 2 kere, arayıp deger bildirdim, ptesi de söyleyince ona gore gün verecekler, oyle gidecegim doktora

güzelmiş değerin. p.tesi inşallah güzelce artmıştır sağlık ocağı mı gün veriyor? sizin sağlık ocağı iyimiş epey takip ediyor.

güzelmiş değerin. p.tesi inşallah güzelce artmıştır sağlık ocağı mı gün veriyor? sizin sağlık ocağı iyimiş epey takip ediyor.
Yok kuzum, daha doktora gitmedim ben, ama saglik ocağında kan testi verip, doktorumu arayip sonuc bildirdim, o zaman 89.5 tu, doktorum da 2 gun sonra bir daha kan ver ara demisti, o da iste carsamba günü 172.4tu, arayinca da pazartesi tekrar kan verip ara, deger 1500 olmadan ultrasonda gorunmuyor zaten dedi. O sebeple ptesi tekrar saglik ocagina kan verdikten sonra sonucu alip arayacagim, ona göre gun verir, kontrole giderim.

Çok iyiyim kuzum çok şükür, kaç hamiş var güzel haberler var mı senden sizlerden

Sagol bal hersey yolunda cok sukur 9+2 olduk masallah rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder isteyen tum arkadaslarida cok bekletmez ins

Tunaydiiinnn
Uyuyorum uyuyorum doymuyorum her gun yorgun uyaniyorum
Bu tatliş gibii misil misil uyumak isteyenleri goreyim

Eki Görüntüle 2725140
Ya yerim o yanakları beeen
Kuzum bu aralar herkes böyle bende öyleyim ama yenmeye çalışıyorum üstüne gidiyorum sende öyle yap mesela 2 gündür bacaklarım ağrıyor bu bile gezegenlerin halt yemesi yüzündenmiş
Artık sürüne sürüne koltuktan kalktım yiyecek bişeyler hazırladım, yarın da azcık temizlik yapmak istiyorum bakalım Allah o gezegenleri bildiği gibi yapsın emihep onların yüzünden
Bu devirde kaldimi boyle kaynanaa
Eki Görüntüle 2725435
Ay hemen atayım kaynanama bana bundan örsün

Yanaklar tombik tombikkk

Hemen yapsin bu patikleri olmayanda ben gelinim demesin

hahahahahahha yap kuzum yap bebe geliyo bebeye hazırlık yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…