- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.921
2 gün oldu. pazartesi kan vermeye gidicem daha vermedim. sata göre 4+4 inşallah tabi
inşallah yakın zamanda alırız haberini birlikte sabrederizAyyy inşallah çok çok uzun zaman bizle kalsın...
Ptesiye ne kaldı ki
İnşallah bir gün çift çizgiyi yakalarsam umarım bende senin gibi aynı sabrı gösteririm
Amin inşallah canısı çok sağoldayler dayler balam hayirli olsun DusunceBulutu hayirli olsun canim saglikli sihatle kucaginiza almayi nasip etsin rabbim
Yooo hep yiyordum, degisen bir sey olmadiŞimdidenmi
Kuzuuum cok tesekkur ederimdayler dayler balam hayirli olsun DusunceBulutu hayirli olsun canim saglikli sihatle kucaginiza almayi nasip etsin rabbim
Yaaa harika, cok yakiniiiz2 gün oldu. pazartesi kan vermeye gidicem daha vermedim. sata göre 4+4 inşallah tabiteşekkür ederim
Ay evet baya yakınızKuzuuum cok tesekkur ederimsenin nasil bebisss? Her sey yolunda miii
Yaaa harika, cok yakiniiizbenim de 4+1 görünüyor suan, ben de ptesi bir daha kan vereceğim. Sonra da doktora insallahhh temmuz anasi mi olcaz
Kuzum bu aralar herkes böyle bende öyleyim ama yenmeye çalışıyorum üstüne gidiyorum sende öyle yapBu aralar ben gibi çok üşengeç olan var mı ya?Resmen elim kolum kalkmıyor, ne yemek yapıp yiyesim geliyor ne temizlik yapıyorum. Kaç gündür ev süpürmedim, ev toz içinde ders de çalışmıyorum, tüm gün yatıp tembellik yapasım geliyor kesin benim burcum bişey oldu retro merkür venüs bişeyler oldu ondan bu tembellik ya, benle alakası yok yani şahsımla öyledir dimi cukulatam ?
Sorma ben de bakıyorumAy evet baya yakınızinşallah oluruz temmuz topiğine şimdiden bakıyorum doktora 7sine randevu aldım Allah nasip ederse o zaman görücem. senin beta kaç çıkmıştı en son ne zaman verdin
güzelmiş değerin. p.tesi inşallah güzelce artmıştırSorma ben de bakıyorumçarşamba vermiştim en son, 172.4 çıkmıştı, ptesi tekrar verip arayin demişti ben saglik ocagina kan verdim 2 kere, arayıp deger bildirdim, ptesi de söyleyince ona gore gün verecekler, oyle gidecegim doktora
Yok kuzum, daha doktora gitmedim ben, ama saglik ocağında kan testi verip, doktorumu arayip sonuc bildirdim, o zaman 89.5 tu, doktorum da 2 gun sonra bir daha kan ver ara demisti, o da iste carsamba günü 172.4tu, arayinca da pazartesi tekrar kan verip ara, deger 1500 olmadan ultrasonda gorunmuyor zaten dedi. O sebeple ptesi tekrar saglik ocagina kan verdikten sonra sonucu alip arayacagim, ona göre gun verir, kontrole giderim.güzelmiş değerin. p.tesi inşallah güzelce artmıştırsağlık ocağı mı gün veriyor? sizin sağlık ocağı iyimiş epey takip ediyor.
Ben cok seviyorum kız
Dudakkaea baaakkkkkk
Ohh hamaratlı hatunum benin
Hatayda hava sıcak
Canm.. Herşey nasip kısmet.. Hepimiz kaderimizi yaşıyoruz... Rahim filminden sonra dilerim herley daha güzel olur..
Bu arada nasılsın cnm özledik
İyiyiz dayloşum
Sen nasılsın
Anaammmmmm yerimmm minnoşş
DusunceBulutu cano nasıl hissediyorsn kendini
Sagol bal hersey yolunda cok sukur 9+2 olduk masallah rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder isteyen tum arkadaslarida cok bekletmez insKuzuuum cok tesekkur ederimsenin nasil bebisss? Her sey yolunda miii
Yaaa harika, cok yakiniiizbenim de 4+1 görünüyor suan, ben de ptesi bir daha kan vereceğim. Sonra da doktora insallahhh temmuz anasi mi olcaz
Patikleri mi kaynanayi miBen cok seviyorum kız
Ya yerim o yanakları beeenTunaydiiinnn
Uyuyorum uyuyorum doymuyorum her gun yorgun uyaniyorum
Bu tatliş gibii misil misil uyumak isteyenleri goreyim
Eki Görüntüle 2725140
Artık sürüne sürüne koltuktan kalktım yiyecek bişeyler hazırladım, yarın da azcık temizlik yapmak istiyorum bakalımKuzum bu aralar herkes böyle bende öyleyim ama yenmeye çalışıyorum üstüne gidiyorum sende öyle yapmesela 2 gündür bacaklarım ağrıyor bu bile gezegenlerin halt yemesi yüzündenmiş
Ay hemen atayım kaynanama bana bundan örsün
Yanaklar tombik tombikkkYa yerim o yanakları beeen
Artık sürüne sürüne koltuktan kalktım yiyecek bişeyler hazırladım, yarın da azcık temizlik yapmak istiyorum bakalımAllah o gezegenleri bildiği gibi yapsın emi hep onların yüzünden
Offf of ben bu patik çeyizimde olmadan nasıl evlendim yaaa nasılYanaklar tombik tombikkk
Hemen yapsin bu patikleri olmayanda ben gelinim demesin
Hic sormaOfff of ben bu patik çeyizimde olmadan nasıl evlendim yaaa nasıl
Ya yerim o yanakları beeen
Artık sürüne sürüne koltuktan kalktım yiyecek bişeyler hazırladım, yarın da azcık temizlik yapmak istiyorum bakalımAllah o gezegenleri bildiği gibi yapsın emi hep onların yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?