Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel taktikmiş bende öyle deneyim canım, başarılar ikimize de
Günaydın arkadaşlar kan verdim ama çarşamba çıkacakmış kasaba gibi yerde olduğumdan İzmir'deki laboratuvara gidecekmiş bekle dur gari
Aklıma geldin sormak için girdim kız hemen çarşamba gelsin, beta hcg çok güzel çıksın Allahım amiiinnn

Güzel taktikmiş bende öyle deneyim canım, başarılar ikimize de

Aklıma geldin sormak için girdim kız hemen çarşamba gelsin, beta hcg çok güzel çıksın Allahım amiiinnn
hemen gelsin dersem gelmez o gün.Bu dünya ters işliyor inşallah canısı amin amin inşallah senin haberini de bekleriz böyle yakında
Günaydın güzel hanımlar, çok güzel bir hafta olsun inşallah
inşallah

hemen gelsin dersem gelmez o gün.Bu dünya ters işliyor inşallah canısı amin amin inşallah senin haberini de bekleriz böyle yakında

inşallah
Oyalanacak bişeyler bul, çabucak aksın zaman inşallah canım bu ay herkesten güzel haberler alırız
Sabahın köründen beri ayaktayım kendime kendime uyandım ve uyuyamıyorum geri
Bende gece deli gibi uykum olmasına rağmen 3ten önce uyuyamadım, sabah da 9.30da uyandım

Oyalanacak bişeyler bul, çabucak aksın zaman inşallah canım bu ay herkesten güzel haberler alırız

Bende gece deli gibi uykum olmasına rağmen 3ten önce uyuyamadım, sabah da 9.30da uyandım
inşallah dizi falan izliyim bari cukulatam ben de sizin gibiyim havadan mı nedir uykuyu seven ben uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…