- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.121
Tabi hemen IBAN at ablaOooanonimbirbayan ve T Tesla58 paraları alalm
Tamam kanka indirim kişi başı size 200
İyiyiz dayloşum sen
Hey hey kaçmak yok
Valla beğenirseniz. Pambık eller cebe
Güzel taktikmiş bende öyle deneyim canım, başarılar ikimize deYok tatlım sınava girmedim. Daha yeni ders çalışıyorum. Ben bir dersi bitirip sınavına girerim. Aklımdaki bilgiler uçup gitmesin diyeizlediğim filmlerden ya da okuduğum kitaplardan soruları çözdüğümde oldu. Şu ana kadar bana da kolay geliyor. Üsten ders almadım. Kendimi sıkmam daha fazla erken mezuniyet yok nasılsa. Alttan dersimde yok. Şimdiye kadar takdiğim işe yaradı bundan sonrada yarar umarım
Pek anlamamakla beraber belirtilen değer aralığında değerlerin normal gibi. Amh ölçtürdün mü
Yaşayan anlar zaten yoksa yaşamayan bir pıhtı idi neden üzülüyorsun der. Yok gelmiyor. Bir yıl olacak nerdeyse gelmedi geri... Evet insan doktora gitmeye korkuyor
Aklıma geldin sormak için girdim kızGünaydın arkadaşlarkan verdim ama çarşamba çıkacakmış kasaba gibi yerde olduğumdan İzmir'deki laboratuvara gidecekmiş bekle dur gari
hemen gelsin dersem gelmez o gün.Bu dünya ters işliyorGüzel taktikmiş bende öyle deneyim canım, başarılar ikimize de
Aklıma geldin sormak için girdim kızhemen çarşamba gelsin, beta hcg çok güzel çıksın Allahım amiiinnn
inşallahGünaydın güzel hanımlar, çok güzel bir hafta olsun inşallah
Oyalanacak bişeyler bul, çabucak aksın zamanhemen gelsin dersem gelmez o gün.Bu dünya ters işliyorinşallah canısı amin amin inşallah senin haberini de bekleriz böyle yakında
inşallah
Bende gece deli gibi uykum olmasına rağmen 3ten önce uyuyamadım, sabah da 9.30da uyandımSabahın köründen beri ayaktayım kendime kendime uyandım ve uyuyamıyorum geri
inşallahOyalanacak bişeyler bul, çabucak aksın zamaninşallah canım bu ay herkesten güzel haberler alırız
Bende gece deli gibi uykum olmasına rağmen 3ten önce uyuyamadım, sabah da 9.30da uyandım
ÇarşambamııııııııııGünaydın arkadaşlarkan verdim ama çarşamba çıkacakmış kasaba gibi yerde olduğumdan İzmir'deki laboratuvara gidecekmiş bekle dur gari
Oooo çok gıcıklarmışGünaydın arkadaşlarkan verdim ama çarşamba çıkacakmış kasaba gibi yerde olduğumdan İzmir'deki laboratuvara gidecekmiş bekle dur gari
BendeeeeeeeeGunaydiinn
Uyumakkk istiyorum
Ne olacak bizim bu halimizOyalanacak bişeyler bul, çabucak aksın zamaninşallah canım bu ay herkesten güzel haberler alırız
Bende gece deli gibi uykum olmasına rağmen 3ten önce uyuyamadım, sabah da 9.30da uyandım
Sağol canım sana da başarılarGüzel taktikmiş bende öyle deneyim canım, başarılar ikimize de
Aklıma geldin sormak için girdim kızhemen çarşamba gelsin, beta hcg çok güzel çıksın Allahım amiiinnn
inşallahdizi falan izliyim bari cukulatam ben de sizin gibiyim havadan mı nedir uykuyu seven ben uyuyamıyorum
Bosverelim isi felan en iyisi uyuyalim dunyayi biz kurtaricaz sankiiiOooo çok gıcıklarmış
Sen kendine dikkat et
Bendeeeeeeee
Oyy kiyamam sen hasta mi oluyorsun yoksaÜşüyorummmmmmmmmmm
Vücudum ısınmıyorrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?