Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

şaka şaka bebeler doğsun büyüsün bize gelir kızlar toz alır erkekler perde asar tamam ödeşiriz

Iyiyiz askos sen nasilsin minik mercimek nasil❤
Kiiiiz mercimek bilem diil, susam susam, kihkihhhhh iyiyiz şükür teyzoslari, gelişiyoruz, büyüyoruz ben de iyiyim, napim ya bsyler okuyorum iste
Oyy kıyamam, ama sen aslansin, kaplansin, yaparsin sen, neleri basarmadin ki peehhhhhh
Iyiyim kuzumm, cok şükür

kuUm bunlara ek lego ve T Tesla58 ’e baktım başka hatırlamıyorum varsa çıksın ücretler baloncuğa he bide anonimbirbayan
Ooo anonimbirbayan ve T Tesla58 paraları alalm
İndirim yapın ya ayağımız alışsın
Tamam kanka indirim kişi başı size 200
Paresilaaa parişkoooommmmm
Hemsirecik kiiiiz kuzuuu
Bal0ncuk baluuuusssss

Naber kizlaaarrr
İyiyiz dayloşum sen
Hey hey kaçmak yok

Valla beğenirseniz . Pambık eller cebe

Yaa yirim onu

Yok yok biz onu yumurtayı çatlatan profil fotosu olarak görelim en iyisi
Evrene pozitif enerji verelim diyorsun
Peki öyle olsun
Ver gazı ver gazı
Ders çocuklar için koruyucu ruh sağlığı ve dayanıklılık
Ama benim ruh sağlığım iyi değil
Ooo anonimbirbayan ve T Tesla58 paraları alalm

Tamam kanka indirim kişi başı size 200

İyiyiz dayloşum sen

Hey hey kaçmak yok

Valla beğenirseniz . Pambık eller cebe
Hayat vurmuş zati sende vurma

Eklentiler

• IMG_20201122_221331.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 26
benimde 5 gün kaldı nedense olmuş gibi hissediyorum ama sonra diyorumki 16 aydır hep böyle hissettin kendini kandırma diyorum
O kadar çok kesin hamileyim dediğim zaman oldu ki... Artık 2021 de doktor yolu göründü...
Hala sağlıksız hamileliğimdeki bebeğimin resmini ve kalp atışı görüntüsünü cüzdanımda saklıyorum. 9 haftalık olmasına rağmen başı belli... Belkide onu unutmadığım sürece gelmeyecek kardeşi.. Ama unutmak şu an bana o kadar uzak geliyor ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…