Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evrene pozitif enerji verelim diyorsun
Peki öyle olsun

Ver gazı ver gazı
Ders çocuklar için koruyucu ruh sağlığı ve dayanıklılık
Ama benim ruh sağlığım iyi değil

Hayat vurmuş zati sende vurma
Aaa parem benim de bu dersim var auzef mi okuyorsun sen acaba?

Oy oyyy kiyamam, halleder benim paremmmm, çalışkandir benim pareem, sabirlidir benim pareeeeee... Mmmmm
Duruşmalarla, tedbirlerle, hacizlerle, keşiflerle, yeni davalarla, karara çıkan davalarla, değişik iş dosyalarıyla, talimat dosyalarıyla, teftişle, tebligatlarla, vezneyle, postaneyle, avukatla, vatandaşla... uğraşsın bu pare... Sonra eve gelsin... Yemekle, temizlikle, bulaşıkla, çamaşırla, ütüyle, bebe yapma çalışmalarıyla uğraşsın
Sonra kalkıp hayali olan mesleği 5. üniversite olarak okusun
Kız bu pare deli mi ne
Şimdi baktım da hiç akıl yokmuş

Pare olmuş pervaneeeeee bu kosturmacali bohem hayat icinde oyle benziyoruz ki birbirimize, sana bir şey soyleyeyim mi, tamamen karakter meselesi, yorulur da bir daha asla bu kadar ise kalkismam deriz, az bi boşlukta nasıl dolduracagimizi sasariz

Valla bu dediğini cuma yaşadım tatlım Koşturup duruyorum. Yarım saat kalmış hala koşturuyorum. Sonra oturdum bir an. Ampül yandıYüksek sesle aaa ben delimiyim ne sanki izne çıkacam da bu kadar koşturuyorum dedimkalemdekiler kahkahayı bastı tabi

Ahshahshah akillanmayiz ben sana diyeyim motor takili her yanimiza, vucut dursa akil durmaz, her seyleri yapcaz ama olmuyo işte öyle aman bu esnada takviyeni saglam tut da kuzummmmm

Ahshahshah akillanmayiz ben sana diyeyim motor takili her yanimiza, vucut dursa akil durmaz, her seyleri yapcaz ama olmuyo işte öyle aman bu esnada takviyeni saglam tut da kuzummmmm
Biz ve akıllanmakaynı cümlede çok tuhaf durdu sanki canım
Bazen gerçekten boş oluyorum herşey bitmiş duruyorum öyle.. Bu sefer aniden migren başlıyor diyorum bünye alışık değil oturmaya illa bir maraz çıkacak
içim dışım takviye oldu
belki de bu yüzden robot gibi çalışıyorum

.
Allah yardımcınız olsun valla okurken yoruldum

Tabisi çocuk gelişimi
Kelin merhemi olsa kendine kullanır gerçi de yine de elimden geldiğince yardımcı olurum
Diğer yarımı bulmuş gibiyim sanki, aynı bölümde aynı sınıftayız demek hiç sınava girdin mi canım ya, nasıl sorular benim 2dersim kaldı hemen notunu çıkarıp, bir sürü okuyup okuyup dua edip gircem sınava son 3gün, dersler kolay gibi geldi ama sorular nasıl gelir bilemedim

Kimlere baktık
Sen söyle ben paraları toplayam

Paresilaaa Saron DusunceBulutu Kedilervekitaplar bnlar hatırladıklarım

Verem yavrum yolla Iban gerci gezegen bile cikmadi ama:)

Neyse iste ben de dun hastalandim...Kizlar goygoydan anlatamadim. Ben doktora gittim bi kac ay once, gitcem demistim hatirlarsaniz. Doktor ultrasonla bakti. Bana bir sorunun yok dedi. Yumurtalarim varmis sukur. Denemeye devam dedi 8-18. gunler arasi..Nasil olcaksa o is...Herhangi bir kan testi istemedi sormama ragmen. Ben yine de yaptirdim baska bir ozel hastanede dahiliyeye gitmisim. D vitaminim ve ferritinim dusuk cikti baya. Dahiliye doktoru ilac yazdi bunlar icin, onlari kullaniyorum. Troid degerlerim normal cikti. Kadinlik hormonlariyla ilgili degerlerime bir yorum yapmadi doktor. Dahiliyeci diye ben de sormadim. Degerlerim soyle:

Prolaktin: 7.4 (Ref. araligi: 5.18-26.53 )
Estradiol: 98 (Ref araligi: Follikler 21-251; midcycle 38-649, luteal 21-312, postmenapozal <10-28)
FSH: 2.77 (Ref araligi: Follikler 3,03-8,08; Midcycle 2,55-16,69; Luteal 1,38-5,47; Postmenopozal 26,72- 133,41)
LH: 3.24 (Ovulasyon 7.59-89.08 Follikler Faz 1.8-11.78 Luteal Faz 0.56-14.0 Menopoz 5.16-61.99)
Genel olarak bu degerlerle ilgili bilgisi olan varsa yorum yapabilir mi?

Tesekkur simdiden

Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim 7-8 hafta arası sürdü kalp atışı değil kese bile görünmedi ama onda bile çok sarsıldım
Dönüp dönüp hesaplama yapıyorum hangi gün yumurtlamışım da acaba hamile kalmışım aaa bakim bu fotoda hamileymişim haberim yokmuş filan diyorum
Bir de düşüğün bir ayağı içeride olurmuş yenisi hemen gelirmiş diyorlardı gelmiiii gelmiiiii
Bende giderim heralde bi doktora ama öyle de bi zamandayız ki nasıl bir vakte denk geldik yaaaa
Geçmiş olsun,değerleri bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda çözülür d vitaminine yüklen ama

tesekkur ederim. Yukleniyoruz bakalim.

Yok tatlım sınava girmedim. Daha yeni ders çalışıyorum. Ben bir dersi bitirip sınavına girerim. Aklımdaki bilgiler uçup gitmesin diye izlediğim filmlerden ya da okuduğum kitaplardan soruları çözdüğümde oldu. Şu ana kadar bana da kolay geliyor. Üsten ders almadım. Kendimi sıkmam daha fazla erken mezuniyet yok nasılsa. Alttan dersimde yok. Şimdiye kadar takdiğim işe yaradı bundan sonrada yarar umarım
Pek anlamamakla beraber belirtilen değer aralığında değerlerin normal gibi. Amh ölçtürdün mü
Yaşayan anlar zaten yoksa yaşamayan bir pıhtı idi neden üzülüyorsun der. Yok gelmiyor. Bir yıl olacak nerdeyse gelmedi geri... Evet insan doktora gitmeye korkuyor

Ah canım benim Rabbim en kısa zamanda yaşatsın sağlıklı gebeliğin mutluluğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…