Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy migren berbat kuzum yaaa, henuz bu surecte tutmadi, tutarsa napcam diye kara kara düşünüyorum
Prowomen de devam dimi senin
İnşallah tutmayacak canım.
Biberiye otunu bir araştır o da migrene iyi geliyor. Migren gelmeden içmek gerekiyormuş. Ama hamileliği nasıl etkiler bilmiyorum iyice araştır ama bence tutmayacak bebişin sana iyi gelecek

Su testi bariz pozitif cikipta hamilemiyim diye soranlarin makara yaptgni bir ben mi düşünüyorum yani var la yok arasi olanlar haric

Sey yapcam bende hamile kaldgmda testimi atip hamile.miyim diye konu accam
Bende cok merak ediyorum
Evett acicaz tabi bizde

Su testi bariz pozitif cikipta hamilemiyim diye soranlarin makara yaptgni bir ben mi düşünüyorum yani var la yok arasi olanlar haric

Sey yapcam bende hamile kaldgmda testimi atip hamile.miyim diye konu accam
Bazıları nerdeyse doğuracak öyle çift çizgi yinede soruyolar onlara bende sinir oluyorum agshshhshs

Tesekkurler canim Yok ya baktim simdi yaptirmamisim AMH. Daha dogrusu ben dahiliyeye bebek dusunuyoruz bununla ilgili olanlari da tahlillere ekler misiniz dedim onu eklememis demek ki..

Aminn canim, inşallah biberiyeyi regl ağrısında cok kullandim, iyi geliyordu. Sorarım doktora da mutlaka.

Tesekkurler canim Yok ya baktim simdi yaptirmamisim AMH. Daha dogrusu ben dahiliyeye bebek dusunuyoruz bununla ilgili olanlari da tahlillere ekler misiniz dedim onu eklememis demek ki..
Amh testini genelde kadın doğumcu yönlendiriyor ama ben yaptırmak istediğimde o hastanede yoktu başka hastaneye yollamışlardı orası da uzak gelince özele gittim direkt danışmadan amh testi yaptırcam diyip yaptırmıştım

benimde öyle olmuştu bazı hastaneneler yapmıyor amh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…