Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anladim canim sagol. Dedigim gibi benim kadin dogum doktorum tahlil istemedi aslansin kaplansin dedi yolladi ondan oturu dahiliyeye gidince baktittirim dedim ama tabi tek tek bilmiyorum nelere lazim. Bir dahakine AMH aklimda ama yaptiricam

Cukummmm bu aralar kendimi iyi hissetmiyorm
Kasıklsrm felsn ağırıyor
Geçmiş olsun canım benim
Benim kadin dogumcu hicbir sey istemedi iste sorun o gerek yok dedi. Ben de dahikiyeden meset umdum. Neyse biraz daha bekleyelim. Simdi bu karmasada tekrar hastaneye gitmeyeyim
Çoğu istemez canım. Bir sorun varsa isterler
Benimki de istememişti ilk başta kürtaj sonrası regl 51 gün sonra gelince amh bakmak istedi ve dankkk 0.4 amh
Gitme canım çok kötü yine her yer

iştahım yok benim ya karnım doysun diye yiyorum. yemek yaptım şimdi yicez işte. Sana afiyet bal şeker olsun belki senin fasulye de vardır atıştırma güzel ye
Sanki böyle adet olacakmışım gibi batıyor kasıklarım ya, psikolojik te değil bayağı ağrıyor yani sende ne durumlar kuzum, nasılsın?

Sanki böyle adet olacakmışım gibi batıyor kasıklarım ya, psikolojik te değil bayağı ağrıyor yani sende ne durumlar kuzum, nasılsın?
ay çok heyecanlı inşallah pozitif görürüz ne zaman yapıcak sın test ben uzun süre ayakta kalınca belim ağrıyor.başka da bir şey yok hayırlısı artık. çok düşünmüyorum

ay çok heyecanlı inşallah pozitif görürüz ne zaman yapıcak sın test ben uzun süre ayakta kalınca belim ağrıyor.başka da bir şey yok hayırlısı artık. çok düşünmüyorum
Kız sena artık betan kaç çıkacak onu düşün pazar günü bat ama cuma falan yapsam çıkar mı ki? Geç döllenme falansa çıkmaz heralde demi?

( Insallah en kisa zamanda guzel mujdeler ver bize parecim. Zor zamanlar geride kalsin bitsin insallah.

Baya hamişimiz var kuzum
Ama ben mehter takımı gibi yerimde sayıyorum

Bende tavşanlısı varrr
Hayırlısı canım sıra sana da bana da gelcek inşallah ..
Bende bugün rahim filmi çektirdim çok şükür normal temiz çıktı eşimin sperm testinde hareketlilik az cıktı. Sanırım eşimden kaynaklı olmadı tabi nasipte var ama eşimin tedavi görmesi gerek henüz dr görüşmedi ama ona sonucu verirken böyle demişler.. sperm sayisi iyi ama hareketliliği az kaliteli degilmis

Kız sena artık betan kaç çıkacak onu düşün pazar günü bat ama cuma falan yapsam çıkar mı ki? Geç döllenme falansa çıkmaz heralde demi?
Geç döllenmeyse çıkmaz ama zamanında döllendiyse azda olsa çıkar bence.cumadan itibaren her gün yap istersen betayı çok önemsemiyorum çıksın da azı çoğu fark etmez sağlıklı olsunlar da çoğul kullanıyorum belki çoğul olur belki

Kızlar bu arada bugün eczaneden ovulasyon testi aldım artı med 5 tane var zaten bilirsiniz . Fiyatı 10 gün önce 35 TL idi bugün 58 dedi ovulasyon testleri çok zamlanmış hatta eşim almıştı geçen hafta 60 TL ye aldı diye bir dünya söylenmişti meğer zam gelmiş

Yarın alıyım bari Bi kaç tane test kıız çoğul konuşuyorsun bak Allah söyletiyor benden demesi
Ben o markanın gebelik testini alıyorum canım, burda başka marka yok çünkü. Albi var bide onun olumsuz yorumları çok. Ovülasyon testini internetten alsan aslında daha hesaplı olur senin için. Çok fiyat söylemiş eczane ya

Eczacı da şaşırdı zaten devamlı alıyorum tanıyor sonra biraz pahalı olmuş dedi 58 diyince ben kalsın o zaman dedim ben 38 den vericem sana alacaksan dedi bende öyle aldım

Bizde aynı probşemi yaşıyoruz yıllardır
İnternetten cok daha uyguna alın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…