- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.201
Amh testini genelde kadın doğumcu yönlendiriyor ama ben yaptırmak istediğimde o hastanede yoktu başka hastaneye yollamışlardı orası da uzak gelince özele gittim direkt danışmadan amh testi yaptırcam diyip yaptırmıştım
Olabilir cukum.. Ayaklarmda donuyor
Akşamları evetayak üşümesi bende de var 2 kat çorap giydimkaloriferleri yakma vakti gelmiş hatayada sanırım
Cukummmm bu aralar kendimi iyi hissetmiyorm
Kasıklsrm felsn ağırıyor
Çoğu istemez canım. Bir sorun varsa isterlerBenim kadin dogumcu hicbir sey istemedi iste sorun ogerek yok dedi. Ben de dahikiyeden meset umdum. Neyse biraz daha bekleyelim. Simdi bu karmasada tekrar hastaneye gitmeyeyim
Geçmiş olsun canım benim
Çoğu istemez canım. Bir sorun varsa isterler
Benimki de istememişti ilk başta kürtaj sonrası regl 51 gün sonra gelince amh bakmak istedi ve dankkk 0.4 amh
Gitme canım çok kötü yine her yer
iştahım yok benim ya karnım doysun diye yiyorum. yemek yaptım şimdi yicez işte. Sana afiyet bal şeker olsun belki senin fasulye de vardır atıştırma güzel yeAtıştırdım bişeyler, aç durma sende kızminik fasulyen acıkır
Sanki böyle adet olacakmışım gibi batıyor kasıklarım ya, psikolojik te değil bayağı ağrıyor yaniiştahım yok benim ya karnım doysun diye yiyorum. yemek yaptım şimdi yicez işte. Sana afiyet bal şeker olsun belki senin fasulye de vardır atıştırma güzel ye
ay çok heyecanlı inşallah pozitif görürüz ne zaman yapıcak sın testSanki böyle adet olacakmışım gibi batıyor kasıklarım ya, psikolojik te değil bayağı ağrıyor yanisende ne durumlar kuzum, nasılsın?
Kız sena artık betan kaç çıkacak onu düşünay çok heyecanlı inşallah pozitif görürüz ne zaman yapıcak sın testben uzun süre ayakta kalınca belim ağrıyor.başka da bir şey yok hayırlısı artık. çok düşünmüyorum
Geçmiş olsun canım benim
Çoğu istemez canım. Bir sorun varsa isterler
Benimki de istememişti ilk başta kürtaj sonrası regl 51 gün sonra gelince amh bakmak istedi ve dankkk 0.4 amh
Gitme canım çok kötü yine her yer
Hayırlısı canım sıra sana da bana da gelcek inşallah ..Baya hamişimiz var kuzum
Ama ben mehter takımı gibi yerimde sayıyorum
Bende tavşanlısı varrr
Geç döllenmeyse çıkmaz ama zamanında döllendiyse azda olsa çıkar bence.cumadan itibaren her gün yap istersenKız sena artık betan kaç çıkacak onu düşünpazar günü bat ama cuma falan yapsam çıkar mı ki? Geç döllenme falansa çıkmaz heralde demi?
Sanırım erkek
Yarın alıyım bari Bi kaç tane testGeç döllenmeyse çıkmaz ama zamanında döllendiyse azda olsa çıkar bence.cumadan itibaren her gün yap istersenbetayı çok önemsemiyorum çıksın da azı çoğu fark etmez sağlıklı olsunlar da çoğul kullanıyorum belki çoğul olur belki
Ben o markanın gebelik testini alıyorum canım, burda başka marka yok çünkü. Albi var bide onun olumsuz yorumları çok. Ovülasyon testini internetten alsan aslında daha hesaplı olur senin için. Çok fiyat söylemiş eczane yaKızlar bu arada bugün eczaneden ovulasyon testi aldım artı med 5 tane var zaten bilirsiniz . Fiyatı 10 gün önce 35 TL idi bugün 58 dediovulasyon testleri çok zamlanmış hatta eşim almıştı geçen hafta 60 TL ye aldı diye bir dünya söylenmişti meğer zam gelmiş
Eczacı da şaşırdı zaten devamlı alıyorum tanıyor sonra biraz pahalı olmuş dedi 58 diyince ben kalsın o zaman dedim ben 38 den vericem sana alacaksan dedi bende öyle aldımYarın alıyım bari Bi kaç tane testkıız çoğul konuşuyorsun bak Allah söyletiyor benden demesi
Ben o markanın gebelik testini alıyorum canım, burda başka marka yok çünkü. Albi var bide onun olumsuz yorumları çok. Ovülasyon testini internetten alsan aslında daha hesaplı olur senin için. Çok fiyat söylemiş eczane ya
Bizde aynı probşemi yaşıyoruz yıllardırHayırlısı canım sıra sana da bana da gelcek inşallah ..
Bende bugün rahim filmi çektirdim çok şükür normal temiz çıktı eşimin sperm testinde hareketlilik az cıktı. Sanırım eşimden kaynaklı olmadı tabi nasipte var ama eşimin tedavi görmesi gerek henüz dr görüşmedi ama ona sonucu verirken böyle demişler.. sperm sayisi iyi ama hareketliliği az kaliteli degilmis
İnternetten cok daha uyguna alın benceKızlar bu arada bugün eczaneden ovulasyon testi aldım artı med 5 tane var zaten bilirsiniz . Fiyatı 10 gün önce 35 TL idi bugün 58 dediovulasyon testleri çok zamlanmış hatta eşim almıştı geçen hafta 60 TL ye aldı diye bir dünya söylenmişti meğer zam gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?