- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.221
Cnm regl günü gelmezse bdaha yaparsnGünaydınnn , erken gebelik testi yaptım battan 5 gün önce yapılandan , negatif çıktıçok emin olarak yapmıştım halbuki
Ah işe artık daha kısa sürede gittiğim için kahvaltımı rahat yapıyorum.. Şu an çayımı içiyorum.
Ne güzelmiş yav
Sen napıyorsun bakalım
Ay inşallah kuzu bir aksilik çıkmaz ise izin yaklaşıyorhavalara bak
zaten izninde yaklaşıyor
Ay inşallah kuzu bir aksilik çıkmaz ise izin yaklaşıyor
Diğer arkadaşa izin verdiği için bizede mecbur izin veriyor
Ya inşallah dediğin gibi testte çıkmamıştırCnm regl günü gelmezse bdaha yaparsn
Bazen erken gebeliktede çıkmıyor
olive_bluto Papatya011 dayler dayler Nurzfr
Topiğimizin tatliş öğretmenleri... siz ve sizin gibi bütün güzel kalpli öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
evet stresten regl gecikir...Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum çok acil ben 3 aydır ovulasyon yapıyorum 3 aydır piki 14.gün görüyorum ve 15gün sonra regl oluyordum bu ayda 14.gün gördüm ve adetim 1 gün gecikti test yapmalı mıyım? Yoksa stresten gecikir mi ki ? Normalde stresten yumurtlama geciktiği için adet gecikmesi olur diye biliyorum ama pik 14.günümde oldu Çok heyecanlıyım testlerde negatif görmekten yorulduğum için çok korkuyorum
Her ay farklı mı oluyor bilmiyordum. Bende stresten yumurtlama geciktiği için adet gecikmeleri oluyor sanıyordumevet stresten regl gecikir...
14. gün pik gördükten sonra 15-17 gün aralığı verilir regl olmak için
ama yinede test yapabilirsiniz
Bu kadar artmışkwn nasıl olmuyor aklım almıyormiss yaaa
bizde dönüşüm geri gelmiyecek gibi
hayır her ay farklı olacak diye bişey yok....Her ay farklı mı oluyor bilmiyordum. Bende stresten yumurtlama geciktiği için adet gecikmeleri oluyor sanıyordum
Anladım çok teşekkür ederim biraz daha beklemeliyim negatif görmektensehayır her ay farklı olacak diye bişey yok....
olmayacak diyede bişey yok canım..
sadece stres etken ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?