- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.621
5 gn uzun bu süre.. Yanılms olacağını düşünmüyorm ama içinizin rahat etmesi için kan verebilirsimizArkadaşlar merhaba adetim 5 gün geçti test yaptım ikinci çizgi çıkmadı. Bu testlerin yanılma payı oluyor mu başına gelen oldu mu
Negatifti yani testte ikinci çizgi çıkmadı doğru anlattım demi5 gn uzun bu süre.. Yanılms olacağını düşünmüyorm ama içinizin rahat etmesi için kan verebilirsimiz
Evet cnm doğru anlattnNegatifti yani testte ikinci çizgi çıkmadı doğru anlattım demi
Bak ula benim haritama sen bak hep sevdiğuuumAllah yardımcısı olsun zor...
Baba sonuçta....hayat yokluğuda alışmayı öğretiyor malesef..
Allah hayırlı evlat versin..
Kimisi mal mülk peşine düşer 2 haftada.. Kimisi başka şeye..
Kimiside böyle yas tutar saygılıcA
Kıyamam sana.. Olmaması normal bebeğim eşin yk yani..
Sen önümüzdeki maçlara bakacaksn
İlk 10 dk içinde çıkan çizgi doğrudur derler.. Genellikle sonrası kuruma çizgisi oluyormuş..
Eğer evde tesr varsa yarn ilk idrarla yapıp bekleyin.. Varsa hemen çıkacaktır..
Senin haritana ben bakcam
Ahhh gülüm yaaa bende çok ilgilendim ettim filan bu işlerle en son bu kadın baktıktan sonra dedim harita da yalaaaan astrologlar da gel biraz da sen oyalan diyip bi sürü para cukkalıyorlar bi de ben baktırdıpımda bu kadar ünlü değildi hatta hiç değildi sonda depremler sayesinde ünlü oldu kadınaa evet oooo onun yazdıklarını söylüyodum buradaulen yanlış bilgiler veriyomuşum demekki. Ne biliyim depremler yangınları falan bilince dedim vardır bi bildiği
Ben fal bakıyorumBak ula benim haritama sen bak hep sevdiğuuum
Ahhh gülüm yaaa bende çok ilgilendim ettim filan bu işlerle en son bu kadın baktıktan sonra dedim harita da yalaaaan astrologlar da gel biraz da sen oyalan diyip bi sürü para cukkalıyorlar bi de ben baktırdıpımda bu kadar ünlü değildi hatta hiç değildi sonda depremler sayesinde ünlü oldu kadın
Ayyyy hazırımmmBen fal bakıyorum
Başlıyorm hazırmısın
İçin cok kararmış legocum..Ayyyy hazırımmm
Fala da inanmıyom çıkmıyor işte öıkmıyoooorrrrr
Ben salıyom salmaya da işteİçin cok kararmış legocum..
İçine cok atmışsın... Kendini salman lazım..
Salarsan bebek yolda
Hakkında hayırlısı olsun canım...Aman tek çizgiye ne bakıyorsan 2 çizgi olsa bile negatif oluyor. çok beklentiye girmemek en iyisi. boşvercukulatam demişti sanırım olacağı varsa tek ilişki ile bile olur. düşünmemek en iyisi ama burada düşünmemek imkansız. çok fazla beklentiye giriyoruz. Ben artık girmicem akışına bırakcam olursa olur sen de öyle yap bence. kendinize iyi bakın
Eğer miyom var ise soğan suyu yasak.Yok zaten regl değilim, iki gün sonra başladım. Ağrım da çok hafif hafif günde bir iki kez oluyor öyle sağ kasığımda. Adet başlangıcımdan 16. gün bugün.
Sokak kendisi tuttum bu lafıHadi evleneyim deyip çat diye hayatının aşkıyla karşılaşanlar var, çocuk istiyorum deyip aynı ayda hamile kalanlar var, istediği işten daha parmağını oynatmadan teklif alanlar var, hayatındaki en büyük terslik tırnağının kırılması olan insta premsesleri var, bir de biz varız.
Biz bu hayatın sokak kedileriyiz.
Kaçtı ki sayımızSayfa sayımız mı artmış bu arada ya bizim topiğin
Banada oyle geldi 8binlerden 12binlere cikmisSayfa sayımız mı artmış bu arada ya bizim topiğin
Zaten o şarkı Nerden geldiyse aklıma
Geçen ay reglim 8 gün gecikince sen benim aklıma gelenleri bilsen.Zaten o şarkı Nerden geldiyse aklımaolur olmaz şeyler geliyor
Salmana hayranımBen salıyom salmaya da işte
Kız Allah’ını seversen ben yüzük testi yapıp ilk başta sallanmayınca benim hiç çocuğum olmayacak mııııaaaa böhüeeağğ diye ağlamış insanım ne salmasından bahsediyosun sen
Salma diyince bambaşka şeyler geliyor aklıma salmak rahatlamak filan olmuyor bende
Stres yapmıyorum ama çok aşırı araştırıyorum herşeyi bileyim b planım C planım alfabenin tüm harfleri kadar planım olsun istiyorum yani mesela çocuğum olmayacaksa da bileyim diyorum
Gel de sal şimdi
Kız böyle şeyler hç dikkatimi çekmez nerden aklınıza geliyorSayfa sayımız mı artmış bu arada ya bizim topiğin
Ooooo pare hanncımmmmBugün inanılmaz yoruldum ama öyle böyle değil
Ancak eve geldim... Soğan kokosu var. Ben şokdedim eşime yemek mi yaptın sen kociş yemek yapmış ya tüm yorgunluğum gitti
Adamımmmmm seni çok ama çok seviyorum
Valla o kadar iyi geldi ki tatlım anlatamam sanaSalmana hayranım
Kız böyle şeyler hç dikkatimi çekmez nerden aklınıza geliyor
Ooooo pare hanncımmmm
Bugünde eniştedensinizzzzz
Ohhh sefan olsunnnValla o kadar iyi geldi ki tatlım anlatamam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?