Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak ula benim haritama sen bak hep sevdiğuuum
aa evet oooo onun yazdıklarını söylüyodum burada ulen yanlış bilgiler veriyomuşum demekki. Ne biliyim depremler yangınları falan bilince dedim vardır bi bildiği
Ahhh gülüm yaaa bende çok ilgilendim ettim filan bu işlerle en son bu kadın baktıktan sonra dedim harita da yalaaaan astrologlar da gel biraz da sen oyalan diyip bi sürü para cukkalıyorlar bi de ben baktırdıpımda bu kadar ünlü değildi hatta hiç değildi sonda depremler sayesinde ünlü oldu kadın

Ben fal bakıyorum
Başlıyorm hazırmısın

İçin cok kararmış legocum..
İçine cok atmışsın... Kendini salman lazım..
Salarsan bebek yolda
Ben salıyom salmaya da işte
Kız Allah’ını seversen ben yüzük testi yapıp ilk başta sallanmayınca benim hiç çocuğum olmayacak mııııaaaa böhüeeağğ diye ağlamış insanım ne salmasından bahsediyosun sen
Salma diyince bambaşka şeyler geliyor aklıma salmak rahatlamak filan olmuyor bende

Stres yapmıyorum ama çok aşırı araştırıyorum herşeyi bileyim b planım C planım alfabenin tüm harfleri kadar planım olsun istiyorum yani mesela çocuğum olmayacaksa da bileyim diyorum
Gel de sal şimdi

Hakkında hayırlısı olsun canım...
En kısa sürede bebeğine kavuş... Kendine iyi bak...

Yok zaten regl değilim, iki gün sonra başladım. Ağrım da çok hafif hafif günde bir iki kez oluyor öyle sağ kasığımda. Adet başlangıcımdan 16. gün bugün.
Eğer miyom var ise soğan suyu yasak.
Regl zamanı da içiyorsun toplamda 14 gün yani yumurtlayana kadar içiyorsun diye biliyorum.
Rahim içini temizlediği için yumurtlama sonrası yasak
Sokak kendisi tuttum bu lafı
Ve aklıma nedense Nazan öncelin sokak kızıyım şarkısı geldi
Sayfa sayımız mı artmış bu arada ya bizim topiğin
Kaçtı ki sayımız

Salmana hayranım
Sayfa sayımız mı artmış bu arada ya bizim topiğin
Kız böyle şeyler hç dikkatimi çekmez nerden aklınıza geliyor

Ooooo pare hanncımmmm
Bugünde eniştedensinizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…