- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- 63
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.741
Hep senin yuzundennŞirinliğe bak ya..
Keşke evcimen olsalae
Garantici ibo
Eşim sincap var burda diyordu, ben şaka yapıyor sanıyordumYapicak bisey yok sutten dilim yandi bi kere
Hahaha aynen agizdada findik
Cok tatli yaaa
Benim evin etrafinda daha gormedim hic gorursem bende findik koyarim gelsinler
Yavrudan yakalayınca evcilleşiyorlar ama yasakmış beslemesiŞirinliğe bak ya..
Keşke evcimen olsalae
Garantici ibo
Uzun zaman bunu kullandım kuzum, bende adet günlerini hep doğru gösterdi. Hâlâ başka Bi uygulama ile beraber yüklü.Bu uygulama tam gösteriyor reglim hep buna gore gidiyor yumurtlama bile ovu ile ayni oldu
takvime gore 3
Aynenn yavrumm ben cok memnunum hic sekmiyor 1 gun belki. . Ovulasyon testi kullandim iste bu ay yimurtlama gnu 16 si bile tuttu yaniUzun zaman bunu kullandım kuzum, bende adet günlerini hep doğru gösterdi. Hâlâ başka Bi uygulama ile beraber yüklü.
Yavrusunu ilk defa goruyorum buyukleri gordum bi cok kez onlarda sirin ama yavrusu daha sirinEşim sincap var burda diyordu, ben şaka yapıyor sanıyordumgörünce şok oldum
Yavrudan yakalayınca evcilleşiyorlar ama yasakmış beslemesi
O ovülasyon zımbırtısından bir dahaki ay bende alayım, bakam takvimle aynı mı yumurtluyorumAynenn yavrumm ben cok memnunum hic sekmiyor 1 gun belki. . Ovulasyon testi kullandim iste bu ay yimurtlama gnu 16 si bile tuttu yani
Kızıl sincapmış heralde bunlar, pıtır pıtır geziyorlar sürekliYavrusunu ilk defa goruyorum buyukleri gordum bi cok kez onlarda sirin ama yavrusu daha sirin
Millet kafayı yemişRica ederim
Sende öylesin can parem
Ben hiç hatıelatmıyorum
Unutma lüksü yok
Yaaaaa cok tatlişşş
Eşin bidaha gidince ben saba taşınacam
Hah demi ya... Bende acaba dedim bendemi sorun var..
Bazıları nerdeyse hakaretleri öpüp başına koyacak
Kendimden şüphe ettm cokmu gaddarım diye..
Ben çeliklerde ar-yıldız kullanıyorum cok memnunum..
Tavalarım tefal.. Aşırı memnunum ama tefalin tenceresini almadm
Ovulasyon testi alayım en iyisi ben.1 gün bole önemli oluyorExpertim eğer 3-4 gn varsa
Dün hiç çıkmaması normal
Hatta bugn çkması bile mucize..
Bence var..
Yumurtlam günleriniz değişiyor demekki..
Ancak ovulasyonla anlarsnz
Ayyyy git kan ver kız artkBu uygulama tam gösteriyor reglim hep buna gore gidiyor yumurtlama bile ovu ile ayni oldu
takvime gore 3
Ben ne ettm beeeeeHep senin yuzundenn
Kızzzz hapise girmediğimiz eksiktiEşim sincap var burda diyordu, ben şaka yapıyor sanıyordumgörünce şok oldum
Yavrudan yakalayınca evcilleşiyorlar ama yasakmış beslemesi
Olmamış<a href="İndir VID 20201127 132259 mp4" target=_blank>VID_20201127_132259.mp4 - 29.0 MB</a>.
Yüklemeyi denedim ama oldu mu acaba
Kesinlikle askosMillet kafayı yemiş
Evet cnmOvulasyon testi alayım en iyisi ben.1 gün bole önemli oluyor
Hangisi hangisi hangisiKızlar bu aksam van haberlerini izleyin kocam ünlü oldu hshshsh
GdemiyommmmmAyyyy git kan ver kız artk
Ben ne ettm beeeee
Kızzzz hapise girmediğimiz eksikti
Olmamış
Kesinlikle askos
Evet cnm
Hangisi hangisi hangisi
Şuan eminim aklın işte zatenGdemiyommmmm
Calisiuommmm
Aksam 6:30 da vericmmm
Kar maskesi takmış hepsi yav bende akşam sorucam hangisi sensin diyeAyyyy git kan ver kız artk
Ben ne ettm beeeee
Kızzzz hapise girmediğimiz eksikti
Olmamış
Kesinlikle askos
Evet cnm
Hangisi hangisi hangisi
Allah seni yaaaaaKar maskesi takmış hepsi yav bende akşam sorucam hangisi sensin diyesadece boyundan bir tahminim var bakalim dogrumu
Bide giderken diyoki basında gelicekmis sonunda ünlü oluyorum shshshAllah seni yaaaaa
Bedenim burda ama ruhum aslaŞuan eminim aklın işte zaten
Ben izin alıp uçmuştm
Ayyy gözün aydın kuzuuuummmBal0ncuk sonuçlarımızı aldık kuzum şükür birşey yokmuş Allaha şükür öbür ay gene gidecem adetin 2.günü bide inofolice devam edecekmişim pko vardı ya onada iyi geliyomuş doktor öyle dedi
Offff bekliyecez yaniBedenim burda ama ruhum asla
Valla bende izin alip ucmustum ama ucamiyorm 2 gundur ise gelmedim pohunu cikarmayayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?