Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim canım
Değerin her geçen gün artsın
Sağlıkla sıhhatle devam etsin, sağlıkla sıhhatle kucağına al
Bu arada regle 4 gun kala olan sonuc bu dusuk mu bilmiorum ama ilgilendiğm tek konu her 2 gune 2 kat artması nasipse
Daha regle çok var aslında bence değerin iyi ve 2 kat artacak Allahın izni ile

Insallah bu ay tozunu alayim diyom haptan bisi çıkmadi belki tozdan olur
Hadi inşallah kuzum..
Bize güzel haberlerle gel

Cunkuuu hep laf ettin gec geldigimde
Bunların hepsi özlemekten

Merhaba kızlar , ben geldim nasılsınız ne var ne yok Bal0ncuk benii unuttun mu yoksaaa
Saskınımmmmmmm
Hoşgeldin.. Seni nasıl unuturum kuzum :)
Nasılsın.. İyi ki geldinnnn

Expertim canmmmmmm
Cok ama cok sevindimmmmm
Ohhh valla bak 2020 bitmeden sana kıyağını geçti..
Eğer kalbine dokunduysam ne mutlu bana..
Hepimiz burda bazı şeyleri öğrendik, kimi zaman ağladık, kimi zaman güldük.. Hepimiz birbirimize yoldaş olduk
İnşallah cok geçmeden listenin geri kalanıda evladına kavuşacak
Tebrik ederim canm benim

Bu arada regle 4 gun kala olan sonuc bu dusuk mu bilmiorum ama ilgilendiğm tek konu her 2 gune 2 kat artması nasipse
Kuzum regl 4 gn kala değerin güzel..
2 günde bir 2 katına çıkması lazm düzenli artş için..
Henüz cok yeni... İstersen sen regl günü kan ver.. Dikkat et cok eğilip kalkma

Insallah canım ya amin hepimiz icin su yil bitmeden bari güzel sonuclar alalim 2020 kötüydü hepimiz icin tek iyiliği bu olsun

Agzin bal yesin, insallaahhh

Yumurtlamadan tahmini 10. Gun.. regle 3-4 gun var iste aksam net öğrenicem bakalimm
Ben buna cevap yazayım derken hamile olduğunu gördüm
Ya nasıl sevindim nasıl nasıl anlatamammm
Sağlıkla devamı gelsin inşallah canım benim bence değerin gayet iyi daha 4 gün var sonuçta
Hadi belirtilerini yaz bizeeee benşm merak ettiğin akıntın var mıydı mesela

Yaa çok sevindim, çok duygulandım kız şükürler olsunben daha çok yeniyim ama siz uzun süredir bekleyenlerin duygularını çok iyi anlıyorum, çok sevindim kuzum senin adına yasağlıkla ilerlesin, kucağına aldığın günleri de konuşalım burda hayırlı uğurlu olsun inşallah

Kat kat artsin degerin
Hadiii oyle olsun bakalim ❤

Gözün aydın canım Rabbim sağlıklı güzel haberlerini almanı nasip etsin inşallah

Kizlaaaar, dun kese gorundu, boyutu da iyiymiş ancak oncesinde betalarim dengesiz artis gösterdi, bi yüzde yuz bi yuzde 50 bile artmadi, 4 olcum 4u de farkli oranda artti.. Doktor da sagliksiz gebelik olabilir, deger kafami karistiriyor dedi. Ptesi tekrar beta ve ultrason bakcaz. Bu şekilde bir surec yaşayan oldu mu acaba? Insallah sorun cikmaz kizlar

inşallah sağlıcakla ilerler gebeliğin canım... kötüyü davet etme...

Insallah canim, aslında hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama tabii sürekli kan vermek sonucu beklemek, doktoru aramak, kontrole gtmek vs strese sokabiliyor.
Kesinlikle haklısın tatlım hele ki şimdi ki zamanda sürekli evden çıkmakta iyice tedirgin eder.
Ama güzel sonuç alınca çok şükür demek tüm gerginliğini alacak sonunda eminim.

Kesinlikle haklısın tatlım hele ki şimdi ki zamanda sürekli evden çıkmakta iyice tedirgin eder.
Ama güzel sonuç alınca çok şükür demek tüm gerginliğini alacak sonunda eminim.
Kuzum çalıştığım icin mecbur her gun çıkıyorum zaten, Allahtan saglik ocagi okulun dibi, sabahtan veriyorum kani, ama 4e yani sonucu ogrenene kadar zaman nasıl geçiyor bir de bana sor. Kaçıncı kanı veriyorum. Insallah guzel sonuclar olacak canimmmm

Anladım canım ama hastaneye sağlık ocağına gitmek yine de risk ya ondan demek istedim.
Tahmi ediyorum duygularını Allah ın izni ile inşallah güzel haberlerini vereceksin bizlere.

Anladım canım ama hastaneye sağlık ocağına gitmek yine de risk ya ondan demek istedim.
Tahmi ediyorum duygularını Allah ın izni ile inşallah güzel haberlerini vereceksin bizlere.
Aynen canım, orasi dogru, cok haklısın amin canim insallah, pazartesiden sonra keyfini cikaracagim zaman gelecek insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…