- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.781
Tebrik ederim canımKizlar geldimm
Nasipse guzel haberlerle geldimm
Hepinize her sey icin arkadasliginiz yardiminiz her sey icin tesekkur ederim ben sonucumu aldim henuz cok yeni degerim 19
Hemsire 2 haftalik pazar ve sali bir daha bakalim suan icin gebesin diyebilirim ama cok dikkat et kendine dedi
9 aylik hasret nasipse bitti
Rabbim devamini nasip etsin. .
Özellikle senBal0ncuk geldiğim gunden beri sıcacık kalbinle her soruma cevap verdin bikmadan usanmadan enerjini hic esirgemedin Rabbim gonlune gore versin
Darisi isteyen herkese olsun
Daha regle çok var aslında bence değerin iyi ve 2 kat artacak Allahın izni ileBu arada regle 4 gun kala olan sonuc bu dusuk mu bilmiorum ama ilgilendiğm tek konu her 2 gune 2 kat artması nasipse
Hadi inşallah kuzum..Insallah bu ay tozunu alayim diyom haptan bisi çıkmadi belki tozdan olur
Bunların hepsi özlemektenCunkuuu hep laf ettin gec geldigimde
Saskınımmmmmmm
Expertim canmmmmmmKizlar geldimm
Hepinize her sey icin arkadasliginiz yardiminiz her sey icin tesekkur ederim ben sonucumu aldim henuz cok yeni degerim 19
Hemsire 2 haftalik pazar ve sali bir daha bakalim suan icin gebesin diyebilirim ama cok dikkat et kendine dedi
Özellikle senBal0ncuk geldiğim gunden beri sıcacık kalbinle her soruma cevap verdin bikmadan usanmadan enerjini hic esirgemedin Rabbim gonlune gore versin
Kuzum regl 4 gn kala değerin güzel..Bu arada regle 4 gun kala olan sonuc bu dusuk mu bilmiorum ama ilgilendiğm tek konu her 2 gune 2 kat artması nasipse
Insallah canım ya amin hepimiz icin su yil bitmeden bari güzel sonuclar alalim 2020 kötüydü hepimiz icin tek iyiliği bu olsunHadi inşallah kuzum..
Bize güzel haberlerle gel
Bunların hepsi özlemekten
Saskınımmmmmmm
Hoşgeldin.. Seni nasıl unuturum kuzum :)
Nasılsın.. İyi ki geldinnnn
Expertim canmmmmmm
Cok ama cok sevindimmmmm
Ohhh valla bak 2020 bitmeden sana kıyağını geçti..
Eğer kalbine dokunduysam ne mutlu bana..
Hepimiz burda bazı şeyleri öğrendik, kimi zaman ağladık, kimi zaman güldük.. Hepimiz birbirimize yoldaş olduk
İnşallah cok geçmeden listenin geri kalanıda evladına kavuşacak
Tebrik ederim canm benim
Kuzum regl 4 gn kala değerin güzel..
2 günde bir 2 katına çıkması lazm düzenli artş için..
Henüz cok yeni... İstersen sen regl günü kan ver.. Dikkat et cok eğilip kalkma
Ben buna cevap yazayım derken hamile olduğunu gördümAgzin bal yesin, insallaahhh
Yumurtlamadan tahmini 10. Gun.. regle 3-4 gun var iste aksam net öğrenicem bakalimm
Yaa çok sevindim, çok duygulandım kız şükürler olsunKizlar geldimm
Kat kat artsin degerinKizlar geldimm
Hadiii oyle olsun bakalim ❤Hadi inşallah kuzum..
Bize güzel haberlerle gel
Bunların hepsi özlemekten
Saskınımmmmmmm
Hoşgeldin.. Seni nasıl unuturum kuzum :)
Nasılsın.. İyi ki geldinnnn
Expertim canmmmmmm
Cok ama cok sevindimmmmm
Ohhh valla bak 2020 bitmeden sana kıyağını geçti..
Eğer kalbine dokunduysam ne mutlu bana..
Hepimiz burda bazı şeyleri öğrendik, kimi zaman ağladık, kimi zaman güldük.. Hepimiz birbirimize yoldaş olduk
İnşallah cok geçmeden listenin geri kalanıda evladına kavuşacak
Tebrik ederim canm benim
Kuzum regl 4 gn kala değerin güzel..
2 günde bir 2 katına çıkması lazm düzenli artş için..
Henüz cok yeni... İstersen sen regl günü kan ver.. Dikkat et cok eğilip kalkma
Gözün aydın canım Rabbim sağlıklı güzel haberlerini almanı nasip etsin inşallahKizlar geldimm
Günaydın iyiyim ben şükür sizler nasılsınız arkadaşlarGunaydinnnn, nasılsınız arkadaşlarım
Sağol canim, iyiyim ben deGünaydın iyiyim ben şükür sizler nasılsınız arkadaşlar
inşallah sağlıcakla ilerler gebeliğin canım... kötüyü davet etme...Kizlaaaar, dun kese gorundu, boyutu da iyiymiş ancak oncesinde betalarim dengesiz artis gösterdi, bi yüzde yuz bi yuzde 50 bile artmadi, 4 olcum 4u de farkli oranda artti.. Doktor da sagliksiz gebelik olabilir, deger kafami karistiriyor dedi. Ptesi tekrar beta ve ultrason bakcaz. Bu şekilde bir surec yaşayan oldu mu acaba? Insallah sorun cikmaz kizlar
Insallah canim, aslında hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama tabii sürekli kan vermek sonucu beklemek, doktoru aramak, kontrole gtmek vs strese sokabiliyor.inşallah sağlıcakla ilerler gebeliğin canım... kötüyü davet etme...
Kesinlikle haklısın tatlım hele ki şimdi ki zamanda sürekli evden çıkmakta iyice tedirgin eder.Insallah canim, aslında hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama tabii sürekli kan vermek sonucu beklemek, doktoru aramak, kontrole gtmek vs strese sokabiliyor.
Kuzum çalıştığım icin mecbur her gun çıkıyorum zaten, Allahtan saglik ocagi okulun dibi, sabahtan veriyorum kani, ama 4e yani sonucu ogrenene kadar zaman nasıl geçiyor bir de bana sor. Kaçıncı kanı veriyorum. Insallah guzel sonuclar olacak canimmmmKesinlikle haklısın tatlım hele ki şimdi ki zamanda sürekli evden çıkmakta iyice tedirgin eder.
Ama güzel sonuç alınca çok şükür demek tüm gerginliğini alacak sonunda eminim.
Anladım canım ama hastaneye sağlık ocağına gitmek yine de risk ya ondan demek istedim.Kuzum çalıştığım icin mecbur her gun çıkıyorum zaten, Allahtan saglik ocagi okulun dibi, sabahtan veriyorum kani, ama 4e yani sonucu ogrenene kadar zaman nasıl geçiyor bir de bana sor. Kaçıncı kanı veriyorum. Insallah guzel sonuclar olacak canimmmm
Aynen canım, orasi dogru, cok haklısınAnladım canım ama hastaneye sağlık ocağına gitmek yine de risk ya ondan demek istedim.
Tahmi ediyorum duygularını Allah ın izni ile inşallah güzel haberlerini vereceksin bizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?