Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar hanımlar bende 2020 yılında gebelik planlayanlardanım. Ve geçen ay başladık çalışmalara ama olmadı. Nasip bu ay inşallah. Son adet tarihim 21 kasım ve bu ay adetim iki gün sadece gece gelip gündüz yok oldu. Normalde 5 gün süren adetim çok farklı oldu bu ay. Ikinci evliliğim olduğu için çok istiyoruz bebeğimiz olmasını. Önceki eşimden 2 oğlum var. Şimdiki eşimin hiç çocuğu yok. Daha temmuz 24te evlendik. Hayırlısını diliyoruz bakalım.

Kızlar bu aksam van haberlerini izleyin kocam ünlü oldu hshshsh
Ay hangi kanal benimki de jandarma genel komutanı ile fotoğraf çektirmişti ama yayınlamadılar ya of
Ayyyy git kan ver kız artk

Ben ne ettm beeeee

Kızzzz hapise girmediğimiz eksikti

Olmamış

Kesinlikle askos

Evet cnm

Hangisi hangisi hangisi
Aman bide hapse girip kocamdan ayrı kalamam, cam arkasından izleyelim baluşum
Kar maskesi takmış hepsi yav bende akşam sorucam hangisi sensin diye sadece boyundan bir tahminim var bakalim dogrumu
Benimki bi kere öyle maskeli kamuflajlı halini tanıyamadım diye trip atmıştı hepsi birbirinin aynı oluyor napayım diyince ben herkes miyim diyor bide

Saat6:30 olmuyooooo
Kız 3de Bi yattım saat 6 oldu uyanmışım anca sen daha kan vermedin mi 15dk kaldı hadi inşallah

Kizlar geldimm
Nasipse guzel haberlerle geldimm

Hepinize her sey icin arkadasliginiz yardiminiz her sey icin tesekkur ederim ben sonucumu aldim henuz cok yeni degerim 19
Hemsire 2 haftalik pazar ve sali bir daha bakalim suan icin gebesin diyebilirim ama cok dikkat et kendine dedi
9 aylik hasret nasipse bitti
Rabbim devamini nasip etsin. .
Özellikle sen Bal0ncuk geldiğim gunden beri sıcacık kalbinle her soruma cevap verdin bikmadan usanmadan enerjini hic esirgemedin Rabbim gonlune gore versin
Darisi isteyen herkese olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…