- 3 Kasım 2018
- 1.121
- 1.074
- 83
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.761
Valla ilk esimin suratindan korktum kovid diye almadilar beni meğersem normalmiş aklim cikti o an ama sukur artik beklicez bizimkide nazli anam napacanAyyy gözün aydın kuzuuuummm
Offff bekliyecez yani
İnofoliğin hangisini tozmu hapmıValla ilk esimin suratindan korktum kovid diye almadilar beni meğersem normalmiş aklim cikti o an ama sukur artik beklicez bizimkide nazli anam napacan
Valla o an sormadim bizom arkadas tozunu icmisti yanlis hatırlamıyosam cok gecmeden gebe kaldiİnofoliğin hangisini tozmu hapmı
Zıplayıvercekirgeeeeeeeee bıdıbıdı çekirgeeeeeeOhh eleri görelim
Evde parti veriyorum kendim ve kedim içinZıplayıvercekirgeeeeeeeee bıdıbıdı çekirgeeeeee
YandannnnOhh eleri görelim
Hadi inşallah sendede öyle olur cnmValla o an sormadim bizom arkadas tozunu icmisti yanlis hatırlamıyosam cok gecmeden gebe kaldi
Ei einasılsıınız
Insallah bu ay tozunu alayim diyom haptan bisi çıkmadi belki tozdan olurYandannnn
Hadi inşallah sendede öyle olur cnm
Ei ei
Senn
Cunkuuu hep laf ettin gec geldigimdeAyyyy git kan ver kız artk
Ben ne ettm beeeee
Kızzzz hapise girmediğimiz eksikti
Olmamış
Kesinlikle askos
Evet cnm
Hangisi hangisi hangisi
Partileri severim beni de davet etseneEvde parti veriyorum kendim ve kedim için
Ay hangi kanalKızlar bu aksam van haberlerini izleyin kocam ünlü oldu hshshsh
Aman bide hapse girip kocamdan ayrı kalamam, cam arkasından izleyelim baluşumAyyyy git kan ver kız artk
Ben ne ettm beeeee
Kızzzz hapise girmediğimiz eksikti
Olmamış
Kesinlikle askos
Evet cnm
Hangisi hangisi hangisi
Benimki bi kere öyle maskeli kamuflajlı halini tanıyamadım diye trip atmıştıKar maskesi takmış hepsi yav bende akşam sorucam hangisi sensin diyesadece boyundan bir tahminim var bakalim dogrumu
Kız 3de Bi yattım saat 6 oldu uyanmışım anca sen daha kan vermedin miSaat6:30 olmuyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?