- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.041
Merhaba kızlar nasılsınız
Pıtt diye gelir ya tam mumu yakcekken öyle gelsinİnşallah o elektirk geliverecek
AmanınAnladım2 canım. İnşallah tez vakitte değerin normal düzeyde ilerler..
Yes.. Hamile cnm
Ooo senin nasıl haberin olmaz
Uğrayamıyorum ki buralaraOoo senin nasıl haberin olmaz
Senin o keyfini bi yakalarsam canina okuycam heee, kizdirmasin beni kacip durmasinnnn. Migrrn tuttu balussssBen mayışığım.. Bugn keyifsiz..
Sen nasılsın dayloş
Selam kızlar
Sukur canim, ama pek iyi degil sanirim bilmiyorumben iyiyim canım, nasıl gidiyor
Evet kuzuummm, her sey yolunda giderse tadini cikaracagm insallah ama... Henuz tam yolunda diilll
Senin o keyfini bi yakalarsam canina okuycam heee, kizdirmasin beni kacip durmasinnnn. Migrrn tuttu balussss
Sukur canim, ama pek iyi degil sanirim bilmiyorumkese büyüyor ama beta cok az artiyor. Zalim beta...
Evet kuzuummm, her sey yolunda giderse tadini cikaracagm insallah ama... Henuz tam yolunda diilll
İnşallah gerçeğini de göreceğiz canımGunaydin kizlaaar butun gece ruyamda pozitif testler gördüm bir suru
Insallah askos hepimizin testini gördüm galiba o kadar coktu ki ❤İnşallah gerçeğini de göreceğiz canım
Hava kapalı hepimizin de havası kapalı sanırımcukulatam
Tekrar eski enerjimize döneceğiz canım ben emin. Okumaya yetişemeyeceksinah sanırım kuzum 2. Sayfada görünce çok üzülüyorum grubu
Tekrar eski enerjimize döneceğiz canım ben emin. Okumaya yetişemeyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?