- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.081
Evetttt herkescikler kendine gelsin bu ay bol bol hamis haberleri gelsinnaynen aralığa kötü giriş yaptık sanırımhadi kızlarrr düşmesinn modlarrrr aralık bize kıyak geçecek hepimiz hamiş kalcazzz
Kolay gelsinBurdayız efendim, yemek yapıyoruz.
Cansin kendine dikkat et bi an once sahalara don ❤Hepinizi seviyorum.. Bu aralar pek bakamayabilirim kızlar..
Lütfen kendinizi toplayn...
Neler neler yaşayanlar var...
Umutsuzluk size hiç yakışmıyor
Herseyin hayirlisi canim bi an once cift cizgi gormeni dilerim ❤Merhaba herkese
Bugün kan testi verdim ve maalesef ki yine yeniden negatif çıktı
Bu senelik yolculuğum tamamlandı
Belki başka baharlara yelken açarım
Her test sonrası olduğu gibi bıkkın bir kırgınlıkla doluyum
Duygularımı idare etmekte çok zorlanıyorum
Çok güzel insanlar tanıdım
Çok güzel sohbetler ettim
Muhteşem enerjili bir topik oldu
Hepinizi çok öpüyorum tabbim sağlıkla en kısa zamanda doldursun kucaklarımızı evlerimizi
Benim için bu topik yolculuk amacını tamamladı başka topiklerde denkleşmek ümidiyle hoşçakalın
Legoş seni seviyorum tatlım biliyorsnMerhaba herkese
Bugün kan testi verdim ve maalesef ki yine yeniden negatif çıktı
Bu senelik yolculuğum tamamlandı
Belki başka baharlara yelken açarım
Her test sonrası olduğu gibi bıkkın bir kırgınlıkla doluyum
Duygularımı idare etmekte çok zorlanıyorum
Çok güzel insanlar tanıdım
Çok güzel sohbetler ettim
Muhteşem enerjili bir topik oldu
Hepinizi çok öpüyorum tabbim sağlıkla en kısa zamanda doldursun kucaklarımızı evlerimizi
Benim için bu topik yolculuk amacını tamamladı başka topiklerde denkleşmek ümidiyle hoşçakalın
Sen nasılsın cnmEvetttt herkescikler kendine gelsin bu ay bol bol hamis haberleri gelsinn
Kolay gelsin
Cansin kendine dikkat et bi an once sahalara don ❤
Herseyin hayirlisi canim bi an once cift cizgi gormeni dilerim ❤
Ayni kuzum ya isler gucler bi degisiklim yokLegoş seni seviyorum tatlım biliyorsn
Bu negatifler bizi sömürdü
Sen nasılsın cnm
1hafta sonra gelecekmişz e y n o m cnm expertim tebrik ederim
Kedilervekitaplar enişte geldimi
cukulatam neyseki sen enerjiksin
Enerjikte olsakta olmasakta aynı sonuç oluyo baloncuğum napalımz e y n o m cnm expertim tebrik ederim
Kedilervekitaplar enişte geldimi
cukulatam neyseki sen enerjiksin
Hayda şafak uzadı1hafta sonra gelecekmiş
Pes etmek yk cukumEnerjikte olsakta olmasakta aynı sonuç oluyo baloncuğum napalım
Napim canim annemdeyim bugün kirmizilari gordum geneHemsirecik askos...nerde o eski neşen özledik..
ozge_gorkem cnm neler yaptn..
T Tesla58 kuzum ne durumdasın
Sirinca cok özledik
Ulkumyvz hatunum yine kayboldun
Matmazella cnmm herşet güzel olacak dualarımdasın
Htceyldrm kardeşim güsel kalplim
olive_bluto canişkom
Nurzfr nurum toparlandnmı
serrabk cnm rüp bebeğe başladnmı.. Sürecin nasıl gidiyor
bir mucizee cnm umarm sende eşinde iyisinizdir
T Tamam miniğim neden gelmiyorsn neyin var
anonimbirbayan avukatm senin enerjite ne oldu
z e y n o m kuzum 2 bebemi geliyor yoksa
dayler dayler seni seviyorm herşey güzel olacak dualarım seninle
Eleadora çikom umarm sağlığına kavuştun
MNbeyaz beyazm nasılsn bebiş nasıl
U Uzaygemisi35 geri dön geri dön
M Melegim96 nasılsın hepimiz özledik
Katre_g güzellik nerelerdesn nasılsın
Kedilervekitaplar şimdi uzun uzunşafakmı bekliyecez yine kzzzz
cukulatam cukuummm burayı sana emanet etmiştim kızzzz
cinnabon cnm nasılsın
DusunceBulutu ne zaman aramıza döneceksn.. Çabuk pes ettin
Üzülecek bişey yk cnkü yeni başladınNapim canim annemdeyim bugün kirmizilari gordum geneama nedense uzulmedim ilk defa sen naptin
Aynen canım yılmıcam pko olanlar geç kalıyomuş hatta hiç kalmıyomuş buna bi üzüldüm sonra toparladım kendimi belki 2020 bitmeden belki son iyiliğini oynar hepimize kuzumÜzülecek bişey yk cnkü yeni başladın
Kim demiş yaaaa işteAynen canım yılmıcam pko olanlar geç kalıyomuş hatta hiç kalmıyomuş buna bi üzüldüm sonra toparladım kendimi belki 2020 bitmeden belki son iyiliğini oynar hepimize kuzum
Doktorda zaten kalırsın ama biraz zor olur hani diğerleri ilk ay kalıyosa senin 1 yıl 2 yıl sürer gibisine konuştu. Hayıt otu çayı yapıp hamile kalan varmış. Rabbim o arkadaşıma da hayırlı doğumlar versin inşallah
Hayıt evet iyi diyorlar..Doktorda zaten kalırsın ama biraz zor olur hani diğerleri ilk ay kalıyosa senin 1 yıl 2 yıl sürer gibisine konuştu. Hayıt otu çayı yapıp hamile kalan varmış. Rabbim o arkadaşıma da hayırlı doğumlar versin inşallah
Inofolic kullanıyorum başka ilaç kullanmam gerek mi dedim o ilacı kullanabilirsin başka ilaç kullanma dedi bu ay gidecektim ama bazı durumlardan bu ay gidemicem kuzumHayıt evet iyi diyorlar..
Peki femara felan tedavi yapnayacakmı
Bir süre akışınamı bırakacak
O zatn ilaç değil folikasit bebeğimInofolic kullanıyorum başka ilaç kullanmam gerek mi dedim o ilacı kullanabilirsin başka ilaç kullanma dedi bu ay gidecektim ama bazı durumlardan bu ay gidemicem kuzum
Onu demedi canim bu ay tahlile gore bakacaktı onu yapamadigim icin ocak ayina kaldiO zatn ilaç değil folikasit bebeğim
Benim dediğim yumurra geliştirici ilaç
Kontrollü gebelik için
Aaa o zama doğruOnu demedi canim bu ay tahlile gore bakacaktı onu yapamadigim icin ocak ayina kaldi
Insallah kuzum ya şu inofolici bi alayim tekrardan otuda yapayim bakalim nolcak kuzum herkes aralik sana uğurlu gelcek diyo bakalim fazla ümide kapılıp üzülmekte istemiyorum canimAaa o zama doğru
İnşallah güzel çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?