- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.061
Çok artıyor ikiz mi acabaKizlar pzar beta verdim 58 cikti dun adet gunumdu beta verdim tekrar 148 cikti bgun dayanamadim tekrar verdim ahahahah281 cikti sevinsemmi uzulsem mi bilemedim 24 saat olmadan bu kdar artmasi normal mi
Valla rabbim ikizi isteyene versin..Çok artıyor ikiz mi acaba
Valla havalar kapalı, dediğiniz gibi Bi kod düşüklüğü var kızlar ya, öylece miskin miskin yatasım geliyor akşama kadar, yemek bile yapmaya üşeniyorum
İnşallah Allahın izni ile alacağız haberleriahh inşallahhh birde birsürü hamiş haberleride alalım bu aydan o zaman tadından yenmez
Gayet iyi canım asma suratını hamileliğin tadını çıkarKizlar pzar beta verdim 58 cikti dun adet gunumdu beta verdim tekrar 148 cikti bgun dayanamadim tekrar verdim ahahahah281 cikti sevinsemmi uzulsem mi bilemedim 24 saat olmadan bu kdar artmasi normal mi
Al benden de o kadarÇok artıyor ikiz mi acaba
Valla havalar kapalı, dediğiniz gibi Bi kod düşüklüğü var kızlar ya, öylece miskin miskin yatasım geliyor akşama kadar, yemek bile yapmaya üşeniyorum
Insallah balimm ayin 10 una randevu aldmm insallah guzel sonuclar alirimm ..İnşallah Allahın izni ile alacağız haberleri
Gayet iyi canım asma suratını hamileliğin tadını çıkar
Al benden de o kadar
Uzun zaman sonra anneme geldim o iyi geldi
Pandalar gibi tembellik edip halılarda yuvarlanmak istiyorumİnşallah Allahın izni ile alacağız haberleri
Gayet iyi canım asma suratını hamileliğin tadını çıkar
Al benden de o kadar
Uzun zaman sonra anneme geldim o iyi geldi
Genlerinde olabilir kuzum, hayırlısı olsun inşallahValla rabbim ikizi isteyene versin..ama olma ihtimali elbet ki var.. halam ikiz.. babamın teyze kizlari ikiz.. amca kizlarim ikiz sasirmam yani
Belkim minik haşhaşını ya da haşhaşlarını görebilirsinInsallah balimm ayin 10 una randevu aldmm insallah guzel sonuclar alirimm ..
Ah ah Nerde o günlerPandalar gibi tembellik edip halılarda yuvarlanmak istiyorum
Amaan iş güç olmasa keşke ufBelkim minik haşhaşını ya da haşhaşlarını görebilirsin
Ah ah Nerde o günler
Yapılacak iş buluruz biz
Sen tadını çıkar o yoluna girer kuzummSenin o keyfini bi yakalarsam canina okuycam heee, kizdirmasin beni kacip durmasinnnn. Migrrn tuttu balussss
Sukur canim, ama pek iyi degil sanirim bilmiyorumkese büyüyor ama beta cok az artiyor. Zalim beta...
Evet kuzuummm, her sey yolunda giderse tadini cikaracagm insallah ama... Henuz tam yolunda diilll
Amin canım inşallahbebişin seninle annesi bol bol dua edeceğim sizin için
Kuzum gittim, kandan bakmadık bu kez, kese büyüyor hala. Sali tekrar gideceğim, arayı açtı bilerek ki kesenin büyüyüp büyümedigi, buyuduyse bebek ve kalp atisi anlaşılsın diye. Eger büyümediyse sali sonlandirilacak canim.
Insallah canim ya inan daha tadini cikarma safhasi aklima bile gelmedi, şuan oyle araftayim ki, var mi yok mu ne halde belli değilSen tadını çıkar o yoluna girer kuzumm
Merhabalarrr
Herkescikler nerelerde ya
Aralik ayi bize yaramadi galiba modlar dustu kimsecikler yazmiyor sessizlesti buralar
Bal0ncuk gelde neselendir bizleri
Burdayız efendim, yemek yapıyoruz.Merhabalarrr
Herkescikler nerelerde ya
Aralik ayi bize yaramadi galiba modlar dustu kimsecikler yazmiyor sessizlesti buralar
Bal0ncuk gelde neselendir bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?