Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar pzar beta verdim 58 cikti dun adet gunumdu beta verdim tekrar 148 cikti bgun dayanamadim tekrar verdim ahahahah 281 cikti sevinsemmi uzulsem mi bilemedim 24 saat olmadan bu kdar artmasi normal mi
Çok artıyor ikiz mi acaba

Valla havalar kapalı, dediğiniz gibi Bi kod düşüklüğü var kızlar ya, öylece miskin miskin yatasım geliyor akşama kadar, yemek bile yapmaya üşeniyorum

Valla havalar kapalı, dediğiniz gibi Bi kod düşüklüğü var kızlar ya, öylece miskin miskin yatasım geliyor akşama kadar, yemek bile yapmaya üşeniyorum
Valla rabbim ikizi isteyene versin.. ama olma ihtimali elbet ki var.. halam ikiz.. babamın teyze kizlari ikiz.. amca kizlarim ikiz sasirmam yani

ahh inşallahhh birde birsürü hamiş haberleride alalım bu aydan o zaman tadından yenmez
İnşallah Allahın izni ile alacağız haberleri
Kizlar pzar beta verdim 58 cikti dun adet gunumdu beta verdim tekrar 148 cikti bgun dayanamadim tekrar verdim ahahahah 281 cikti sevinsemmi uzulsem mi bilemedim 24 saat olmadan bu kdar artmasi normal mi
Gayet iyi canım asma suratını hamileliğin tadını çıkar

Al benden de o kadar
Uzun zaman sonra anneme geldim o iyi geldi

İnşallah Allahın izni ile alacağız haberleri

Gayet iyi canım asma suratını hamileliğin tadını çıkar

Al benden de o kadar
Uzun zaman sonra anneme geldim o iyi geldi
Insallah balimm ayin 10 una randevu aldmm insallah guzel sonuclar alirimm ..

Sen tadını çıkar o yoluna girer kuzumm

bebişin seninle annesi bol bol dua edeceğim sizin için
Amin canım inşallah
Tünaydınnnn
dayler dayler gittin mi doktora
Kuzum gittim, kandan bakmadık bu kez, kese büyüyor hala. Sali tekrar gideceğim, arayı açtı bilerek ki kesenin büyüyüp büyümedigi, buyuduyse bebek ve kalp atisi anlaşılsın diye. Eger büyümediyse sali sonlandirilacak canim.
Sen tadını çıkar o yoluna girer kuzumm
Insallah canim ya inan daha tadini cikarma safhasi aklima bile gelmedi, şuan oyle araftayim ki, var mi yok mu ne halde belli değil

Merhabalarrr
Herkescikler nerelerde ya
Aralik ayi bize yaramadi galiba modlar dustu kimsecikler yazmiyor sessizlesti buralar
Bal0ncuk gelde neselendir bizleri

aynen aralığa kötü giriş yaptık sanırım hadi kızlarrr düşmesinn modlarrrr aralık bize kıyak geçecek hepimiz hamiş kalcazzz

Merhaba herkese
Bugün kan testi verdim ve maalesef ki yine yeniden negatif çıktı
Bu senelik yolculuğum tamamlandı
Belki başka baharlara yelken açarım
Her test sonrası olduğu gibi bıkkın bir kırgınlıkla doluyum
Duygularımı idare etmekte çok zorlanıyorum
Çok güzel insanlar tanıdım
Çok güzel sohbetler ettim
Muhteşem enerjili bir topik oldu
Hepinizi çok öpüyorum tabbim sağlıkla en kısa zamanda doldursun kucaklarımızı evlerimizi
Benim için bu topik yolculuk amacını tamamladı başka topiklerde denkleşmek ümidiyle hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…