- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.221
İnşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Bir laf var "gönlünden geçen ömrüne düşsün" diye. Hepimiz için öyle olsun. Bu güzel niyetle yola çıkmış herkes için güzel günler gelsin artık.Regl biteli 4 gün falan oluyor. Yumurtlama günü olmasa da, moraller pek iyi olmasa da ödevimi yapıyorum
Yaaaaaa çokkkk tatlııııı
Tepkisi nasıl oldu eniştenin
Hakkında hayırlısı olsun canım... Tedavinin sonucunu alacaksın inanıyorum
O vitaminleri biz de kullanabiliyor muyuzBen benim durumumu aldığım vitaminlere bağlıyorum
İyiyiz cnm sen nasılsın
Valla aramzda bi sen iradeli kaldın cukum
Denk gelmesi süper olmuş minnoşum
Miniğim benm ck haklısın
Hakkmzda hayıelısı olsun
Hellööö
Cok tatliş
Sağlıkla kucağına al inşallah expertim
Bir nazar göz var üstümüzde ama bilemedim ya.ayyyy çok güzelllllHadi inşallah bu sefer o bebe buraya gelecek!
Cnm nssılsınSelam kızlaaaar
Sınavlarım olduğu için bebiş konusunu salmıştım ama bittiğine göre sahalara geri dönebilirim
Herkes nasıl? Güzel haberleri olan var mı :)
İnşallah en kısa sürede nasip olurSlm hanımlar. Bende 2020de gebelik planlayanlardanım ve geçen ay başladık çalışmalara ama olmadı. Nasip bu ay inşallah. Bat 20 aralık inşallah bu ay bekliyorum. Rabbim büyük kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Bende cok özledmBir nazar göz var üstümüzde ama bilemedim ya.Yine uzattılar bakalım belki de ay sonuna kadar burdayız diyor eşim, hayaller 2021e kaldı. 
Sizler nasılsınız, çok özledim sizlerle sohbeti
Nazar mı oldu hepimize ne olduysa bir enerjimiz çekildi sanki yaCnm nssılsın
Sınav sonucn inş beklediğin gibidir
İnşallah en kısa sürede nasip olur
Bende cok özledm
Benm başka sorunlarm var kuzum ondanNazar mı oldu hepimize ne olduysa bir enerjimiz çekildi sanki ya
Inşallah canım benimCnm nssılsın
Bende cok özledm
Hahahahha of keşke bende içebilsemBen benim durumumu aldığım vitaminlere bağlıyorum
Bir nazar göz var üstümüzde ama bilemedim ya.Yine uzattılar bakalım belki de ay sonuna kadar burdayız diyor eşim, hayaller 2021e kaldı. 
Sizler nasılsınız, çok özledim sizlerle sohbeti
Okudum canım mesajını, umarım halledilmeyecek sorunlar değildir. Sen burda hepimize neşe, umut verdin. Kat kat umudu, güzelliği sen bulursun inşallahBenm başka sorunlarm var kuzum ondan
Diğer kızlar gebe kalamadı diye depresyonda
Sende şafak kaç
yaa deme öyle
Şu topiğin başına koca bi nazar boncuğu koyalım
Ayy şundan birer tane alnımıza yapıştırıp gezelim kızlar ya, ne olduk böyle. Nazar duası okuyayım topiğimize
Oku kuzum okuOkudum canım mesajını, umarım halledilmeyecek sorunlar değildir. Sen burda hepimize neşe, umut verdin. Kat kat umudu, güzelliği sen bulursun inşallahyüreğin ferahlasın kuzum, dualarım seninle valla bizim şafak çıkmaz ayın son çarşambası galiba, bekliyoruz bakalım.
Ayy şundan birer tane alnımıza yapıştırıp gezelim kızlar ya, ne olduk böyle. Nazar duası okuyayım topiğimize
Delisin sen ya
Niye öyle dedn kuzucmOkudum canım mesajını, umarım halledilmeyecek sorunlar değildir. Sen burda hepimize neşe, umut verdin. Kat kat umudu, güzelliği sen bulursun inşallahyüreğin ferahlasın kuzum, dualarım seninle valla bizim şafak çıkmaz ayın son çarşambası galiba, bekliyoruz bakalım.
Kız çalışmak hemenmi yordu seniIyiyimm kuzum yorgunum sadece
Cnm nssılsın
Bende cok özledm
Uzadı canım ay sonu da gelebilir belki, bakalım geç olsun güç olmasın diyorum artık.Delisin sen ya
Niye öyle dedn kuzucm
Yinemi uzadı
Kız çalışmak hemenmi yordu seni
Ust komsumdan rica ettim kuzum,esim isten geldikten sonra kapıyı calip kapiya brakti , esime dekapiya bakmasini soyledmRegl biteli 4 gün falan oluyor. Yumurtlama günü olmasa da, moraller pek iyi olmasa da ödevimi yapıyorum
Yaaaaaa çokkkk tatlııııı
Tepkisi nasıl oldu eniştenin
Hakkında hayırlısı olsun canım... Tedavinin sonucunu alacaksın inanıyorum
Baloncukumİyiyiz cnm sen nasılsın
Valla aramzda bi sen iradeli kaldın cukum
Denk gelmesi süper olmuş minnoşum
Miniğim benm ck haklısın
Hakkmzda hayıelısı olsun
Hellööö
Cok tatliş
Sağlıkla kucağına al inşallah expertim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?