Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Bir laf var "gönlünden geçen ömrüne düşsün" diye. Hepimiz için öyle olsun. Bu güzel niyetle yola çıkmış herkes için güzel günler gelsin artık.

Slm hanımlar. Bende 2020de gebelik planlayanlardanım ve geçen ay başladık çalışmalara ama olmadı. Nasip bu ay inşallah. Bat 20 aralık inşallah bu ay bekliyorum. Rabbim büyük kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

ayyyy çok güzelllll Hadi inşallah bu sefer o bebe buraya gelecek!
Bir nazar göz var üstümüzde ama bilemedim ya. Yine uzattılar bakalım belki de ay sonuna kadar burdayız diyor eşim, hayaller 2021e kaldı. 

Sizler nasılsınız, çok özledim sizlerle sohbeti

Selam kızlaaaar
Sınavlarım olduğu için bebiş konusunu salmıştım ama bittiğine göre sahalara geri dönebilirim

Herkes nasıl? Güzel haberleri olan var mı :)
Cnm nssılsın
Sınav sonucn inş beklediğin gibidir

İnşallah en kısa sürede nasip olur

Bir nazar göz var üstümüzde ama bilemedim ya. Yine uzattılar bakalım belki de ay sonuna kadar burdayız diyor eşim, hayaller 2021e kaldı. 

Sizler nasılsınız, çok özledim sizlerle sohbeti
Bende cok özledm

Benm başka sorunlarm var kuzum ondan
Diğer kızlar gebe kalamadı diye depresyonda
Sende şafak kaç
Okudum canım mesajını, umarım halledilmeyecek sorunlar değildir. Sen burda hepimize neşe, umut verdin. Kat kat umudu, güzelliği sen bulursun inşallah yüreğin ferahlasın kuzum, dualarım seninle valla bizim şafak çıkmaz ayın son çarşambası galiba, bekliyoruz bakalım.
yaa deme öyle
Şu topiğin başına koca bi nazar boncuğu koyalım

Ayy şundan birer tane alnımıza yapıştırıp gezelim kızlar ya, ne olduk böyle. Nazar duası okuyayım topiğimize

Oku kuzum oku

Delisin sen ya
Niye öyle dedn kuzucm
Yinemi uzadı

Iyiyimm kuzum yorgunum sadece
Kız çalışmak hemenmi yordu seni

Ust komsumdan rica ettim kuzum,esim isten geldikten sonra kapıyı calip kapiya brakti , esime dekapiya bakmasini soyledm
Kutuyu gorunce bu ne ki acaba falan dedi sonra ac bakalım ne ki o falan diye bende salaga yattim
Kutuyu actiktan sonra bi 10 sn kal geldi, yaziyi okudu teste bakti emzigi inceledi falan harbi mi, harbi.misin dogru söyle kiz gibi cumleler kurdunasıl yani oldu mi smdi harbiden oldu mu 9 ay sonra oldu yani diye diye knusmama izin vermeden kendi kendine knusuyorduen sonunda da ağladı zaten sonra sarıldik beraber aglastik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…