- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.241
Bende beta ve demir eksikliği için kan tahlili vereyim diye gittim 1bucuk aydır sistemimiz yok dedi almıyorlarmış kanÖylesine bir kan değerlerime baktırayım diye sağlık ocağına gittim. B12 ve tsh bakıyoruz başka değerlere bakamıyoruz, kit yok dediler. Burdaki insanlar vitamin değerlerine baktırmadan yaşıyor sanırım. Bende iyi tamam deyip çıktım. Hamile falan olursam doğum falan yaptırırlar inşallah, Allaha emanet yaşıyoruz.
Maalesef saglik ocagi oyle yavrumm, o yuzden mecbur kalmadikca hic bir tetkik icin saglik ocagina gtmiyorumÖylesine bir kan değerlerime baktırayım diye sağlık ocağına gittim. B12 ve tsh bakıyoruz başka değerlere bakamıyoruz, kit yok dediler. Burdaki insanlar vitamin değerlerine baktırmadan yaşıyor sanırım. Bende iyi tamam deyip çıktım. Hamile falan olursam doğum falan yaptırırlar inşallah, Allaha emanet yaşıyoruz.
Olsun ama harika bir sağlık sistemimiz varBende beta ve demir eksikliği için kan tahlili vereyim diye gittim 1bucuk aydır sistemimiz yok dedi almıyorlarmış kan
İşin kötü yanı burda sağlık ocağı ve hastane eş zamanlı çalışıyormuş, hastanede de tahlil yok.Maalesef saglik ocagi oyle yavrumm, o yuzden mecbur kalmadikca hic bir tetkik icin saglik ocagina gtmiyorum
2 hastanede degerlerim ayni çıkıyor mesela saglik ocaginda bambaska sacma sapan seyler
Valla inanırım yavrumm yani Istanbul da bile saglik ocagi isleyisi cok ilgincOlsun ama harika bir sağlık sistemimiz vardoğu böyle maalesef, çoğu yerinde böyle
İşin kötü yanı burda sağlık ocağı ve hastane eş zamanlı çalışıyormuş, hastanede de tahlil yok.Buradaki insanlar vitamin eksikliği ile yaşıyorlar sanırım kuzum. Doktor diyor ki 9 senedir buradayım, buna bile şükrediyorum.
O değilde buradaki kadınlar kan testi yaptırıp hamile olduklarını anlayamıyorlar mı diye aklıma geldi yaValla inanırım yavrumm yani Istanbul da bile saglik ocagi isleyisi cok ilginc
Iki ayri hastanede yaptrdgm test atıyorum değeri 5 cikiyorsa saglik ocaginda ya 1 ya 20 fgibi falan sacma sapan değerler ile karşıma çıkıyor
O yuzden kapisindan pek gecmemeyi tercih ediyorum
Evet malesef zaten devlet hastanesinde sora bulamadigim için genellikle özele gidiyorumOlsun ama harika bir sağlık sistemimiz vardoğu böyle maalesef, çoğu yerinde böyle
İşin kötü yanı burda sağlık ocağı ve hastane eş zamanlı çalışıyormuş, hastanede de tahlil yok.Buradaki insanlar vitamin eksikliği ile yaşıyorlar sanırım kuzum. Doktor diyor ki 9 senedir buradayım, buna bile şükrediyorum.
Anammm benimkiiiiiiii
Bana özel et özelSelaaam canimlaarnapiyosunuz nasılsınız neler oldu buralarda hepinizi çok özledim inşallah herkes gebedir lohusa duası kabul olur inşallah
Seninki özel tabii ikiz çünküAnammm benimkiiiiiiii
Kız kargola
Bana özel et özel
Hiç şikayet etmeSeninki özel tabii ikiz çünkü
Ama bisiy diyim mi bir tanesi bile çok zor oğlum hastaneden cikali 15 gün oldu ve gece hiç uyumuyorum desem yeridir
Fena mı oldu bak doğurdumHiç şikayet etme
Gebe kalana kadar canımızı okudun
Bu gerçek mi yaaaaaaa
Yaaa kıyamammmFena mı oldu bak doğurdum
Hemde kendi kopyami maviş ve kumral bir minik
Bizde sanaHelloooooooo
Herkesler nasıl ?
Bu gerçek mi yaaaaaaa
ne oldu ki beyazıma
Gebe oldu ya bizimle işi bittine oldu ki beyazıma
Tabi değil
Haha yok kuzum ya havalardan galiba hic halim yok bisey yapicakDelisin sen ya
Niye öyle dedn kuzucm
Yinemi uzadı
Kız çalışmak hemenmi yordu seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?