Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallaha benim kiz yerinde durmuyor ama akilli akilli bekliyor simdilik persembe günü randevumuz var tekrardan bence yavrum günün de gelicek bosa evham yaptik gibi

İnşallah balımm

@SnowySecret bacım senin gebelik uzun geçer
kucağa alana kadar stres bitmiyorki
kalbini duyunca ikili testi
detaylısı
osu busu
poposu

yalvarsn kız
Valla sanirim ondan istemedim birazda kendimi dinlememek adina havlu islemeye orgu ormeye verdim pesimden gelmesi hosuma gidiyo birazda

Vallaha benim kiz yerinde durmuyor ama akilli akilli bekliyor simdilik persembe günü randevumuz var tekrardan bence yavrum günün de gelicek bosa evham yaptik gibi
Hayirlisiyla saglicakla al kucagina insallah canim ne guzel yakin zamanda bi melege kavuşacaksın

cıxxxx ben geri gelene kadar kimse kalmaz burada dljfhgj
hem ben şansımı başka yerde deniycem burada olmadı başka diyarlarda deneyeceğim birde
rakip topik

İl buraya yazdığımda çok dua etmiştim 2019olmadı enazindan 2020de olsun diye çok şükür yılın son ayında gördüm çift çizgiyi lütfen dua edin benim için sağlıkla ilerlesin
sağlıkla ilerlesin inşallah

boşuna günahını aldın

Ben bebeme olan inancimi kaybettim

Elbette. Siz de bebek istiyor musunuz?

La la la la la La testerellaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…