- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.321
Tesekkurler askos
Gebe kalınca ne edeceksin minnoşşşBurada özel de yok, devlet hastane olduğuna şükrediyoruz ama o da kan bile almıyor.birşey olsa merkeze gitmek 1.5saat, Allaha emanet yaşıyoruz bakalım.
beyazımmmmmmmgözümde canlandı koskoca mazi
vallahi bayıldım cama gelip senden fındık mı yiyorBu daha miniği, başka yavrubaka baka ezberledim artık.
Gerçek olamayacak kadar minnoş değil mi?
beyazımmmmmmm
vallahi bayıldım cama gelip senden fındık mı yiyorçok tatlı
Sağol bebitom aynen boş olmak kadar güzel bı durum yokmuş oturup ders çalışıyorum ve kocise atkı başladım dersten sıkılınca orerim diyenurum bence alıp alabileceğin en güzel haber olmuş bu
cok sevindim canım cok cok cok hemde
Yazdığımı göndermeden geri çıkmışımnurum bence alıp alabileceğin en güzel haber olmuş bu
cok sevindim canım cok cok cok hemde
vallahi 2021 2022 falan hiç beklentilere girmeTopik 2021 olunca şansımız kırılırmı dersin
Herşeyi boşver bence derse odaklanSağol bebitom aynen boş olmak kadar güzel bı durum yokmuş oturup ders çalışıyorum ve kocise atkı başladım dersten sıkılınca orerim diye
Yazdığımı göndermeden geri çıkmışımiyi oldu valla ya kendime vakit ayırabiliyor um eve vakit ayırabiliyor um ders calisabiliyorum hatta kocise atkı bile başladım bugün
Vallaha benim kiz yerinde durmuyor ama akilli akilli bekliyor simdilikpersembe günü randevumuz var tekrardan bence yavrum günün de gelicek bosa evham yaptik gibi
Harika bir enerjiydivallahi 2021 2022 falan hiç beklentilere girme
gelen gideni aratmasın da
Aynen program yaptım şuan için bianda yüklenmek istemiyorum günlük dört beş saat çalışıyorum sona doğru arttırım tempoyuHerşeyi boşver bence derse odaklan
Sıkı çalışman lazm
İlkokulmu lisemi nurumAynen program yaptım şuan için bianda yüklenmek istemiyorum günlük dört beş saat çalışıyorum sona doğru arttırım tempoyu
Keşke ilkokul olaydı malesef lise kuzum ilk ona gircem derece yapcamİlkokulmu lisemi nurum
İşin bir tık daha zor ama sen başarırsınKeşke ilkokul olaydı malesef lise kuzum ilk ona gircem derece yapcam
dkhgdjfhg rica ederim çitayı taban yapıyorumHarika bir enerjiydi
Saygılar
İlkokul olaydı ataniyordum şimdiye çoktan hayırlısı bakalimİşin bir tık daha zor ama sen başarırsın
Yine atanacaksınİlkokul olaydı ataniyordum şimdiye çoktan hayırlısı bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?