Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Van çatak canım
Gebe kalınca ne edeceksin minnoşşş
Hiç bilmiyorum valla canım, burda aile hekimi bakıyormuşta sadece ultrason eğitimi almış, bebeği olan komşu öyle söyledi. Bebeğin şöyle sağlıklı, böyle iyi gelişiyor vs diye bilgi veremiyor, sadece ultrason da boyutunu ve kalp atışını görüyor bebeğin diyor. Burda hamile asker eşleri bile ayda bir gidiyorlar merkeze kontrol olup geliyorlar. İzin almak zaten zor, eşler yanımızda bir gün varsa on gün yok. iki aylık hamile bir arkadaşa vardı burda, kanaması olunca hemen hastaneye gitmiş. Biz birşey yapamayız, vana git diye iğne ilaç bile vermeden göndermişler. Birşey olmadı Allahtan, nasıl bir sistem çözemedim gerçekten.

Sincaplara fısıldayan kadın oldum. fındık bitince camı tırmalıyor fındık vereyim diye, alıştılar iyice.
yaa çıldırıcam dfgjdfhgj
Keşke benim camıma da gelseler diyeceğimde çok yersiz bir dua olacak İstanbul'un göbeğinde
Vallahi çok kıskandım şu an

Ben en azından gelişmiş ilcesindeymisim ercisteyim bende aynen bende tedavi için vana gitmek istedim ama eşim izin alamadı zaten yasak dilekçe ile anca oda uğraştırıyor burda özel var allahtan devlet hastanesi sürekli dolu oluyor

Allah korusun ama zor gebelik geçiren ne yapıyor
İşi Allahamı kalmış

Baluşum kuzum Daha yeni totom yer gördü valla yorgunluktan belim kopuyor
Kız gebe halinle ne ettnki
Yarın canımmm 2de doktor 12buçuk 1 gibi gel dedi anestezisiz çekilmeye karar verdim inşallah pişman olmam
Allah pişman etmesin kuzum
Çekildiğin makinayada bağlı
Bazı makinalarda hiç hssetmiyorsn
İstanbulda bi yerde var ditorlardı

Evet canım inşallah. Aslında canım da tatlıdır ama bu sefer bir güvendim kendime. Doktor da çok büyük çoğunlukla böyle çekiyoruz özellikle vajinal muayeneden bile çok kaygılanmıyorsa kişi dedi. Öyle deyince de hiç ameliyathane ortamına girmeyeyim dedim. Umarım pişman olmam dediğin gibi. Kimse acı çekmesin evet orayı duydum ama ben Bursadayım canım bakalım herkesin acı eşiği de farklı cihazlar da farklı vücudun durumu doktorun elinin hafifliği bir sürü şeye bağlı. İnşallah iyi olur beybi sağol. Sen biraz daha iyi misin?

Daha iyiyim cnm tşk ederm..
Hadi güzel haberlerle inş

Daha iyiyim cnm tşk ederm..
Hadi güzel haberlerle inş
İnşallah canım. Sen de iyi ol topiğin neşesinin modu düşünce herkesin düşüyor. Seni iyi görmeye alışmışız. Gerçekten aileden birinin canı sıkkın gibi hissedip üzülüyorum. Canını sıkan neyse ferahla bir an önce umarım.

Yaa cnm benimmmm
Cok tşk ederim

O vitaminleri biz de kullanabiliyor muyuz taktik maktik yok artık tam gaz devam
Bilindik vitaminler
Hahahahha of keşke bende içebilsem
İçersin bebe için herşeyi yapıyoruz
Yaaaa
Çok güzel bir anı
Hep böyle mutluluktan ağlayın canım
Selaaam canimlaar napiyosunuz nasılsınız neler oldu buralarda hepinizi çok özledim inşallah herkes gebedir lohusa duası kabul olur inşallah
Oyyyy güzel anne nasılsın minnoş nasıl
Teşekkür ederim fıstık
Bizim de günümüz varmış şaşırdım Valla
sabıra bak...
anam nasıl bir ruhsuzluktur

basın sözcüsü grup yöneticisi Paresilaaa
ben bilmem parem bilir
sıyırıyım kaçıyım

baişlatma aranada ha
Ama ama kendisi dememiş miydi ki silin beni diye Eleadora yoksa her sabah arıyorum günaydın demeni
cıxxxx ben geri gelene kadar kimse kalmaz burada dljfhgj
hem ben şansımı başka yerde deniycem burada olmadı başka diyarlarda deneyeceğim birde
rakip topik
Bizi satamazsınnnnnnnn
Orayı basarız
Hello canolar bu kız yarın rahim filmi çektirecek şans dileyin
Tüm duam senle canım
Başarmanın yarısı inanmaktır

dayler dayler güzel haberini bekliyorum canım...

İyi akşamlar cağnımmmm grup arkadaşlarım sizlere deneyimli arkadaşlara bir sorum olacak yumurtlama günümün geçtiğini düşünüyorum adete son 10 gün kaldı ama afedersiniz beyaz yapışkan bir akıntım var ve öyle göğüs uçlarım kaşınıyor umutlanmak istemiyorum ama bilmiyorum bir yardım eder misiniz

Kızlar selam,
Bugun hsg rahim filmimi çektirdim inanamadım 2 yıl önce çektirdiğim rahim filminde sağ taraf tıkalıydı ama bugün iki tarafta açık çıktı inanamadım filme falan bakıyorum radyalog doktorunu tekrar aradım tekrar kontrol etti ve iki tüpte açık ve rahim normal dedi. Acaba bu ay bu yaptıklarım mı işe yaradı bilmiyorum ama çok sevindim

Ne etmedim ki kuzum bütün işler bana bakıyor korona dan kimseyi de çağırmadım ki yapsın oğlan da evde

Süper haber bu. O dönemde kasmış olabilirsiniz veya farklı bir durum enfeksiyon vs yapışıklık yaptıysa şimdi o durum geçmiş demek ki. Bazen rahim filminin kendisi de ufak yapışıklıkları açabiliyor belki öyle bir etkisi olmuştur. Ne yaptınız bilmiyorum ama sonuçların güzel çıkması harika. Ben de yarın ilk kez çektireceğim anestezisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…