- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.341
Van çatak canımNeresi acaba
Hiç bilmiyorum valla canım, burda aile hekimi bakıyormuşta sadece ultrason eğitimi almış, bebeği olan komşu öyle söyledi. Bebeğin şöyle sağlıklı, böyle iyi gelişiyor vs diye bilgi veremiyor, sadece ultrason da boyutunu ve kalp atışını görüyor bebeğin diyor. Burda hamile asker eşleri bile ayda bir gidiyorlar merkeze kontrol olup geliyorlar. İzin almak zaten zor, eşler yanımızda bir gün varsa on gün yok.Gebe kalınca ne edeceksin minnoşşş
Sincaplara fısıldayan kadın oldum.beyazımmmmmmm
vallahi bayıldım cama gelip senden fındık mı yiyorçok tatlı
yaa çıldırıcam dfgjdfhgjSincaplara fısıldayan kadın oldum.fındık bitince camı tırmalıyor fındık vereyim diye, alıştılar iyice.
Ben en azından gelişmiş ilcesindeymisim ercisteyim bende aynen bende tedavi için vana gitmek istedim ama eşim izin alamadı zaten yasak dilekçe ile anca oda uğraştırıyor burda özel var allahtan devlet hastanesi sürekli dolu oluyorVan çatak canım
Hiç bilmiyorum valla canım, burda aile hekimi bakıyormuşta sadece ultrason eğitimi almış, bebeği olan komşu öyle söyledi. Bebeğin şöyle sağlıklı, böyle iyi gelişiyor vs diye bilgi veremiyor, sadece ultrason da boyutunu ve kalp atışını görüyor bebeğin diyor. Burda hamile asker eşleri bile ayda bir gidiyorlar merkeze kontrol olup geliyorlar. İzin almak zaten zor, eşler yanımızda bir gün varsa on gün yok.iki aylık hamile bir arkadaşa vardı burda, kanaması olunca hemen hastaneye gitmiş. Biz birşey yapamayız, vana git diye iğne ilaç bile vermeden göndermişler. Birşey olmadı Allahtan, nasıl bir sistem çözemedim gerçekten.
Allah korusun ama zor gebelik geçiren ne yapıyorVan çatak canım
Hiç bilmiyorum valla canım, burda aile hekimi bakıyormuşta sadece ultrason eğitimi almış, bebeği olan komşu öyle söyledi. Bebeğin şöyle sağlıklı, böyle iyi gelişiyor vs diye bilgi veremiyor, sadece ultrason da boyutunu ve kalp atışını görüyor bebeğin diyor. Burda hamile asker eşleri bile ayda bir gidiyorlar merkeze kontrol olup geliyorlar. İzin almak zaten zor, eşler yanımızda bir gün varsa on gün yok.iki aylık hamile bir arkadaşa vardı burda, kanaması olunca hemen hastaneye gitmiş. Biz birşey yapamayız, vana git diye iğne ilaç bile vermeden göndermişler. Birşey olmadı Allahtan, nasıl bir sistem çözemedim gerçekten.
Canımımbeyazımmmmmmm
vallahi bayıldım cama gelip senden fındık mı yiyorçok tatlı
Baluşum kuzum
Yarın canımmm 2de doktor 12buçuk 1 gibi gel dediU Uzaygemisi35 canikkkk hsg ne zamsn çekilcen
Kız gebe halinle ne ettnkiBaluşum kuzumDaha yeni totom yer gördü valla yorgunluktan belim kopuyor
Allah pişman etmesin kuzumYarın canımmm 2de doktor 12buçuk 1 gibi gel dedianestezisiz çekilmeye karar verdim inşallah pişman olmam
Evet canım inşallah. Aslında canım da tatlıdır ama bu sefer bir güvendim kendime. Doktor da çok büyük çoğunlukla böyle çekiyoruz özellikle vajinal muayeneden bile çok kaygılanmıyorsa kişi dedi. Öyle deyince de hiç ameliyathane ortamına girmeyeyim dedim. Umarım pişman olmam dediğin gibi. Kimse acı çekmesinKız gebe halinle ne ettnki
Allah pişman etmesin kuzum
Çekildiğin makinayada bağlı
Bazı makinalarda hiç hssetmiyorsn
İstanbulda bi yerde var ditorlardı
Daha iyiyim cnm tşk ederm..Evet canım inşallah. Aslında canım da tatlıdır ama bu sefer bir güvendim kendime. Doktor da çok büyük çoğunlukla böyle çekiyoruz özellikle vajinal muayeneden bile çok kaygılanmıyorsa kişi dedi. Öyle deyince de hiç ameliyathane ortamına girmeyeyim dedim. Umarım pişman olmam dediğin gibi. Kimse acı çekmesinevet orayı duydum ama ben Bursadayım canım bakalım herkesin acı eşiği de farklı cihazlar da farklı vücudun durumu doktorun elinin hafifliği bir sürü şeye bağlı. İnşallah iyi olur beybi sağol. Sen biraz daha iyi misin?
İnşallah canım. Sen de iyi ol topiğin neşesinin modu düşünce herkesin düşüyor. Seni iyi görmeye alışmışız. Gerçekten aileden birinin canı sıkkın gibi hissedip üzülüyorum. Canını sıkan neyse ferahla bir an önce umarım.Daha iyiyim cnm tşk ederm..
Hadi güzel haberlerle inş
Yaa cnm benimmmmİnşallah canım. Sen de iyi ol topiğin neşesinin modu düşünce herkesin düşüyor. Seni iyi görmeye alışmışız. Gerçekten aileden birinin canı sıkkın gibi hissedip üzülüyorum. Canını sıkan neyse ferahla bir an önce umarım.
Bilindik vitaminlerO vitaminleri biz de kullanabiliyor muyuztaktik maktik yok artık tam gaz devam
İçersin bebe için herşeyi yapıyoruzHahahahha of keşke bende içebilsem
YaaaaUst komsumdan rica ettim kuzum,esim isten geldikten sonra kapıyı calip kapiya brakti , esime dekapiya bakmasini soyledm
Kutuyu gorunce bu ne ki acaba falan dedi sonra ac bakalım ne ki o falan diye bende salaga yattim
Kutuyu actiktan sonra bi 10 sn kal geldi, yaziyi okudu teste bakti emzigi inceledi falanharbi mi, harbi.misin dogru söyle kiz gibi cumleler kurdu nasıl yani oldu mi smdi harbiden oldu mu 9 ay sonra oldu yani diye diye knusmama izin vermeden kendi kendine knusuyordu en sonunda da ağladı zaten sonra sarıldik beraber aglastik
Oyyyy güzel anne nasılsın minnoş nasılSelaaam canimlaarnapiyosunuz nasılsınız neler oldu buralarda hepinizi çok özledim inşallah herkes gebedir lohusa duası kabul olur inşallah
Teşekkür ederim fıstık@Akmerim senin kız naz yaptı ama sessiz sanırım bu aralar
@bir mucizee sezen aksunun geri dön şarkısı benden sana gitsin
@Hemsirecik aşkoş şurda en son pes etecek hatun sen olmalıydın hakokular mumlar.. sexsi
@ozge_gorkem çalışmalar nasıl gidiyor
@lego cınımmmmmmmmmmmmmmmmmm kendine geldinmi beybisi
@Ulkryvz nere gittin kız iş kadını oldun
@Elfkk güzel haber beklyırum en yakın zamanda
@Htceyldrm can cağzım benm
@olive_blutotest kraliçesi
Paresilaaa gününüz kutlu olsun canım
Nurzfr heyoooooooo
@serrabk cnm opun ne zaman ?
@DusunceBulutu
Ama ama kendisi dememiş miydi ki silin beni diyesabıra bak...
anam nasıl bir ruhsuzluktur
basın sözcüsü grup yöneticisiParesilaaa
ben bilmem parem bilir
sıyırıyım kaçıyım
baişlatma aranada ha
Bizi satamazsınnnnnnnncıxxxx ben geri gelene kadar kimse kalmaz burada dljfhgj
hem ben şansımı başka yerde deniycem burada olmadı başka diyarlarda deneyeceğim birde
rakip topik
Tüm duam senle canımHello canolar bu kız yarın rahim filmi çektirecek şans dileyin
Başarmanın yarısı inanmaktırAtancammmm
Ne etmedim ki kuzum bütün işler bana bakıyor korona dan kimseyi de çağırmadım ki yapsın oğlan da evdeKız gebe halinle ne ettnki
Allah pişman etmesin kuzum
Çekildiğin makinayada bağlı
Bazı makinalarda hiç hssetmiyorsn
İstanbulda bi yerde var ditorlardı
Süper haber bu. O dönemde kasmış olabilirsiniz veya farklı bir durum enfeksiyon vs yapışıklık yaptıysa şimdi o durum geçmiş demek ki. Bazen rahim filminin kendisi de ufak yapışıklıkları açabiliyor belki öyle bir etkisi olmuştur. Ne yaptınız bilmiyorum ama sonuçların güzel çıkması harika. Ben de yarın ilk kez çektireceğim anestezisizKızlar selam,
Bugun hsg rahim filmimi çektirdim inanamadım 2 yıl önce çektirdiğim rahim filminde sağ taraf tıkalıydı ama bugün iki tarafta açık çıktı inanamadım filme falan bakıyorum radyalog doktorunu tekrar aradım tekrar kontrol etti ve iki tüpte açık ve rahim normal dedi. Acaba bu ay bu yaptıklarım mı işe yaradı bilmiyorum ama çok sevindim
Cesaretinden dayı tebrik ediyorum inşallah kolaylikla çekilişin dualarım seninleYarın canımmm 2de doktor 12buçuk 1 gibi gel dedianestezisiz çekilmeye karar verdim inşallah pişman olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?