Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o papağanları geçen sene fark ettim desem yeridir
bahar aylarında bir parkta dinlenmek için oturmuştum seslere kafamı bir kaldırdım Allah'ım ağarçlar bir sürü papağan
aynı anda bu kadar çok ve güzellerini hiç görmemiştim

O kadar çok test yaptım ki bundan önceki aylarda 1 gün gecikmeli olsa bile. Şimdi kendime sözüm var. Test yapmam için 1 ay gecikmesi lazım

Görüştüm kuzum istediğim ideal kilomdayım artık. Kadın doğuma gitmeyi erteledim ama. Pandemi bir anda çıldırdı. ASlında bu dönemde hamile kalmaya da korktum vefat sayılarını 200 görünce kaldı ki bu da gerçek rakam değil. Sizler ne düşünüyorsunuz

Nerde o bende istiom

Kesinlikle gerçek rakam değil....
Ama gebeliği erteleyemem

Aynnenn ne isimiz var depresyonda surda burda oturalim oturdugumuz yerde

Aynen devlete gidemiyorum ama özel hastane var bide normal klinikte var özel o yönden şanslıyım

Amin canım amin
Sen papağan gönder bende sincap, değiş tokuş yapalım bir tane de baluşa Bal0ncuk

Ayyy daha dün gibiydi beee kocaman olmuş rabbim kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin inşallah alışveriş vs tamam mı
Hic sorma ben saniyordum ki benim gebelik sanki yillardir hamilemyisim gibi sürecek ama cok canuk gecti zaman Herseyi tamam cok sükür ztn cok fazla bisi almadim kuzenimden aldim cogu esyasini

Kuzum stres olma üzme kendini streste çok etkiliymis böyle durumlarda inşallah miniğin seninle olacak hayırlısıyla rabbim kucağına almayı nasip etsin dualarimdasin

Allahtan ümit kesilmez. 8 haftada görünen de var canım. Ne iyi doktorun var ki hemen kürtaj dememiş. Emin olmak istiyor. İnşallah seninledir bebeğin...duam senle...

Üzüldüm canım benim ama doktorun bekleyelim diyorsa inşallah bebeğin seninle yaşamaya devam eder. Çok yıpratma kendini Allah herşeye kadirdir bunu unutmayalım. Hepimiz bir ümit bekliyoruz Allahtan.

Ya üzüldüm canım. Ama belki kese gözükür haftaya salıya kadar içini ferah tut. Dualarım seninle

Cok uzuldum kuzum yaa umarim herseyin hayirlisi olur

Suan icin bos gebelik gibi görünüyor, yani bir bebek oluşumu yok gibi.. Tabii ki üzülüyorum, olumlu yönünden bakmaya calisiyorum, en sonunda degil basinda üzüleyim en azindan diyorum. Olumsuzluklar illa ki aklımın bir kosesinde duruyordu, en basindan beri de sıkı takipte beklenti bu yöndeydi, beni biraz rahatlattı. Yani bu kadar sure boyunca olumlu da olabilir olumsuz da diye iki turlu de hazirlikli olmaya çalıştım. Hayırlısı ne ise o olsun. Iyi dusunmeye calismak gerek. Herkes zorluklar yaşıyor, yine sukur...

Canım dayloşum

Kıyamam kesinlikle çok haklısınız. Aslında malesef çok yaygın, insan tanık oldukça anlıyor ama beş gebelikten biri mutlaka böyle oluyormuş yani sağlıkla ilerlemiyormuş. İnşallah hayırlısı ne ise öyle olsun tabi ki dışarıdan konuşmak her şeyde kolay ama gerçekten sağlıksız bebek düşer diyorlar ve bunu çok ilerleyen zamanlarda yaşamak çok daha ağır olabiliyor. İnşallah yine de güzel haberlerle dönersiniz çünkü çok geç gözükenleri de duyuyoruz. Hakkınızda hayırlısı olsun siz yine de içinizi ferah tutun

Cok tesekkur ederim cok doğru yazmışsınız. Hatta doğal seleksiyon deniyor, nesli tukenen canlilar gibi, hayatta tutunma ile ilgili sorun olma durumunda vücut yok ediyor. Hayırlısı, devam edecegiz, deneyeceğiz. Yine olmazsa hayirlisi böyleymis diyecegiz. Saglik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…