Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kasmak ile alakası yokmuş onu da sorabilirsin radyalog doktoruna. Rahim ve tüpler istemsiz kaslarmış bu sebeple kendimiz kastığımızda kasılmıyormuş. Ben daha önce farklı bir merkezde çektirdim iyi değildi yöntemleri agrı hissettim ve bugünde çok korkarak girdim doktor anladı çok mu korkuyosun dedi evet dedim daha önce çektirdiğimde yşadıklarımı anlattım nerde çektirdin dedi söyledim merak etme bizim yöntemimiz çok farklı dedi ve gerçekten bana bitti dedğinde ben şaşırdım gerçekten mi diye sordum evet dedi bugün çok iyi geçti

Cesaretinden dayı tebrik ediyorum inşallah kolaylikla çekilişin dualarım seninle
Teşekkür ederim normalde baya canım tatlıdır ama bu sefer bir cesaret ettim umarım deli cesareti gelmemiştir teşekkür ederim duanız için
Aa yok muymuş internette hep öyle diyordu tabi çok bilgi kirliliği de varmış. Kasınca tıkalı gibi gözükebilir kasılmalar nedeniyle yazıyordu ama zaten iyi bir hekim bunun spazm nedeniyle mi gerçekten kapalı olduğu için mi öyle gözüktüğünü anlar yazıyordu. Korka korka yine anestezisiz cesaret etmişsiniz ilk deneyiminize rağmen tebrik ederim sizi. Sonucunuz da iyi çıkmış neyse ki Çok sevindim inşallah benim de öyle olur.

Tesekkürler canım. Yani hiç kasma kendini ağrın olmayacak. Kasmazsan gerçekten sanki muayene gibi oluyo anesteziye hiç gerek yok

Atarlı genç o

Kuzum 10 gün için belirti cok ama cok erken

Hsg çekerken verilen sıvı rahimdeki tıkanıklığı açıyor.. Öyle olmuş olabilir

Ne etmedim ki kuzum bütün işler bana bakıyor korona dan kimseyi de çağırmadım ki yapsın oğlan da evde
Kıyamam bitmedimi.. Yerleşmedinmi daha

oh be enerjik olun azcık beee
Geç kaldn
Bu seferde sen yoktun cukom

dayler dayler kuzum ne olur bize güzel haberler ver

Kızlar haberler pek iyi degil. Kese yeterince büyümemiş, bebek görünmedi, kalp atisi da yok. Haftaya saliya kadar bekleyecegiz, kendi dusebilir, dusmezse ve haftaya da gorunmezse bsy, kurtaj olacagim.

Bi ayarlayamadın şu işi ya hahshshsh herkesin modu düşükken burdayım herkes enerjikken yokum tüğ bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…