- 27 Ağustos 2019
- 387
- 239
- 53
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.361
Canım kasmak ile alakası yokmuş onu da sorabilirsin radyalog doktoruna. Rahim ve tüpler istemsiz kaslarmış bu sebeple kendimiz kastığımızda kasılmıyormuş. Ben daha önce farklı bir merkezde çektirdim iyi değildi yöntemleri agrı hissettim ve bugünde çok korkarak girdim doktor anladı çok mu korkuyosun dedi evet dedim daha önce çektirdiğimde yşadıklarımı anlattım nerde çektirdin dedi söyledim merak etme bizim yöntemimiz çok farklı dedi ve gerçekten bana bitti dedğinde ben şaşırdım gerçekten mi diye sordum evet dedi bugün çok iyi geçtiSüper haber bu. O dönemde kasmış olabilirsiniz veya farklı bir durum enfeksiyon vs yapışıklık yaptıysa şimdi o durum geçmiş demek ki. Bazen rahim filminin kendisi de ufak yapışıklıkları açabiliyor belki öyle bir etkisi olmuştur. Ne yaptınız bilmiyorum ama sonuçların güzel çıkması harika. Ben de yarın ilk kez çektireceğim anestezisiz
Teşekkür ederim normalde baya canım tatlıdır ama bu sefer bir cesaret ettim umarım deli cesareti gelmemiştirCesaretinden dayı tebrik ediyorum inşallah kolaylikla çekilişin dualarım seninle
Aa yok muymuşCanım kasmak ile alakası yokmuş onu da sorabilirsin radyalog doktoruna. Rahim ve tüpler istemsiz kaslarmış bu sebeple kendimiz kastığımızda kasılmıyormuş. Ben daha önce farklı bir merkezde çektirdim iyi değildi yöntemleri agrı hissettim ve bugünde çok korkarak girdim doktor anladı çok mu korkuyosun dedi evet dedim daha önce çektirdiğimde yşadıklarımı anlattım nerde çektirdin dedi söyledim merak etme bizim yöntemimiz çok farklı dedi ve gerçekten bana bitti dedğinde ben şaşırdım gerçekten mi diye sordum evet dedi bugün çok iyi geçti
Tesekkürler canım. Yani hiç kasma kendini ağrın olmayacak. Kasmazsan gerçekten sanki muayene gibi oluyo anesteziye hiç gerek yokTeşekkür ederim normalde baya canım tatlıdır ama bu sefer bir cesaret ettim umarım deli cesareti gelmemiştirteşekkür ederim duanız için
Aa yok muymuşinternette hep öyle diyordu tabi çok bilgi kirliliği de varmış. Kasınca tıkalı gibi gözükebilir kasılmalar nedeniyle yazıyordu ama zaten iyi bir hekim bunun spazm nedeniyle mi gerçekten kapalı olduğu için mi öyle gözüktüğünü anlar yazıyordu. Korka korka yine anestezisiz cesaret etmişsiniz ilk deneyiminize rağmen tebrik ederim sizi. Sonucunuz da iyi çıkmış neyse ki Çok sevindim inşallah benim de öyle olur.
Atarlı genç oBilindik vitaminler
İçersin bebe için herşeyi yapıyoruz
Yaaaa
Çok güzel bir anı
Hep böyle mutluluktan ağlayın canım
Oyyyy güzel anne nasılsın minnoş nasıl
Teşekkür ederim fıstık
Bizim de günümüz varmış şaşırdım Valla
Ama ama kendisi dememiş miydi ki silin beni diye@WhiteWings yoksa her sabah arıyorum günaydın demeni
Bizi satamazsınnnnnnnn
Orayı basarız
Tüm duam senle canım
Başarmanın yarısı inanmaktır
dayler dayler güzel haberini bekliyorum canım...
Kuzum 10 gün için belirti cok ama cok erkenİyi akşamlar cağnımmmm grup arkadaşlarım sizlere deneyimli arkadaşlara bir sorum olacak yumurtlama günümün geçtiğini düşünüyorum adete son 10 gün kaldı ama afedersiniz beyaz yapışkan bir akıntım var ve öyle göğüs uçlarım kaşınıyor umutlanmak istemiyorum ama bilmiyorum bir yardım eder misiniz
Hsg çekerken verilen sıvı rahimdeki tıkanıklığı açıyor.. Öyle olmuş olabilirKızlar selam,
Bugun hsg rahim filmimi çektirdim inanamadım 2 yıl önce çektirdiğim rahim filminde sağ taraf tıkalıydı ama bugün iki tarafta açık çıktı inanamadım filme falan bakıyorum radyalog doktorunu tekrar aradım tekrar kontrol etti ve iki tüpte açık ve rahim normal dedi. Acaba bu ay bu yaptıklarım mı işe yaradı bilmiyorum ama çok sevindim
Kıyamam bitmedimi.. Yerleşmedinmi dahaNe etmedim ki kuzum bütün işler bana bakıyor korona dan kimseyi de çağırmadım ki yapsın oğlan da evde
Geç kaldnoh be enerjik olun azcık beee
Valla bilmiyorum canım ama raporu görünce çok mutlu oldumHsg çekerken verilen sıvı rahimdeki tıkanıklığı açıyor.. Öyle olmuş olabilir
Süper olmuş cnmValla bilmiyorum canım ama raporu görünce çok mutlu oldum
Saol canım bakalım inşallah bu ay tutarSüper olmuş cnm
Gözün aydın
İnşallaaaahhhhSaol canım bakalım inşallah bu ay tutar
Tamam ablacımAtarlı genç o
Kuzum 10 gün için belirti cok ama cok erken
Hsg çekerken verilen sıvı rahimdeki tıkanıklığı açıyor.. Öyle olmuş olabilir
Kıyamam bitmedimi.. Yerleşmedinmi daha
Geç kaldn
Bu seferde sen yoktun cukom
Ya seni yerim minnoşumTamam ablacım
Yaaaa canım ablammmmYa seni yerim minnoşum
İnşallah gönlüne göre olur herşey
Hepimiz iyi olalım cnm inşallah,Yaaaa canım ablammmmaminnnn cümlemizin gönlüne göre versin inşallah
Bu aralar pek iyi değilsin galiba sen konuyu sessizce takip ediyorum da
Sen iyi ol sana mutluluk yakışıyor
Ağız tadıyla depresyona sokmadınızEvetttt topik kendine geldi sonundaaa
Kızlar haberler pek iyi degil. Kese yeterince büyümemiş, bebek görünmedi, kalp atisi da yok. Haftaya saliya kadar bekleyecegiz, kendi dusebilir, dusmezse ve haftaya da gorunmezse bsy, kurtaj olacagim.Bilindik vitaminler
İçersin bebe için herşeyi yapıyoruz
Yaaaa
Çok güzel bir anı
Hep böyle mutluluktan ağlayın canım
Oyyyy güzel anne nasılsın minnoş nasıl
Teşekkür ederim fıstık
Bizim de günümüz varmış şaşırdım Valla
Ama ama kendisi dememiş miydi ki silin beni diye@WhiteWings yoksa her sabah arıyorum günaydın demeni
Bizi satamazsınnnnnnnn
Orayı basarız
Tüm duam senle canım
Başarmanın yarısı inanmaktır
dayler dayler güzel haberini bekliyorum canım...
Depresyona girilicekse birlikte giricez yok oyle tek basina depresyon felanAğız tadıyla depresyona sokmadınız
Bi ayarlayamadın şu işi ya hahshshsh herkesin modu düşükken burdayım herkes enerjikken yokum tüğ banaAtarlı genç o
Kuzum 10 gün için belirti cok ama cok erken
Hsg çekerken verilen sıvı rahimdeki tıkanıklığı açıyor.. Öyle olmuş olabilir
Kıyamam bitmedimi.. Yerleşmedinmi daha
Geç kaldn
Bu seferde sen yoktun cukom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?