- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.381
Kuzum stres olma üzme kendini streste çok etkiliymis böyle durumlarda inşallah miniğin seninle olacak hayırlısıyla rabbim kucağına almayı nasip etsin dualarimdasinKızlar haberler pek iyi degil. Kese yeterince büyümemiş, bebek görünmedi, kalp atisi da yok. Haftaya saliya kadar bekleyecegiz, kendi dusebilir, dusmezse ve haftaya da gorunmezse bsy, kurtaj olacagim.
Allahtan ümit kesilmez. 8 haftada görünen de var canım. Ne iyi doktorun var ki hemen kürtaj dememiş. Emin olmak istiyor. İnşallah seninledir bebeğin...duam senle...Kızlar haberler pek iyi degil. Kese yeterince büyümemiş, bebek görünmedi, kalp atisi da yok. Haftaya saliya kadar bekleyecegiz, kendi dusebilir, dusmezse ve haftaya da gorunmezse bsy, kurtaj olacagim.
GunaaaayyyyyddiiiiiiinnnnnnnnGünaydın hepiciğinize güzellikler....
Üzüldüm canım benim ama doktorun bekleyelim diyorsa inşallah bebeğin seninle yaşamaya devam eder. Çok yıpratma kendini Allah herşeye kadirdir bunu unutmayalım. Hepimiz bir ümit bekliyoruz Allahtan.Kızlar haberler pek iyi degil. Kese yeterince büyümemiş, bebek görünmedi, kalp atisi da yok. Haftaya saliya kadar bekleyecegiz, kendi dusebilir, dusmezse ve haftaya da gorunmezse bsy, kurtaj olacagim.
Günaydın canım benimGünaydın hepiciğinize güzellikler....
Kızlar haberler pek iyi degil. Kese yeterince büyümemiş, bebek görünmedi, kalp atisi da yok. Haftaya saliya kadar bekleyecegiz, kendi dusebilir, dusmezse ve haftaya da gorunmezse bsy, kurtaj olacagim.
Nasıl kilo verdinizGünaydın kızlarrr
Regl aralığım git gide uzuyor. İyice düzenim şaştı. Geçen ay 37 gündü döngü. Bu ay takvime göre 3 gün gecikti. Hala olmadım. PkO için kilo verdim vs iyice bozuldu. İyiye gitmesi gerekirken kötüye gidiyor
Ne güzel bir duadır bu öyle kalbi güzelimGunaaaayyyyyddiiiiiiinnnnnnnntüm güzel enerjiler yüreğimize dolsun bugün dünden çok mutlu huzurlu birgün olsun
Hayır sakın kötüye gidiyor diye düşünme. Ne güzel kilo vermişsin. Ama biliyorsun ki tek sebep kilo değil. Stres çok fazla etkiliyor. Bizlerde sağolalım hiç stres yapmayız. Seni mutlu edecek şeyler yap. Eğer hamile olmadığından eminsen maydonoz suyu iç. Regl masajı yap. Bir de yapabilirsen bol bol yürüyüş yap canım.Günaydın kızlarrr
Regl aralığım git gide uzuyor. İyice düzenim şaştı. Geçen ay 37 gündü döngü. Bu ay takvime göre 3 gün gecikti. Hala olmadım. PkO için kilo verdim vs iyice bozuldu. İyiye gitmesi gerekirken kötüye gidiyor
Diyetisyene gittim. Pko var dedim. Ona göre bir diyet verdi :)Nasıl kilo verdiniz
AAa regl masajını ilk kez duydum bir bakayım.Ne güzel bir duadır bu öyle kalbi güzelimen büyüğünden aminnnn
Hayır sakın kötüye gidiyor diye düşünme. Ne güzel kilo vermişsin. Ama biliyorsun ki tek sebep kilo değil. Stres çok fazla etkiliyor. Bizlerde sağolalım hiç stres yapmayız. Seni mutlu edecek şeyler yap. Eğer hamile olmadığından eminsen maydonoz suyu iç. Regl masajı yap. Bir de yapabilirsen bol bol yürüyüş yap canım.
Cok uzuldum kuzum yaa umarim herseyin hayirlisi olurKızlar haberler pek iyi degil. Kese yeterince büyümemiş, bebek görünmedi, kalp atisi da yok. Haftaya saliya kadar bekleyecegiz, kendi dusebilir, dusmezse ve haftaya da gorunmezse bsy, kurtaj olacagim.
Anladım acaba sağlıksız bir zayıflama mi oldu diye düşündümdu kendimce ama yinede detaylı kan tahlilleri izi yaptırın özellikle d vitaminine baktirinDiyetisyene gittim. Pko var dedim. Ona göre bir diyet verdi :)
Anladım acaba sağlıksız bir zayıflama mi oldu diye düşündümdu kendimce ama yinede detaylı kan tahlilleri izi yaptırın özellikle d vitaminine baktirin
Tek tük dahi olsa ihtimal dahilinde. Ama 5 gün geçmeden test yapma sakın.AAa regl masajını ilk kez duydum bir bakayım.
Geçen aya kadar çok stresliydim. Psikoloğa da gittim. Terapi gördüm. Artık kendime dönük yaşıyorum. Daha mutluyum. Bakalım bir şeyler değişecek mi? Yürüyüş hiç yapmıyorum. Bir ara başlamıştım bıraktım. Bir daha başlayayım.
Gebelik testi yapmadım çünkü bu ay denemedik. Yani bişiler oldu tabi korunmasız ama tek tük. Ve hiç yatıp beklemedim zaten olmaz diye. O yüzden gebe olmadığımı düşünüyorum
Çok minoşlar hergün geliyorlaryaa çıldırıcam dfgjdfhgj
Keşke benim camıma da gelseler diyeceğimde çok yersiz bir dua olacak İstanbul'un göbeğinde
Vallahi çok kıskandım şu an
Erciş güzel diyordu eşim canım, iyiki varmış orda ya. Gidip baktıracak, tedavi olacak bir yer var en azından ne güzel. Aynen öyle canım izin almak çok sıkıntı, kendileri hasta olunca bile yalvar yakar izin veriyorlar.Ben en azından gelişmiş ilcesindeymisim ercisteyim bende aynen bende tedavi için vana gitmek istedim ama eşim izin alamadı zaten yasak dilekçe ile anca oda uğraştırıyor burda özel var allahtan devlet hastanesi sürekli dolu oluyor
Biraz öyle oluyor baluşum, sıkıntılı durumlar.Allah korusun ama zor gebelik geçiren ne yapıyor
İşi Allahamı kalmış
Ne diyeceğimi bilemiyorum..Kızlar haberler pek iyi degil. Kese yeterince büyümemiş, bebek görünmedi, kalp atisi da yok. Haftaya saliya kadar bekleyecegiz, kendi dusebilir, dusmezse ve haftaya da gorunmezse bsy, kurtaj olacagim.
Depresyona girilicekse birlikte giricez yok oyle tek basina depresyon felan
Bi ayarlayamadın şu işi ya hahshshsh herkesin modu düşükken burdayım herkes enerjikken yokum tüğ bana
Eneemmm... Görüştünmü diyetisyeninle.. Bende kilo pko olmamasına rağmen döngüm uzunGünaydın kızlarrr
Allah hayırlısını versinÇok minoşlar hergün geliyorlarbende İstanbulda bazı semtlerde olan papağanları çok severim, burda da olsa keşke
Erciş güzel diyordu eşim canım, iyiki varmış orda ya. Gidip baktıracak, tedavi olacak bir yer var en azından ne güzel. Aynen öyle canım izin almak çok sıkıntı, kendileri hasta olunca bile yalvar yakar izin veriyorlar.
Biraz öyle oluyor baluşum, sıkıntılı durumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?