Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar haberler pek iyi degil. Kese yeterince büyümemiş, bebek görünmedi, kalp atisi da yok. Haftaya saliya kadar bekleyecegiz, kendi dusebilir, dusmezse ve haftaya da gorunmezse bsy, kurtaj olacagim.
Kuzum stres olma üzme kendini streste çok etkiliymis böyle durumlarda inşallah miniğin seninle olacak hayırlısıyla rabbim kucağına almayı nasip etsin dualarimdasin

Kızlar haberler pek iyi degil. Kese yeterince büyümemiş, bebek görünmedi, kalp atisi da yok. Haftaya saliya kadar bekleyecegiz, kendi dusebilir, dusmezse ve haftaya da gorunmezse bsy, kurtaj olacagim.
Allahtan ümit kesilmez. 8 haftada görünen de var canım. Ne iyi doktorun var ki hemen kürtaj dememiş. Emin olmak istiyor. İnşallah seninledir bebeğin...duam senle...

Üzüldüm canım benim ama doktorun bekleyelim diyorsa inşallah bebeğin seninle yaşamaya devam eder. Çok yıpratma kendini Allah herşeye kadirdir bunu unutmayalım. Hepimiz bir ümit bekliyoruz Allahtan.

Ya üzüldüm canım. Ama belki kese gözükür haftaya salıya kadar içini ferah tut. Dualarım seninle

Gunaaaayyyyyddiiiiiiinnnnnnnn tüm güzel enerjiler yüreğimize dolsun bugün dünden çok mutlu huzurlu birgün olsun
Ne güzel bir duadır bu öyle kalbi güzelim en büyüğünden aminnnn
Hayır sakın kötüye gidiyor diye düşünme. Ne güzel kilo vermişsin. Ama biliyorsun ki tek sebep kilo değil. Stres çok fazla etkiliyor. Bizlerde sağolalım hiç stres yapmayız. Seni mutlu edecek şeyler yap. Eğer hamile olmadığından eminsen maydonoz suyu iç. Regl masajı yap. Bir de yapabilirsen bol bol yürüyüş yap canım.

AAa regl masajını ilk kez duydum bir bakayım.
Geçen aya kadar çok stresliydim. Psikoloğa da gittim. Terapi gördüm. Artık kendime dönük yaşıyorum. Daha mutluyum. Bakalım bir şeyler değişecek mi? Yürüyüş hiç yapmıyorum. Bir ara başlamıştım bıraktım. Bir daha başlayayım.

Gebelik testi yapmadım çünkü bu ay denemedik. Yani bişiler oldu tabi korunmasız ama tek tük. Ve hiç yatıp beklemedim zaten olmaz diye. O yüzden gebe olmadığımı düşünüyorum

Cok uzuldum kuzum yaa umarim herseyin hayirlisi olur

Anladım acaba sağlıksız bir zayıflama mi oldu diye düşündümdu kendimce ama yinede detaylı kan tahlilleri izi yaptırın özellikle d vitaminine baktirin

D vitaminim yok gibi bir şeydi. Günde 2 damla d vitamini kullanıyorum 2 haftadır. Şişe bitince tekrar ölçtürexeğim

Tek tük dahi olsa ihtimal dahilinde. Ama 5 gün geçmeden test yapma sakın.
Bak tüm sebepleri biliyorsun stres hamileliğe engel olduğu gibi reglde çok etkisi var.
Aslında biz kendimiz kendimize zarar veriyoruz. Problemlerin çözümünü de bulmuşsun ne kadar güzel. Mutlu olmana çok çok sevindim. Evet yürüyüşü yaparken gerçi bu virüs ortamında nasıl olacaksa derin derin nefes al ver. Bu seni rahatlatacak emin ol canım.

yaa çıldırıcam dfgjdfhgj
Keşke benim camıma da gelseler diyeceğimde çok yersiz bir dua olacak İstanbul'un göbeğinde
Vallahi çok kıskandım şu an
Çok minoşlar hergün geliyorlar bende İstanbulda bazı semtlerde olan papağanları çok severim, burda da olsa keşke
Erciş güzel diyordu eşim canım, iyiki varmış orda ya. Gidip baktıracak, tedavi olacak bir yer var en azından ne güzel. Aynen öyle canım izin almak çok sıkıntı, kendileri hasta olunca bile yalvar yakar izin veriyorlar.
Allah korusun ama zor gebelik geçiren ne yapıyor
İşi Allahamı kalmış
Biraz öyle oluyor baluşum, sıkıntılı durumlar.

Ne diyeceğimi bilemiyorum..
Bazı şeyler cok zor geliyor dayloşum...
İnşallah bebek görünür

Depresyona girilicekse birlikte giricez yok oyle tek basina depresyon felan
en iyisi girmiyelim
Bi ayarlayamadın şu işi ya hahshshsh herkesin modu düşükken burdayım herkes enerjikken yokum tüğ bana
demek sorun bizde değil
Eneemmm... Görüştünmü diyetisyeninle.. Bende kilo pko olmamasına rağmen döngüm uzun

Allah hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…