- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.561
YaaaaBenm minnoş konuşmaya başladı yaa
Cok tatlı
Yednmi kz yumurtaları?
Femara niye verdi
Ben test konusunda iradeliyim yapmıormTakıntılı bi manyak olduğumu bildiğim için iki tane aldım yarın da yaparım.İkna olamıyoruz bi türlü Bal0ncuk 'um.
Valla sorunun cvbı bilmiyom cukom2019 dedik 2020 oldu 2020 dedik 2021 oldu Shjsvshshjs nolcak bu halimiz baloncukum
Ben onu var olan yumurtayı kaliteli büyütdün diye veriliyor biliyordmYemiş de çıkarmışım galiba hiç yokyumurta oluşsun diye verdi
Erkekse ve hergn aynı kelimeyi durmadan tektar edersen konuşuyorlar pareöYaaaa
Bakalım bizimki başlayacak mı
Hayırlısı beBen test konusunda iradeliyim yapmıorm
Valla sorunun cvbı bilmiyom cukom
Durum vahim
Ben onu var olan yumurtayı kaliteli büyütdün diye veriliyor biliyordm
Yanlş biliyorm demek
Erkekse ve hergn aynı kelimeyi durmadan tektar edersen konuşuyorlar pareö
Nasip gariBen test konusunda iradeliyim yapmıorm
Durum vahim
Yanlş biliyorm demek
Evet kiz benimkideAmin insAllah seninkide kizdi degilmi?
Hayirli olsun
Bosuna cennet annelerin ayaklari altinda degil mi ... sabret cok az kalmis sende bakAmin canım valla doktor bize kasım bitince bekle dedi anam bizim ku yerini sevdi 10 gün geçti hala gelmiyor imanimi gevretiyor Allah huzurla sağlıkla doğup büyümeyi göstersin cumlesine evlat güzel tabi anne karnında başlıyor eziyete
Yaa çok tatlı maşallahBenim canım oğluşum
Valla bugün gittik muayeneye dün aksilik oldu. Maşallah bizim ki 3500 olmuş doğum kanalına girmiş ama nstde sancisadece kipirdadikca var doktor 2 hafta daha olmazsa suni sanciyla vericez dedi. Suni sanciçekmek istemiyorum sezeryan olurum olmazsa artık kilosu çok iyi gidiyor benimkide diyor ki yerini sevdi gelmeye niyeti yok heralde diyorBosuna cennet annelerin ayaklari altinda degil mi ... sabret cok az kalmis sende bak
bence bende de zamanini gecer gibi geliyoe
Erkek canım hergun konuşuyoruz beyefendi ile ama hala çok ürkekBen test konusunda iradeliyim yapmıorm
Durum vahim
Yanlş biliyorm demek
Allahım ne güzellikler yaratıyor dimiYaa çok tatlı maşallahbenim kuşum vardı çıtır, ona benziyor
Yeterince ilgilenmiodnz demekkiErkek canım hergun konuşuyoruz beyefendi ile ama hala çok ürkek
Allahım ne güzellikler yaratıyor dimi
Evet ya tüyleri filan rengi çok güzelErkek canım hergun konuşuyoruz beyefendi ile ama hala çok ürkek
Allahım ne güzellikler yaratıyor dimi
Yeterince ilgilenmiodnz demekki
İlgileniyoruz ancak biliyorsunuz 4 taneydiler diğerlerini sahiplerine verdim. Sanırım onlardan ayrıldığı için kalbi kırıldıEvet ya tüyleri filan rengi çok güzelcanım eğer yavrudan alışmazsa kuşlar ilerde alışması çok zor oluyor. Ondan ürkektir belki.
Olabilir, bunlar çok hassas oluyor. Hemen küsüp üzülüyorlar.İlgileniyoruz ancak biliyorsunuz 4 taneydiler diğerlerini sahiplerine verdim. Sanırım onlardan ayrıldığı için kalbi kırıldı
TünaaaydıııınnnTünayyydııınnn bebeklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?