- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.581
İyiyim canım ne olsun, yatakta panda gibi dönüp duruyorum.
Valla öylelermiş. Hiç düşünmezdim bu kadar hassas olduklarını. 2 tanesi kayınvalidemde. Görüntülü konuştuğumda onlardaki kuşlarla bendeki nasıl ötüyor birbirleri ile sanki konuşuyorlarOlabilir, bunlar çok hassas oluyor. Hemen küsüp üzülüyorlar.
Her birinin ayrı karakteri ve huyu var, sesini yükseltip konuşsan bile küsebiliyorlar minnoş lar.Valla öylelermiş. Hiç düşünmezdim bu kadar hassas olduklarını. 2 tanesi kayınvalidemde. Görüntülü konuştuğumda onlardaki kuşlarla bendeki nasıl ötüyor birbirleri ile sanki konuşuyorlarçok üzücü bir durum
Evet çokta uyanık. Dışarı çıkmak için kafeste bir sürü şaklabanlık yapıyor. Ama öyle böyle şaklabanlık değil. Açıyorum. Uçsun diye bekliyorum yok direk orkideye konuyor. Kafeste eşim eline yem koyup öyle yediriyor alışsın diye kapının arasından dışarı çıkmaya çalışıyor. Bu kadar akıllı bir bıdık.Her birinin ayrı karakteri ve huyu var, sesini yükseltip konuşsan bile küsebiliyorlar minnoş lar.
İnanılmaz akıllı oluyorlar, bizimkiler de öyleydi. Saatimi bilirlerdi, başlardı kafesin içinde çırpınmaya. Bitki vs yapraklarını kemirmesin canım dikkat et, zehirlenir Allah korusun. Bazı yerleri çok seviyorlar, sürekli oraya da uçabiliyorlar. Senin bıdık öyle demekki.Evet çokta uyanık. Dışarı çıkmak için kafeste bir sürü şaklabanlık yapıyor. Ama öyle böyle şaklabanlık değil. Açıyorum. Uçsun diye bekliyorum yok direk orkideye konuyor. Kafeste eşim eline yem koyup öyle yediriyor alışsın diye kapının arasından dışarı çıkmaya çalışıyor. Bu kadar akıllı bir bıdık.
Baktın canım hiç kemirmiyor. onun kökü dışarıda ya oraya tünüyor. Camdan dışarı izliyorİnanılmaz akıllı oluyorlar, bizimkiler de öyleydi. Saatimi bilirlerdi, başlardı kafesin içinde çırpınmaya. Bitki vs yapraklarını kemirmesin canım dikkat et, zehirlenir Allah korusun. Bazı yerleri çok seviyorlar, sürekli oraya da uçabiliyorlar. Senin bıdık öyle demekki.
Abla sana sormalıEvet niye oyle oldu:)
Cnm muhabbet kuşları cok kırılganİlgileniyoruz ancak biliyorsunuz 4 taneydiler diğerlerini sahiplerine verdim. Sanırım onlardan ayrıldığı için kalbi kırıldı
Tünayyydııınnn bebeklerim
Tünaaaydıııınnn
Aslında ne kadar çok uçursakta kafeste olmaları da onları özgürlüklerinden alıkoymak oluyor.Baktın canım hiç kemirmiyor. onun kökü dışarıda ya oraya tünüyor. Camdan dışarı izliyoracaba diyorum iç güdüsel dışarıda mı olmak istiyor
Nasılsın canııımm?Abla sana sormalı
Cnm muhabbet kuşları cok kırılgan
Hemen küsüyorlar
Tünaydn beybicikler
İyiyim minnoş sen nasılsınAslında ne kadar çok uçursakta kafeste olmaları da onları özgürlüklerinden alıkoymak oluyor.Ama evcilleşmişler artık, yapacak birşey yok. Elinden geldiğince dışarda uçur canım, hevesini alınca ya kendileri giriyor kafese ya da bir yerde uyuklamaya başlıyorlar.
Nasılsın canııımm?
Evet eşime daha tepkili...Abla sana sormalı
Cnm muhabbet kuşları cok kırılgan
Hemen küsüyorlar
Tünaydn beybicikler
İyi diyelim iyi olsunİyiyim minnoş sen nasılsın
Profiline denk geldim dün, aynı şeyi bende düşündüm.
Genelde 2-3 aylıkken ayrılıyorEvet eşime daha tepkili...
Ben evde yokken diğer kuşları eşim götürdü. Davranışından anlayabiliyorsun tepkisini. Başkasına desem hayvan derler ne bilim yani kuş sonuçta nasıl tepki verir derler. Ama gerçekten tepki veriyor. İkimize verdiği tepki çok farklı.
Kız niye gelmedi seninkiİyi diyelim iyi olsunyataktan çıkamadım hâlâ, çok açım ama üşeniyorum bişeyler yemeye
Profiline denk geldim dün, aynı şeyi bende düşündüm.
Evet canım akşam hep aynı saatte kafese giriyor. Bazen açık bırakıyorum kafesi. Sabah kendi çıkıyor akşam kendi giriyor canım...Aslında ne kadar çok uçursakta kafeste olmaları da onları özgürlüklerinden alıkoymak oluyor.Ama evcilleşmişler artık, yapacak birşey yok. Elinden geldiğince dışarda uçur canım, hevesini alınca ya kendileri giriyor kafese ya da bir yerde uyuklamaya başlıyorlar.
Nasılsın canııımm?
İnşallah kendine gelecek canım. Bari bebem olmuyor ona nerdeyse tüm vaktimi ayırırım.Genelde 2-3 aylıkken ayrılıyor
Ayırdıktan sonra yaklaşk 10gün baya oynamak ilgilenmek lazm unutsn diye
Anca kendine geliyorlar
Kız niye gelmedi seninki
Bebem olmuyor nasıl bir kelimeİnşallah kendine gelecek canım. Bari bebem olmuyor ona nerdeyse tüm vaktimi ayırırım.
Bilmiyorum ki ay sonuna kadar kalırız belki diyorduGenelde 2-3 aylıkken ayrılıyor
Ayırdıktan sonra yaklaşk 10gün baya oynamak ilgilenmek lazm unutsn diye
Anca kendine geliyorlar
Kız niye gelmedi seninki
Maşallah akıllı bıdık, tüyü kadar ömrü olsun, sağlıklı olsun.Evet canım akşam hep aynı saatte kafese giriyor. Bazen açık bırakıyorum kafesi. Sabah kendi çıkıyor akşam kendi giriyor canım...
Şimdilik diyelim o haldeBebem olmuyor nasıl bir kelime
Amin canım Aminnnnn... Kafamı dağıtıyorum sayesindeBilmiyorum ki ay sonuna kadar kalırız belki diyordusıkıldım artık yalnızlıktan, ne yemek yemeye, ne temizlik yapmaya hiçbir şeye hevesim yok. Ot gibi uyumak istiyorum sadece.
Maşallah akıllı bıdık, tüyü kadar ömrü olsun, sağlıklı olsun.
İnsana neşe veriyorlar ya, cikcik o ötmeleri.Şimdilik diyelim o halde
Amin canım Aminnnnn... Kafamı dağıtıyorum sayesinde
Ben iyiyim kuzumİyiyim canım ne olsun, yatakta panda gibi dönüp duruyorum.sen nasılsın? benim canavar kediyi bıraktım camın önüne, nöbette. Gelince o haber veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?