Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende cok istiyorum ama tüy dökme olayı beni geri itiyo
Canım aşılarını düzenli olursa, kaliteli bir mama kullanırsan ve sürekli tararsan tüylerini inan öyle aşırı tüy dökmüyor. Bir tek halılarda oluyor o da süpürünce geçiyor. Benim saçım bile kediden daha çok dökülüyor, gıcık oluyorum kendi saç tellerimi halıda falan gördükçe.

Kız senin herif karar veremedi

Şimdilik diyelim o halde

Amin canım Aminnnnn... Kafamı dağıtıyorum sayesinde
Yok öylede demeeee

Çok Teşekkür ederim canım.. Hayırlısı ile Rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun.

doğru diyosun kuzucum aslında

Masallah yerim onun totosunu bence suni sanci okadar da kötü degil etrafimda gördügüm kadari ile sezeryanda daha cok zorlaniliyormus tabi sen bilirsin herkes farkli kendi deneyimimde yok

ben ama suni sanciyi tercih ederdim galiba

bizim giz da suan 2600 gr 50 cm

Maşallah onada kuzum yok canım suni sancı vericek olduki çatı açılmadı üzerine sezeryan olucam öyle2 ağrı birden riske giremem en güzeli bi sanci kesin olanı çekmeye raziyim hoş zaten 2 hafta daha olmazsa 4.kiloyu bulucak o zmn da mecbur sezeryan olucam yani 2 ucu pis deynek

Öyle tabi Peki direkt 2 hafta brklemeden sezeryan icin gün vermiyor mu ? Hem agrilarin fln gecmis olurdu dayanilcak gibi degil ya artik yada belki kendimiginden gelir diye mi bekliyorsunuz

Öyle tabi Peki direkt 2 hafta brklemeden sezeryan icin gün vermiyor mu ? Hem agrilarin fln gecmis olurdu dayanilcak gibi degil ya artik yada belki kendimiginden gelir diye mi bekliyorsunuz
Evet canım sanciolur diye bekliyoruz sezeryan olsun desem hemen olur. Fakat belki şancı olur normal olur diye bekliyoruz çünkü normal istiyorum ben zamanida var 10 gun kadar 40 hafta bitse de sorun değil yani suyu iyi kendi iyi sağlıklı o yüzden. Zaten ağrı çektim 1 aydır belki fazlası var Obyuzden 2 hafta daha sırf normal olması için dayanirim

Ama şu an öyle ellerim boş, karnım boş..
Geçen sene bu ay hamile olduğumu öğrendim ve ocak 17de kaybettim... Belki bu zamanlar yaklaştığı için pek pozitif düşünemiyorum
Kıyamam
Diyecek bişey bulamıyorum.. Ama seni cok iyi anlıyorum

Kendi kararına kalsa keşke, göndermiyorlar.
Yaaa allah yardımcınız olsn miniğim ya

Niye bizi sevmionmu

Ama sakinlik seviyorsan araştırıp sakin bir ırk seç, sonra ben gibi mutfak tezgahından kedi toplarsın.
Bunun orda işi ne

Kıyamam
Diyecek bişey bulamıyorum.. Ama seni cok iyi anlıyorum

Yaaa allah yardımcınız olsn miniğim ya

Niye bizi sevmionmu

Bunun orda işi ne
Az önce de ocağın üstünde geziyordu, vurdum totosuna indirdim aşağı çok meraklı heryere bakmak koklamak istiyor, bıktırdı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…