- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.981
İyiyiz çıtır anneHayırlı akşamlar kızlar ne var ne yok nasılsınız
Masallah rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin 8 aylikli mi dogmus
Detayları bilmiyorum kuzumMasallah rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin 8 aylikli mi dogmus
Hayirlisi ile saglikli dogmus varsin erken olsun balim nasil gidiyor hersey yolundir ins balDetayları bilmiyorum kuzum
İyiyim cnm sen nasılsınHayirlisi ile saglikli dogmus varsin erken olsun balim nasil gidiyor hersey yolundir ins bal
Allah saglik versin bal bende iyim cok sukur bebisde iyi sagolasin canim benimİyiyim cnm sen nasılsın
Bebiş nasıl
Bize ait olan elbet bizi bulacak.Sana ait olan seni bulur.
okuduğum en güzel söz bu sanırım ya. Bizim meleklerimiz de bizi bulacak ve dünyanın en mutlu insanı yapacaklar bizi
Aynen öyle ne kadar çaba gösterirsek gösterelim, vakti saati geldiğinde geleceklerBize ait olan elbet bizi bulacak.Çok güzel gerçekten, insanın içini ferahlatıyor. Vakti saati gelince onlar da gelecek inşallah anneciklerine...
Valla beni de ferahlattı ne yalan söyleyim, öyle bir gülümsedim sebepsizceAynen öyle ne kadar çaba gösterirsek gösterelim, vakti saati geldiğinde geleceklergecenin bu saatinde bu cümleyi okumak beni o kadar rahatlattı ki. Niye sıkıyosun canını zamanı gelmemiş daha demek dedirtti bana
Seni yeeim ya......Sana ait olan seni bulur.
okuduğum en güzel söz bu sanırım ya. Bizim meleklerimiz de bizi bulacak ve dünyanın en mutlu insanı yapacaklar bizi
Aminnn kuzumm hep birlikte gülelimmmValla beni de ferahlattı ne yalan söyleyim, öyle bir gülümsedim sebepsizceAllah ta senin yüzünü güldürsün cukulataaam
Çok şükür canım ağlaya ağlaya büyüyor 3 aylık olduk bileİyiyiz çıtır anne
Bıraktığın gibi
Bebiş nasıl sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?