Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sana ait olan seni bulur.

okuduğum en güzel söz bu sanırım ya. Bizim meleklerimiz de bizi bulacak ve dünyanın en mutlu insanı yapacaklar bizi
Bize ait olan elbet bizi bulacak. Çok güzel gerçekten, insanın içini ferahlatıyor. Vakti saati gelince onlar da gelecek inşallah anneciklerine...

Bize ait olan elbet bizi bulacak. Çok güzel gerçekten, insanın içini ferahlatıyor. Vakti saati gelince onlar da gelecek inşallah anneciklerine...
Aynen öyle ne kadar çaba gösterirsek gösterelim, vakti saati geldiğinde gelecekler gecenin bu saatinde bu cümleyi okumak beni o kadar rahatlattı ki. Niye sıkıyosun canını zamanı gelmemiş daha demek dedirtti bana

Aynen öyle ne kadar çaba gösterirsek gösterelim, vakti saati geldiğinde gelecekler gecenin bu saatinde bu cümleyi okumak beni o kadar rahatlattı ki. Niye sıkıyosun canını zamanı gelmemiş daha demek dedirtti bana
Valla beni de ferahlattı ne yalan söyleyim, öyle bir gülümsedim sebepsizce Allah ta senin yüzünü güldürsün cukulataaam

Günaydın hanımlar. Hayırlı sabahlar olsun. Nasılsınız bugün??? Ben galiba adet olacağım bu ay yine... şu anda kasiklarim ağrıyor ve başımda da ağrı var biraz. Normal kaset test yaptım yok maalesef. Sat 21 kasım bat da 20 aralık. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…