Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet olamama sebebimi buldu doktor. İleri derece pco
Tahlil verdi bi dolu. Adet söktürücü de verdi
Benim hiç çocuğum olmayacak sanırım ya
Dur bakalım canım ya, ne pcolu kadınlar var hamile kalıyor yine de. Hemen öyle olumsuz düşünme lütfen. Tahliller çıksın bakalım Bi ne diyecek.

lütfen öyle düşünmeyin ileri derece de olsa pko kesinlikle gerekli tedavilerle gebe kalıyor. Allah dermansız dert vermesin inşallah ben de ağır pcos um çok düzensiz adet oluyorum ve kendi kendime hiçbir şekilde yumurtlamıyorum.. şuan tüp bebek tedavisindeyim bir sürü güzel embriyocuğum oldu inşallah sizin kendiliğinden de olur ama bir tedavisi muhakkak var kendinizi üzmeyin sakın

Deme öyle geçen TV de dinledim tüp bebek uzmanlarının asıl sevdikleri PCO lu hastalarmis yumurta sayısı çok fazla oluyormuş onlarda şansın daha yüksekmiş aslında ama yumurtlama zamanı surekligi değiştiği için takip edilmesi gerekirmis

Dur bakalım canım ya, ne pcolu kadınlar var hamile kalıyor yine de. Hemen öyle olumsuz düşünme lütfen. Tahliller çıksın bakalım Bi ne diyecek.

Teşekkür ederiim. Söktürücü içip 3.gün gideceğim bakalım ne olacak
Ya minik bebişler. Kalp kalp
Ben yumurtluyorum qma mesela 30.güm yumurtluyorum gibi. Bana doktor dedi ki çocuk istemesen tedavisi çok basit ama çocuk istediğin için pco ilaçlarını da veremiyorum sana.
Ertelesem mi bebek fikrini diye düşündüm bir. 6 ay 1 yıl erteleyip önce tedavi mi olsam
Evet yumurtlama testi ile bende kendimi sıkı takip edeceğim artık. Bu ay bi regl olsaydım daha kolaydı

yumurtluyorsan süper yeter ki ne zaman yumurtladığını takip et hatta doktor ile takip etsen ultrasondan daha net belli olur yeterli büyüdüğü hangi saatte birliktelik olacağını söyler dr.. uzun zamandır bebek beklediğim ve sabırsız olduğum için bekleme fikri bana hep uzak geliyo

Aynen ben de beklemek istemiyorum

Kızlar günaydın

Doktor rapor verdi bana

16sı giriş 18i çıkış. Şimdi ben 18inde raporlu muyum değil miyim sizce
18i değil diye biliyorm

Ayy böyle knuşma kuzum..
Pcos demek hiç cocuğun olmayacak demek değilki

Bal0ncuk kuzum valla senin şu masaj ise yaradı geldi hemen kırmızılar
Gözn aydın nurum

Miss Bride gelin hanım yazını okudum cnm..
Doktor dğşük tehlikesini neye göre verdi
Mesela ultrasonla baktımı?
Kanama alanımı gördü?
Prıgestan kaçlık verdi
Fitil şeklindemi
Günde kaç tane

kuzum baktı, ama alttan muayene yapmaya nedense gerek duymadı, haliyle karnımdan bakınca da daha gebelik kesesini göremedi. Kanama alanı falan da yoktu. Dün 296 olan hcg bugün 566 civarı yükselmişti. 100 mg ağızdan verdi günde üç tane.

Ağızdan progestanın yan etkileri var
Uyku hali, baş dönmesi, kusma gibi.. Dikkat et..
Genelde vajinal olarak önerilir...
Zaten karından bakmak için cok ama cok erken... Göremez..
Vajinal bakması lazımdı..
Saçmalamış iyice

Ben doktorun yaklaşımını ve üslubunu beğenmedim Miss Bride
Daha hassas yaklaşabilirdi... Kabaca yaklaşım olmuş...
Ama 3 ay tüm gebelikler risklidir zaten..
Üç ay tüm gebelikler risklidir demek başka, ilaç veriyorum ilacı kullansan da düşük yapabilirsin, ama ben düşük ihtimalini bu ilaçla azaltmaya çalışıyorum demek bambaşka işte kuzum.

Üç ay tüm gebelikler risklidir demek başka, ilaç veriyorum ilacı kullansan da düşük yapabilirsin, ama ben düşük ihtimalini bu ilaçla azaltmaya çalışıyorum demek bambaşka işte kuzum.
Aynen cnm.. Sen sakin ol
Değerin gayet güzel artmış
Yerleşiyordur bebek.. Olur öyle şeyler..
Progestanla destekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…