- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.041
Yeni yıldaNe zaman öğrencez bu söpröz ü acaba bizzz hakkımız yok mu öğrenmeyee
Sen takıyorsun anladkk bana niye taktırıyorsunBoşuna demiyorum hunimi taktım diye
Yeni yılda
Bacı olmak bunu getektirirSen takıyorsun anladkk bana niye taktırıyorsun
Bence cok tatlişimulan nasıl alevlendiriyo ortalığı ölücem heyecandan ahajhsjsjsj
Bian sevinçten ağlamaya basliyordumki devamını gördüm Allah seni kız inşallah tez zamanda hamiş haberini alcam senin ve herkesinAcaba benim hamile olduğumu mu öğrendin
Keza öyleyse benim dahi haberim yok
Hunileri taktım sanırsam
Nazar değdi işte, geri uyuya kalmışım
Bende
Aynısını banada ettiBian sevinçten ağlamaya basliyordumki devamını gördüm Allah seni kız inşallah tez zamanda hamiş haberini alcam senin ve herkesin
Allah sana uyumayan bebe veredeNazar değdi işte, geri uyuya kalmışımuykudan gözümü açamıyorum ya
Hunileri taktik vallaBende
Aynısını banada etti
Allah sana uyumayan bebe verede
Gör sen uyumak neymiş
Daha dur bunlar iyi günlerinNazar değdi işte, geri uyuya kalmışımuykudan gözümü açamıyorum ya
Bence de kesin öyle olacakBende
Aynısını banada etti
Allah sana uyumayan bebe verede
Gör sen uyumak neymiş
Tadını çıkarayım bebem olunca çok ararım bu boş günleri, uzun uykularıDaha dur bunlar iyi günlerin
Sağlıcakla olsun kucağına al da sonra ne çabuk büyüdü dersin inşallahTadını çıkarayım bebem olunca çok ararım bu boş günleri, uzun uykuları
Hadi gözünüz aydın canım sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağına alsın kardeşinKizlaarrr anne diil ama teyze oluyorum kardeşim hamileymişbende hemen bebek tulumu basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?