Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlıcakla olsun kucağına al da sonra ne çabuk büyüdü dersin inşallah
Annem hep der doğan bir şekilde büyüyor zaman abuk geçiyor diye, aminnn inşallah sağlıklı gelsin sağlıklı büyüsün de uykusuz da kalırız Napalım
Kizlaarrr anne diil ama teyze oluyorum kardeşim hamileymiş bende hemen bebek tulumu basladim
Yaa maşallah, sağlıkla büyüsün doğsun inşallah çok tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin tulum da çok güzel

Çok aminnnn

Amin inşallah bian bende umutlandim acaba benimde olur mu diye ama susturdum kendimi biraz daha ara verelim sonra bı Dr bulup gideriz ama şuan üst üste diil
Umutsuz yaşanmaz... Umudunu hiç kaybetme canım.. Vakti saati var.. henüz gelmemiş...
İple mi bağlıyım kendimi yetisemiom sana
Adres veriyorum
Bakırköy Ruh ve sinir hastalıkları hastanesi.. Orda bulursun beni

Acaba benim hamile olduğumu mu öğrendin
Keza öyleyse benim dahi haberim yok
Hunileri taktım sanırsam
paaareee Allah seni KAHRETMESİN :/ yapmayın şöle şeyler yüreğim titriyor ama olmiyi
bir de köpek kakası NEYYYY :d

Kizlaarrr anne diil ama teyze oluyorum kardeşim hamileymiş bende hemen bebek tulumu basladim
Yaaa sendemiiiiii
Ben yapamıorm sinir oldum

Napam artık deliliğe vuruyorum canım
Huni kardeşlerim benimmm Bal0ncuk Nurzfr
Amin canım aminnnn hepimizin güzel haberlerini alalım
İntikamım acı olacak

paaareee Allah seni KAHRETMESİN :/ yapmayın şöle şeyler yüreğim titriyor ama olmiyi
bir de köpek kakası NEYYYY :d
oo kmler geldi

Htceyldrm bizi bıraktın mı nerdesin
@dayler dayler hala iyi haberini bekliyorum
Bıraktım gibi oldu ama bırakmadım. Hergün sık sık girip okuyorum. Biliyorsun işte başkasına çok sevinirken kendine üzülüyorsun, aklına takılan bir ton şey falan filan hepimiz yaşıyoruz. Benimkide iş işte zaten girip okuyorsun yazıver dimi.
Artık derin bir nefes alıp ohhh beee şükürler olsun demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…