- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.061
Tabiki çekilmezAyyy bian hunisiz olduğumu düşündüm çok korkunç hunisiz bı dunya çekilir mi ya
Amin inşallahHadi gözünüz aydın canım sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağına alsın kardeşin
İple mi bağlıyım kendimi yetisemiom sanaTabiki çekilmez
Takıl bana yaşa hayatını
Annem hep der doğan bir şekilde büyüyor zaman abuk geçiyor diye, aminnn inşallahSağlıcakla olsun kucağına al da sonra ne çabuk büyüdü dersin inşallah
Yaa maşallah, sağlıkla büyüsün doğsun inşallahKizlaarrr anne diil ama teyze oluyorum kardeşim hamileymişbende hemen bebek tulumu basladim
Çok aminnnnAnnem hep der doğan bir şekilde büyüyor zaman abuk geçiyor diye, aminnn inşallahsağlıklı gelsin sağlıklı büyüsün de uykusuz da kalırız Napalım
Yaa maşallah, sağlıkla büyüsün doğsun inşallahçok tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin tulum da çok güzel
Umutsuz yaşanmaz... Umudunu hiç kaybetme canım.. Vakti saati var.. henüz gelmemiş...Amin inşallahbian bende umutlandim acaba benimde olur mu diye ama susturdum kendimi biraz daha ara verelim sonra bı Dr bulup gideriz ama şuan üst üste diil
Adres veriyorumİple mi bağlıyım kendimi yetisemiom sana
Hayırlısi be gulummUmutsuz yaşanmaz... Umudunu hiç kaybetme canım.. Vakti saati var.. henüz gelmemiş...
Adres veriyorum
Bakırköy Ruh ve sinir hastalıkları hastanesi.. Orda bulursun beni
paaareee Allah seni KAHRETMESİN :/ yapmayın şöle şeyler yüreğim titriyor ama olmiyiAcaba benim hamile olduğumu mu öğrendin
Keza öyleyse benim dahi haberim yok
Hunileri taktım sanırsam
Yaaa sendemiiiiiiKizlaarrr anne diil ama teyze oluyorum kardeşim hamileymişbende hemen bebek tulumu basladim
İntikamım acı olacak
paaareee Allah seni KAHRETMESİN :/ yapmayın şöle şeyler yüreğim titriyor ama olmiyi
bir de köpek kakası NEYYYY :d
paaareee Allah seni KAHRETMESİN :/ yapmayın şöle şeyler yüreğim titriyor ama olmiyi
bir de köpek kakası NEYYYY :d
Sende yeni yıla bıraktın ama demedinYaaa sendemiiiiii
Ben yapamıorm sinir oldum
İntikamım acı olacak
oo kmler geldi
Olayları karıştırmaSende yeni yıla bıraktın ama demedin
İnşallah canım ya bakalım artık umudum bitti kalmadı 3,5 yıl olduMoralini bozma canım. Önünde 6 ayın var. O 6 ayda olmazsa tüp bebekle gelir miniğin. Bu dönemde moralini yüksek tut belki o 6 aylık süre de miniğin sana sürpriz yapar
Valla balomm bende yapamiyorum açtım neti baka baka atkı ördüm geçen hafta herifime şimdide buna başladım nete baka baka yapiomYaaa sendemiiiiii
Ben yapamıorm sinir oldum
İntikamım acı olacak
oo kmler geldi
Bıraktım gibi oldu ama bırakmadım. Hergün sık sık girip okuyorum. Biliyorsun işte başkasına çok sevinirken kendine üzülüyorsun, aklına takılan bir ton şey falan filan hepimiz yaşıyoruz. Benimkide iş işte zaten girip okuyorsun yazıver dimi.
Banada örValla balomm bende yapamiyorum açtım neti baka baka atkı ördüm geçen hafta herifime şimdide buna başladım nete baka baka yapiom
Gittnmi dr cnmNapıyosunuz?
Tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallahAmin, darısı başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?