Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa sendemiiiiii
Ben yapamıorm sinir oldum

İntikamım acı olacak

oo kmler geldi
Vuuuuvv kimleri bekliyordunuz

Henüz olmayan bebeğimin lakabı
Yaaaa Bi hemşire Bi sen Bi
Hatcemm can hatcem
Nelerrr yapiyorsun aceppp

Iyi kuzu sadece cok yorgunum, bulanti oluyor nedense ve mide yanmasi ama regl ortalikta yok
Bebiste yok gorunurde bakalim bekliyorum oyle

Oooo minnnosss
Nasilsinn bakem ne guzel giris yaptin oyle
Avukatmm iyi diyelim iyi olsun sağlığımız yerinde çok şükür sen nasılsın
Acaba efsane aramıza gerimi dönüor

Merhaba cnm

Neyin var ya
Tamm dönüyordu ki geldiği gibi gitti

Canım öncelikle asma suratını.. Umudunu kaybetme hiç. Gün doğmadan neler doğar. Hepimiz kucağımıza alacağız Allahın izni ile.. Bazılarımız daha çabuk bazılarımız daha geç... Seviliyorsun unutma
Çok sevdiğim bir Güney Kore dizisi vardı. Bana isminiz onu hatırlattı Siz de benim gibi Kore dizileri mi izliyorsunuz yoksa tesadüf mü
Bayılırım kore dizilerine
Bazen ağlayarak bazen gülerek izlerim..
Köpek kakası yazısı ve profil resmi kore dizisinden geliyor
Kızlar yarın sezeryanın ardından 37. günüm. Bir hafta kontrolümden sonra ilk defa doktoruma gidip abdominal serklaj konusunda görüşeceğiz. Çok heyecanlıyım Bana şans dileyin.
Allahım yardımcın olsun duam senle canım..
Çatlatacan insanı he

Hatcemm can hatcem

Deliyim gözü kara deliyim
Korede bebeklerine böyle saçma lakaplar takıyorlar mış ki ömrü sağlıklı uzun olsun.. Birini kaybettim. Bir daha hamile kalırsam o sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsin sağlıkla sıhhatle yaşam sürsün diye daha esameresi yokken minnağımı köpek kakası diye sevecem
Dr dan çıktım yumurtam oluşmamış salıya gel bi daha bakalm oluşmazsa yapcak bişi yok dedi
Asma suratını sakın... Salı belki de hepimize güzel haberle geleceksin canım

Yok kuzum oluşur diye Bi beklentim yok aslında belli olmaz elbet ama sadece Bi tedaviye başladım devamı gelsin diye uğraşıyorum. Bir de Regl olabildiğim sürece ümidim hep var aslında

Tamam yapalim herkes suprizin ne olabilecegini yazsin sen dogru olabi sec ve dogru bilene hediye gonder

Doğru olanı onaylamam ama

Düşük tehlikesi var, hatta verdiğim ilaç bile engellemeyebillir dedi ya dün doktor.
Sevinemedim hamileliğime.
Sen bakma ona....

Hatcemm can hatcem

Gitmeeeee

Dr dan çıktım yumurtam oluşmamış salıya gel bi daha bakalm oluşmazsa yapcak bişi yok dedi
Ah ben sana ne diyim... Bilmiyorm..
Bekleme artkkkkk..
Sülemem sülememmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…