- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.101
İnşallah cnmAmin inşallah hepimiz için canımİnşallah bu topikteki herkes sağ Salim kucağına alsın yavrusunu
Yeni yıldan sonraMeraktan catladik hepimizz soyle hadiii
Tamam yapalim herkes suprizin ne olabilecegini yazsin sen dogru olabi sec ve dogru bilene hediye gonderYeni yıldan sonra
Yeni yıl çekilişi yapalm
Düşük tehlikesi var, hatta verdiğim ilaç bile engellemeyebillir dedi ya dün doktor.Kız nie moral bozuosnnnn
Vuuuuvv kimleri bekliyordunuzYaaa sendemiiiiii
Ben yapamıorm sinir oldum
İntikamım acı olacak
oo kmler geldi
Yaaaa Bi hemşire Bi sen Bi
Henüz olmayan bebeğimin lakabı
Hatcemm can hatcemBıraktım gibi oldu ama bırakmadım. Hergün sık sık girip okuyorum. Biliyorsun işte başkasına çok sevinirken kendine üzülüyorsun, aklına takılan bir ton şey falan filan hepimiz yaşıyoruz. Benimkide iş işte zaten girip okuyorsun yazıver dimi.
Artık derin bir nefes alıp ohhh beee şükürler olsun demek istiyorum
Avukatmm iyi diyelim iyi olsun sağlığımız yerinde çok şükür sen nasılsınNelerrr yapiyorsun aceppp
Iyi kuzu sadece cok yorgunum, bulanti oluyor nedense ve mide yanmasi ama regl ortalikta yok
Bebiste yok gorunurde bakalim bekliyorum oyle
Oooo minnnosss
Nasilsinn bakem ne guzel giris yaptin oyle
Tamm dönüyordu ki geldiği gibi gittiAcaba efsane aramıza gerimi dönüor
Merhaba cnm
Neyin var ya
Canım öncelikle asma suratını.. Umudunu kaybetme hiç. Gün doğmadan neler doğar. Hepimiz kucağımıza alacağız Allahın izni ile.. Bazılarımız daha çabuk bazılarımız daha geç... Seviliyorsun unutmaBıraktım gibi oldu ama bırakmadım. Hergün sık sık girip okuyorum. Biliyorsun işte başkasına çok sevinirken kendine üzülüyorsun, aklına takılan bir ton şey falan filan hepimiz yaşıyoruz. Benimkide iş işte zaten girip okuyorsun yazıver dimi.
Artık derin bir nefes alıp ohhh beee şükürler olsun demek istiyorum
Bayılırım kore dizilerineÇok sevdiğim bir Güney Kore dizisi vardı. Bana isminiz onu hatırlattıSiz de benim gibi Kore dizileri mi izliyorsunuz yoksa tesadüf mü
Allahım yardımcın olsun duam senle canım..Kızlar yarın sezeryanın ardından 37. günüm. Bir hafta kontrolümden sonra ilk defa doktoruma gidip abdominal serklaj konusunda görüşeceğiz. Çok heyecanlıyımBana şans dileyin.
Çatlatacan insanı heSülemem
Vuuuuvv kimleri bekliyordunuz
Hatcemm can hatcem
Avukatmm iyi diyelim iyi olsun sağlığımız yerinde çok şükür sen nasılsın
Tamm dönüyordu ki geldiği gibi gitti
Asma suratını sakın... Salı belki de hepimize güzel haberle geleceksin canımDr dan çıktım yumurtam oluşmamış salıya gel bi daha bakalm oluşmazsa yapcak bişi yok dedi
Iyi kuzu yasiyoruz bu devirde baska biseyin onemi yokVuuuuvv kimleri bekliyordunuz
Hatcemm can hatcem
Yok kuzum oluşur diye Bi beklentim yok aslında belli olmaz elbet ama sadece Bi tedaviye başladım devamı gelsin diye uğraşıyorum. Bir de Regl olabildiğim sürece ümidim hep var aslındaCanım öncelikle asma suratını.. Umudunu kaybetme hiç. Gün doğmadan neler doğar. Hepimiz kucağımıza alacağız Allahın izni ile.. Bazılarımız daha çabuk bazılarımız daha geç... Seviliyorsun unutma
Bayılırım kore dizilerine
Bazen ağlayarak bazen gülerek izlerim..
Köpek kakası yazısı ve profil resmi kore dizisinden geliyor
Allahım yardımcın olsun duam senle canım..
Çatlatacan insanı he
Deliyim gözü kara deliyim
Korede bebeklerine böyle saçma lakaplar takıyorlar mış ki ömrü sağlıklı uzun olsun.. Birini kaybettim. Bir daha hamile kalırsam o sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsin sağlıkla sıhhatle yaşam sürsün diye daha esameresi yokken minnağımı köpek kakası diye sevecem
Asma suratını sakın... Salı belki de hepimize güzel haberle geleceksin canım
Tamam yapalim herkes suprizin ne olabilecegini yazsin sen dogru olabi sec ve dogru bilene hediye gonder
Sen bakma ona....Düşük tehlikesi var, hatta verdiğim ilaç bile engellemeyebillir dedi ya dün doktor.
Sevinemedim hamileliğime.
GitmeeeeeVuuuuvv kimleri bekliyordunuz
Hatcemm can hatcem
Ah ben sana ne diyim... Bilmiyorm..Dr dan çıktım yumurtam oluşmamış salıya gel bi daha bakalm oluşmazsa yapcak bişi yok dedi
Sülemem sülememmmmmCanım öncelikle asma suratını.. Umudunu kaybetme hiç. Gün doğmadan neler doğar. Hepimiz kucağımıza alacağız Allahın izni ile.. Bazılarımız daha çabuk bazılarımız daha geç... Seviliyorsun unutma
Bayılırım kore dizilerine
Bazen ağlayarak bazen gülerek izlerim..
Köpek kakası yazısı ve profil resmi kore dizisinden geliyor
Allahım yardımcın olsun duam senle canım..
Çatlatacan insanı he
Deliyim gözü kara deliyim
Korede bebeklerine böyle saçma lakaplar takıyorlar mış ki ömrü sağlıklı uzun olsun.. Birini kaybettim. Bir daha hamile kalırsam o sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsin sağlıkla sıhhatle yaşam sürsün diye daha esameresi yokken minnağımı köpek kakası diye sevecem
Asma suratını sakın... Salı belki de hepimize güzel haberle geleceksin canım
Onaylicaksin yoksa ne anladim geriye kalanlar catlar
Doğru olanı onaylamam ama
Sen bakma ona....
Gitmeeeee
Ah ben sana ne diyim... Bilmiyorm..
Bekleme artkkkkk..
Sülemem sülememmmmm
Balım ben sana dedim ama ağızdan alınınca bir sürü yan etkisi varBen de hiç takmamaya çalışıyorum zaten ama bu progestan beni sersem etti ya, uyuyorum, uyuyorum, sonra uyumaktan yorulup yine uyuyorum.Bal0ncuk
O zaman bekliecezOnaylicaksin yoksa ne anladim geriye kalanlar catlar
Doktor reçeteye de ağızdan diye not düşmüş, e internette baktım, doktorunuz ne şekilde önerdiyse o şekilde kullanın diyor.Balım ben sana dedim ama ağızdan alınınca bir sürü yan etkisi var
Genelde vajinal öneriliyor fitil gibi.
Doktor doktor değil zatenDoktor reçeteye de ağızdan diye not düşmüş, e internette baktım, doktorunuz ne şekilde önerdiyse o şekilde kullanın diyor.
Ben hapımı yutarım, keyfime bakarım diyodum ama, beklediğim gibi olmadı.Doktor doktor değil zaten
Ağızdan da kullanan cok var kuzum doğru
Ama yan etkileride var işte
Günde 1 tanemi?Ben hapımı yutarım, keyfime bakarım diyodum ama, beklediğim gibi olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?