Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Etkisi cok olmasn diye tercih sadece
Ama sen çalışmıosn kafana göre takıl
Ben günde üçe böldüm, göğsümde de basit kistler var malum dikkatli kullanmam lazım.
30 yaşında anne olunca böyle oluyo, şimdi 23-24 olsaydım ordan oraya fıldır fıldır koşuyordum.

Öyle bir yazdın ki sanki 31 değil de 51 yani, bir yıl geç bir yıl erken.
Benim zaten hassas bir vücudum var, hastalıklarım olduğu için (Allah beterinden korusun tabi buna da şükür), ilaç kullanırken bir etkisi bi hastalığa iyi gelmiyor, öteki ötekine olmuyor falan, onu diyorum kız.

1 yıl kaç gün bilionmı sen?

Hiçte değilizzzzzz
Çıtırız biz çıtırrrrr
Miss Bride
Evet Miss Bride

Hiçte değilizzzzzz
Çıtırız biz çıtırrrrr
Miss Bride
Yaşlı demedim cadaloz çıtırlar, hastalıklardan dolayı dedim, kendimden bahsettim, siz maşallah at gibisiniz cnım.
Sanki hepiniz yaşınızı alnınıza yazıp geziyosunuz, ben nerden bileyim sizin yaşınızı.

Hayır yani hem gebesin hemde bize yaşlı didin
Gebeyim de gel bana sor ruh halimi. Allah kimseye yaşatmasın, sürekli diken üstündeyim, kafam allah bullak oldu. Gülüyorum konuşuyorum ama beynim dolu, kafam sersem gibi. Daha gebeliğe sevinemeden tepetaklak karmakarışık oldum.
Allah hepimize sağlıklı çocuklar versin, sağlığımızla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Allahım bir doktor yüzündenmi?
İnsanların kanaması olup hastaneye yatıyor...

Allahım bir doktor yüzündenmi?
İnsanların kanaması olup hastaneye yatıyor...
Canım benim evde dört duvar arasında sürekli yalnızım, kendim zaten pimpirikli bir insanım, tek başına otur, düşün düşün düşün. Sonunda bu oluyor işte.
Bir de gerçekten istediğim bir gebelik olduğu için istemeden de olsa içimde bir burukluk var, Pazartesi günü başka bir doktordan randevu aldım, 5 gün progestan folik asiti kullanıp öyle gideceğim. Nasip bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…