- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.121
Kulagima soyle kimseciklere demem benBalım ben sana dedim ama ağızdan alınınca bir sürü yan etkisi var
Genelde vajinal öneriliyor fitil gibi.
O zaman bekliecez
Büyüsü kaçarKulagima soyle kimseciklere demem ben
3 kere yazmış, bana çok geldi, bilmiyorum öyle günde üç kere kullanan var mı, yoksa eczanedeki kadın mı yanlış yazdı.Günde 1 tanemi?
Var var genel 3 zaten kuzum3 kere yazmış, bana çok geldi, bilmiyorum öyle günde üç kere kullanan var mı, yoksa eczanedeki kadın mı yanlış yazdı.
Genelde sabah bir akşam iki deniyor, doktora da soramadım ki, bunları kullan gel dedi çıkardı beni.Var var genel 3 zaten kuzum
Etkisi cok olmasn diye tercih sadeceGenelde sabah bir akşam iki deniyor, doktora da soramadım ki, bunları kullan gel dedi çıkardı beni.
Ben günde üçe böldüm, göğsümde de basit kistler var malum dikkatli kullanmam lazım.Etkisi cok olmasn diye tercih sadece
Ama sen çalışmıosn kafana göre takıl
Ben ölem?Ben günde üçe böldüm, göğsümde de basit kistler var malum dikkatli kullanmam lazım.
30 yaşında anne olunca böyle oluyo, şimdi 23-24 olsaydım ordan oraya fıldır fıldır koşuyordum.
Bşze yaşlı dedi33 der susarım
Allahın izni ile gelecek devamı canımYok kuzum oluşur diye Bi beklentim yok aslında belli olmaz elbet ama sadece Bi tedaviye başladım devamı gelsin diye uğraşıyorum. Bir de Regl olabildiğim sürece ümidim hep var aslında
Öyle bir yazdın ki sanki 31 değil de 51 yani, bir yıl geç bir yıl erken.Ben ölem?
31
1 yıl kaç gün bilionmı sen?Öyle bir yazdın ki sanki 31 değil de 51 yani, bir yıl geç bir yıl erken.
Benim zaten hassas bir vücudum var, hastalıklarım olduğu için (Allah beterinden korusun tabi buna da şükür), ilaç kullanırken bir etkisi bi hastalığa iyi gelmiyor, öteki ötekine olmuyor falan, onu diyorum kız.
Evet
Yaşlı demedim cadaloz çıtırlar, hastalıklardan dolayı dedim, kendimden bahsettim, siz maşallah at gibisiniz cnım.
Hayır yani hem gebesin hemde bize yaşlı didinYaşlı demedim cadaloz çıtırlar, hastalıklardan dolayı dedim, kendimden bahsettim, siz maşallah at gibisiniz cnım.
Sanki hepiniz yaşınızı alnınıza yazıp geziyosunuz, ben nerden bileyim sizin yaşınızı.
Gebeyim de gel bana sor ruh halimi. Allah kimseye yaşatmasın, sürekli diken üstündeyim, kafam allah bullak oldu. Gülüyorum konuşuyorum ama beynim dolu, kafam sersem gibi. Daha gebeliğe sevinemeden tepetaklak karmakarışık oldum.Hayır yani hem gebesin hemde bize yaşlı didin
Allahım bir doktor yüzündenmi?Gebeyim de gel bana sor ruh halimi. Allah kimseye yaşatmasın, sürekli diken üstündeyim, kafam allah bullak oldu. Gülüyorum konuşuyorum ama beynim dolu, kafam sersem gibi. Daha gebeliğe sevinemeden tepetaklak karmakarışık oldum.
Allah hepimize sağlıklı çocuklar versin, sağlığımızla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Canım benim evde dört duvar arasında sürekli yalnızım, kendim zaten pimpirikli bir insanım, tek başına otur, düşün düşün düşün. Sonunda bu oluyor işte.Allahım bir doktor yüzündenmi?
İnsanların kanaması olup hastaneye yatıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?