Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bilmem
Dedin mi dedin
Canım benim bazı doktorlar vicdanlarını aldırmış. Onlardan birine denk gelmişsin. Kalp atışını duyana kadar hamilesin demiyor bile bazıları..
İki doktorun bana yaptığını Hala unutamıyorum. Ben ne yaptım hem her yerde kötülüyorum hem de doktorumu değiştirdim.

Stres gebeliğe zarar

Şeyde olabilir bana uyarı gelmişti. Mail adresi doğru olmasına rağmen doğrulayın diye. Belki ona da gelmiştir farketmemiştir.
İyi düşünmek istiyorum
Ama ona cok oldu
Kızlar yumurtlama olduktan 17-18 gün sonra regl oluyorum sizce bu normal midir. Bayadır kafama takılıyodu bi sorayım dedim bilginiz var mı
Normal cnm 14-18 gn arasnda olunması lazm

Benim hayatım = Stres
Burcun yengeçmi

Merhabalar canım grup arkadaşlarım önceki adım ozgezz di değiştirmek zorunda kaldım . Bilginiz olsun
Size bir sorum var ben bu ay klomen kullanmıştım bugün de adet günüm son3 gündür gece sancım oluyor dün midem bulandi biraz bugün de kahve mini miinnacık akıntılar geldi günlük ped koydum bişey yok , klomeni etkisi olabilir mi

Anammm sendemi evrim geçirdin
Test ysptınmı

Yaşadıklarn normalde regl belirtisi kuzum
Ama kahve lekelenmeler bazen yerleşme kanamasıda oluyor
Aynen ben de öyle düşünüyorum sabahtan beri gidiyorum wcye oldum olacağım diyroum ama yok daha bir yandan da düşünüyorum ben geçen hafta yumurtladim yani geç yumurtladim yerleşme varsa acaba ondan mı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…