Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Plakasını falan gördüysen şikayet edelim, vicdansız merhametsiz pislik adam beddua etmeyi sevmem ama kazancının bereketini göremesin inşallah...

Plakasını falan gördüysen şikayet edelim, vicdansız merhametsiz pislik adam beddua etmeyi sevmem ama kazancının bereketini göremesin inşallah...
Kediye bakmaktan plakaya bakamadım ki. İlk kurtuldu sandım sonra arka tekerlek geçti
Valla zaten adam uykulu mu içkili mi dünden kalma mı bilmiyorum
Çok hızlı kullanıyordu arabayı.

Doğru olanı onaylamam ama

Sen bakma ona....

Gitmeeeee

Ah ben sana ne diyim... Bilmiyorm..
Bekleme artkkkkk..

Sülemem sülememmmmm
ne edeyim olmazsa beklemekten başka çare var mı virüs var hiç bi yere gidemez olduk napalım ki
Iyiyi de kotuyu de paylaştım hep sizlerle...
Maalesef arkadaslar, bos gebelikmis. Kürtaj oldum sali günü..
daylerim inan çok çok çok üzüldüm ama kürtajın arkası gebelik derler ve benim ikincisi 2 ay sonra hemen olmuştu..inşallah tez vakitte sağlıklı gebeliğin ve evaldına kavuşursun

Hay bu virüsün

Sürekli uyusam keşke
Bende keşke gece hiç uyuyamadım, döndüm durdum. Bebek çalışmasına başladığımız ilk ay rüyamda pozitif çift çizgi görmüştüm, geçen ay hamileydim rüyamda ultrason bakıyordu doktor, dün yani bu ayda doğurmuş emziriyordumgelecek ay da diş çıkarır benim çocuk

Tüm bunları herif yokke. Bilinç altına nasıl saklıyorsn

Arkdaşlar yardım edebilirmisiniz, görselde ekledim ovülasyon testleri ni, dün yaptığım ve bugünkü test sonucum. Sizce çatlamış mı?

Eklentiler

• IMG_20201218_131451.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20201217_183148.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 26
Selam güzellikler nasılsınız sanki yeni hamileler var gibi gibi geldi bana biraz toplu havadis verseniz olur mu

Ben yıl sonu sayım işinden başımı kaldıramıyorum ki sizle 2 sohbet edeyim ancak fırsat buldum
Canımm nedir son durum? Ben bayağıdır yoktum detayını takip edemedim neden gebeliğin sonlandırılması gerekebilirdi?
İnş sağlığınız sıhhatiniz yerindedir

Ooooo katre hanımcımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…