- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.201
Plakasını falan gördüysen şikayet edelim, vicdansız merhametsiz pislik adamGünaydın hepinize
Çok sinir bozucu bir güne başladım. Gözümün önünde taksici kediye çarptı ve hiçbir şey olmamış gibi devam ettikedicik can havliyle bir evin bahçesine girdi. Umarım birşey olmamıştır. Olduysa da kalıcı değildir ve bahçeye girdiği yerdekiler görür, onla ilgilenir
Vicdansızca yaPlakasını falan gördüysen şikayet edelim, vicdansız merhametsiz pislik adambeddua etmeyi sevmem ama kazancının bereketini göremesin inşallah...
Kediye bakmaktan plakaya bakamadım ki. İlk kurtuldu sandım sonra arka tekerlek geçtiPlakasını falan gördüysen şikayet edelim, vicdansız merhametsiz pislik adambeddua etmeyi sevmem ama kazancının bereketini göremesin inşallah...
ne edeyim olmazsa beklemekten başka çare var mı virüs var hiç bi yere gidemez olduk napalım ki
Doğru olanı onaylamam ama
Sen bakma ona....
Gitmeeeee
Ah ben sana ne diyim... Bilmiyorm..
Bekleme artkkkkk..
Sülemem sülememmmmm
daylerim inan çok çok çok üzüldüm ama kürtajın arkası gebelik derler ve benim ikincisi 2 ay sonra hemen olmuştu..inşallah tez vakitte sağlıklı gebeliğin ve evaldına kavuşursunIyiyi de kotuyu de paylaştım hep sizlerle...
Maalesef arkadaslar, bos gebelikmis. Kürtaj oldum sali günü..
Hay bu virüsünne edeyim olmazsa beklemekten başka çare var mı virüs var hiç bi yere gidemez olduk napalım ki
daylerim inan çok çok çok üzüldüm ama kürtajın arkası gebelik derler ve benim ikincisi 2 ay sonra hemen olmuştu..inşallah tez vakitte sağlıklı gebeliğin ve evaldına kavuşursun
Birde insan taşıyor can taşıyor vicdansız ya...Kediye bakmaktan plakaya bakamadım ki. İlk kurtuldu sandım sonra arka tekerlek geçti
Valla zaten adam uykulu mu içkili mi dünden kalma mı bilmiyorum
Çok hızlı kullanıyordu arabayı.
Ya hadi görmedin çarptın diyelim mutlaka hissetmiştim birşeye vurduğunu, bir inde bak merhametsiz yaVicdansızca ya
Bende keşkeSürekli uyusam keşke
Tüm bunları herif yokke. Bilinç altına nasıl saklıyorsnBende keşkegece hiç uyuyamadım, döndüm durdum. Bebek çalışmasına başladığımız ilk ay rüyamda pozitif çift çizgi görmüştüm, geçen ay hamileydim rüyamda ultrason bakıyordu doktor, dün yani bu ayda doğurmuş emziriyordum gelecek ay da diş çıkarır benim çocuk
Ay ne biliyim ya kafayı sıyırdım iyiceTüm bunları herif yokke. Bilinç altına nasıl saklıyorsn
İnşallah gelir gelmez gebe kalırsın minnoşAy ne biliyim ya kafayı sıyırdım iyicebirde yanımda olsa neler görürüm kimbilir
İyitiz cnm senKızlar nasılsınız
Karantinada iyice mayıştıkBende istiyorummm
Canımm nedir son durum? Ben bayağıdır yoktum detayını takip edemedim neden gebeliğin sonlandırılması gerekebilirdi?Kuzum bilmiyorum ki, henüz hiçbir sey hissetmiyorum. Sali gunu belli olacak her şey, ac karnina gidecegim kese buyuduyse bebeği görmek ve kalp atisini duymak vs devam edilecek ama buyumediyse sonlandırilacak. Herhangi bir bulantim, agrim, sizim da yok, belirsizlik disinda hicbir sey yok kuzum
Hepimiz inşallah baloncuuummİnşallah gelir gelmez gebe kalırsın minnoş
Ooooo katre hanımcımmmmmSelam güzellikler nasılsınızsanki yeni hamileler var gibi gibi geldi bana biraz toplu havadis verseniz olur mu
Ben yıl sonu sayım işinden başımı kaldıramıyorum ki sizle 2 sohbet edeyim ancak fırsat buldum
Canımm nedir son durum? Ben bayağıdır yoktum detayını takip edemedim neden gebeliğin sonlandırılması gerekebilirdi?
İnş sağlığınız sıhhatiniz yerindedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?