- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.221
Ayniyiz sende ne var ne yokKızlar nasılsınız
kader de gülecek mişş ne zaman ne zamannnHay bu virüsün
Bizde ösledik nasılsınCanımm
Özledim
Cok yaknda sinemalardakader de gülecek mişş ne zaman ne zamannn
Pazartesiyatış istedi doktor vallaAyniyiz sende ne var ne yok
Patatesi yatış istedi doktor canım Valla bakalım karar vericez duruma göre 3800 olmuş bakalım doğum nasıl olucakİyitiz cnm sen
Karantinada iyice mayıştık
Gözün aydın cnmPatatesi yatış istedi doktor canım Valla bakalım karar vericez duruma göre 3800 olmuş bakalım doğum nasıl olucak
Ohoooo inshallah ozaman haftasonu kendimiginden sancilanirsinPazartesiyatış istedi doktor valla
Inşallah şancı olur canım Valla sıkıntılı 1 hafta geçiricem sıkıntı bastı beniOhoooo inshallah ozaman haftasonu kendimiginden sancilanirsinhemencecik alirsin saglikla kucagina haber et mutlaka gelisme olursa
Basmasin canim sen sakince kal hurma yiyormusun ? Veya ananas kac tane arkdasim ananas yedigi gün dogurdu cok entikili oluyor .Inşallah şancı olur canım Valla sıkıntılı 1 hafta geçiricem sıkıntı bastı beni
Sebebini mi öğrendin
Bir avazda sağlıkla doğum olsun tatlımInşallah şancı olur canım Valla sıkıntılı 1 hafta geçiricem sıkıntı bastı beni
Canım çok sıcak suda duş alıyorum hergun yarim saat birde benim 6 aylık köpegim var günde 4 kez dışarı çıkıp parkta top oynuyoruz merdivende haliyle inip çıkıyorum asansör kullanmıyorum doktor sanci az günün bitiyor riske atamam dedi bilmiyorumBasmasin canim sen sakince kal hurma yiyormusun ? Veya ananas kac tane arkdasim ananas yedigi gün dogurdu cok entikili oluyor .
Birde sicak suya otur sanciyi tetikliyor yürüyüs vs yapiyordu dur ama merdiven inip cikma asiri etkiliyor bina da oturuyorsan bi komple in cik sonra sicak suya otur bi 20 dk
Amin canım kendi açılmazsa suni sancı dedi ama o sancıyı çekip açılma olmama riski var öyle olursa sezeryan olucak 1 aylığına kadın tutucazmecbur sezeryan olursaSebebini mi öğrendin
Bir avazda sağlıkla doğum olsun tatlım
Yk tatlım nerden öğrencemSebebini mi öğrendin
Bir avazda sağlıkla doğum olsun tatlım
Dus etki etmez ki canim rahmin yumusamasi icin oturman lazim . Ananasi dene mutlaka arastir bak istersen yeyip de o gün dogurmayani duymadim hicCanım çok sıcak suda duş alıyorum hergun yarim saat birde benim 6 aylık köpegim var günde 4 kez dışarı çıkıp parkta top oynuyoruz merdivende haliyle inip çıkıyorum asansör kullanmıyorum doktor sanci az günün bitiyor riske atamam dedi bilmiyorum
Eh işte, evde yatıyorum, pazartesi randevsunu bekliyorum, ilk günkü kadar çökük değilim, siz napıyosunuz?Miss Bride moral kontrol
İyiyiz biz..Eh işte, evde yatıyorum, pazartesi randevsunu bekliyorum, ilk günkü kadar çökük değilim, siz napıyosunuz?
İnşallah canım, iki gün kaldı bakalım.İyiyiz biz..
Sende toparlan herşey güzel olacak
En iyisi hangisi ise hem senin için hem bebek için o olsun canımAmin canım kendi açılmazsa suni sancı dedi ama o sancıyı çekip açılma olmama riski var öyle olursa sezeryan olucak 1 aylığına kadın tutucazmecbur sezeryan olursa
Bende öğrendin sandımYk tatlım nerden öğrencem
Geldimi diye baktm gelmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?