- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.181
Aslında çok güleryüzlüyümdürİş yerindeki surat potansiyelin bana benzediği için evet anlıorm
Normal
Kendimden biliyorumAslında çok güleryüzlüyümdür
Tamam tamam kabul mahkeme duvarının tam karşılıyım
Eee ama suistimal ediyorlarKendimden biliyorum
Senin kaçak ne zaman gelcekEee ama suistimal ediyorlar
Hayatımda görüşmeyeceğim karakterde ki insanlarla muhatap oluyorum
Resmen yılın adamı yaKısmetse ptesi
Ne diyorsun kurdele kesecez.. Kırmızı halı serecez ayağının altına... teşrif etsin bir deResmen yılın adamı ya
Abi ölmedinmi diye karşılayın
Ondan snea herkes kıskansında öyle yapsınNe diyorsun kurdele kesecez.. Kırmızı halı serecez ayağının altına... teşrif etsin bir de
Nevi şahsına münhasır bir kişi olduğu için başka kimseye yapılamazOndan snea herkes kıskansında öyle yapsın
Değilsiniz değilsiniz, yeyip bitirdiniz beni. Hepiniz gençsiniz ama benim ruhum yaşlı.
Kullandığım kelimeleri okumuyor musunDeğilsiniz değilsiniz, yeyip bitirdiniz beni. Hepiniz gençsiniz ama benim ruhum yaşlı.
Ben burda böyleyim, reelde soru sorulmadan cevap bile vermem, çok içime kapanık biriyimdir. Yıllarca kitaplara gömülü yaşamanın bazı istemsiz sonuçları. :)Kullandığım kelimeleri okumuyor musunben bile şaşırdım kendime
Ayrıca senin ruhunun neresi yaşlı... Cıvıl cıvıl fıstık gibi ruhun var
Aman boşver ne kadar az insan o kadar dertsiz başBen burda böyleyim, reelde soru sorulmadan cevap bile vermem, çok içime kapanık biriyimdir. Yıllarca kitaplara gömülü yaşamanın bazı istemsiz sonuçları. :)
Iyiyi de kotuyu de paylaştım hep sizlerle...
Ben inanıyorum ki atlatacaksın... Kalbi güzelim sağlıkla kavuşacağımız günler gelecek...Iyiyi de kotuyu de paylaştım hep sizlerle...
Maalesef arkadaslar, bos gebelikmis. Kürtaj oldum sali günü..
Gelecek kuzum... Gececek de.. Biraz zaman...Ben inanıyorum ki atlatacaksın... Kalbi güzelim sağlıkla kavuşacağımız günler gelecek...
Her şeyimizin ilacı o değil mi... Ve yaşadığımız sıkıntılar varken geçmiyor zaman gibi gelse de dönüp arkaya baktığımızda, zaman sarıyor yaralarımızı...Gelecek kuzum... Gececek de.. Biraz zaman...
SeyyyBende aynı şeyi düşünmüştüm
Cok uzuldum kuzumIyiyi de kotuyu de paylaştım hep sizlerle...
DayloşumIyiyi de kotuyu de paylaştım hep sizlerle...
Ah insanlıkGünaydın hepinize
Çok sinir bozucu bir güne başladım. Gözümün önünde taksici kediye çarptı ve hiçbir şey olmamış gibi devam ettikedicik can havliyle bir evin bahçesine girdi. Umarım birşey olmamıştır. Olduysa da kalıcı değildir ve bahçeye girdiği yerdekiler görür, onla ilgilenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?