- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.741
Ama güven vermiolar.. Bir kan tahlilinini yılan hikayesine çevirdilerçok haklısın da ben bu aile hekimine yeni geçtim. yazın düşük yapınca aile hekimindeki biri arayıp bize söylemeniz lazımdı biliyorsunuz dimi diye azarladı. şimdi buraya da yeni geçince bir kaç ay geçmesi lazım değişmek için. ama hepsi aynı bunların değişmem. en yakın ilçedeki özel hastaneye giderim.
bak bu sefer birbirimizi gazlamayalım biraz daha sakin olalım aman
çok şükür seni gördüm iyi oldumİyi canım cok şükür sen nasılsınnn
kimse güven vermiyor artık. inanır mısın 2 hafta geçti e nabıza düşmedi gidip kendim öğrendimAma güven vermiolar.. Bir kan tahlilinini yılan hikayesine çevirdiler
Acayipler ya....kimse güven vermiyor artık. inanır mısın 2 hafta geçti e nabıza düşmedi gidip kendim öğrendim
arıyorsun açmıyorlar nasıl bildirecekler muammaAcayipler ya....
Sağlık ocaklarınada 10. Haftaya kdar istediğin zaman bildiriliyor
Bak yine geç kaldn
çok şükür seni gördüm iyi oldum
Hiiiç aslaEvettt yoksa boyle durgun olurmuyduk hic
Yok kız tövbe, ağzımız yandı sütten artık bacımçok haklısın da ben bu aile hekimine yeni geçtim. yazın düşük yapınca aile hekimindeki biri arayıp bize söylemeniz lazımdı biliyorsunuz dimi diye azarladı. şimdi buraya da yeni geçince bir kaç ay geçmesi lazım değişmek için. ama hepsi aynı bunların değişmem. en yakın ilçedeki özel hastaneye giderim.
bak bu sefer birbirimizi gazlamayalım biraz daha sakin olalım aman
Yeni yıl yeni umutlar inşallahBakmayın güldüğüme eğlendiğime regl yine geldi 9 ay gelmeyesiceeee yetheeerr
Neyse ben eminim şubat-mart hamileyim
Cnm zten kan felan vermen lazm söylemekle kabul etmiyorlatarıyorsun açmıyorlar nasıl bildirecekler muamma
Yaaa biz seni bekleriz kuzum benimtutturamıom bu işi baloncuk
Yaaa canımsın
Geçen gün eşime kızdım trip atıyorum, o tv izliyor ben de internetteyim.
Bu siteye girdiğimi görmüş, diyo ki '' Beni ordaki arkadaşlarına mı şikayet ediyosun? ''
Sen bütün enerjini marta verion beybiBakmayın güldüğüme eğlendiğime regl yine geldi 9 ay gelmeyesiceeee yetheeerr
Neyse ben eminim şubat-mart hamileyim
Zahmet olacak kendi evi gibi gelebilirYemeğimi de yaptım, artık herifi bekleyebiliriminşallah gelir
Benimki de alıştı valla, biz nişanlıyken siteye girdiğimde beraber okurduk konuları, ben kadın gözüyle bakıyorum, bazen o yorum yazacağım zaman hayır öyle değil, erkekler bu türlü düşünür, siz farklı bakıyorsunuz diye akıl verirdi.benim herif alıştı
Bişi olunca kızlaea sor bakalm yaşamışlarmı böyle bi olay diyor
Niyeyse öyle bi his var içimde kuzumCnm zten kan felan vermen lazm söylemekle kabul etmiyorlat
Yaaa biz seni bekleriz kuzum benim
benim herif alıştı
Bişi olunca kızlaea sor bakalm yaşamışlarmı böyle bi olay diyor
Sen bütün enerjini marta verion beybi
Zahmet olacak kendi evi gibi gelebilir
HeeeBenimki de alıştı valla, biz nişanlıyken siteye girdiğimde beraber okurduk konuları, ben kadın gözüyle bakıyorum, bazen o yorum yazacağım zaman hayır öyle değil, erkekler bu türlü düşünür, siz farklı bakıyorsunuz diye akıl verirdi.
Çöküş ykkkNiyeyse öyle bi his var içimde kuzum
Olmazsa çöküşşşş
Şu an çok ihtiyacım var
Hayırdır gardaşşşşşŞu an çok ihtiyacım var
İçine mi doğdu ne
Yeni yemek yemesem yapardım
Çok tatlı bir foto gördüm instegramda içime akıtıyorumHayırdır gardaşşşşş
Biz mutluluğu bile doya doya yaşayamayanlarızÇok tatlı bir foto gördüm instegramda içime akıtıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?