- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.701
Senden ötürü beyaBal0ncuk bana diyordun simdi herkes artik tunaydinlar yazmaya basladii bulastirdim galiba sizede gec gelmeyi
Aynen kuzum aslında yani hiç boş değilim bir de boş olsam kim bilir neler takacam kafamaAslında tüm bunlar olurken bebeyi takmaman lazm
Kafa boş olmuyor en güzeli mis
Sen yoğun kalAynen kuzum aslında yani hiç boş değilim bir de boş olsam kim bilir neler takacam kafama
Kafanı dağıttıysan ne mutlu kuzum. Doğal yolla hamile kalıyorsun bak bunu anlamış oldun en azından. Sağlıklı olur bundan sonra tüm bebişler de sana tutunur inşallahgeçen ay kimyasal geçirmişim ilk kan sonucum 6 mış sağlık ocağına gidip öğrendim tabi onlar gebelik yok dediler. kimyasal mı dedim ona da yok dediler.sıkıldım bu muhabbetlerden. bu ay da bilmiyorum nasip kısmet saldım gitti. işe başvurdum yılbaşından sonra başlıcam kaliteci olarak bebek kıyafetleri üzerine şaka gibikafamın sürekli gebelikle meşgul olmaması iyi geldi.ama buradaki muhabbetimizi özledim. siz neler yaptınız Bal0ncuk Kedilervekitaplar özledim ama ruh sağlığım için dönemedim
Nasıl olayım günler geçiyor işte, örgü örüyorum, evdeki haylazla uğraşıyorum, yuvarlanıp gidiyoruz yavrum yaçok sağol canısısen naptın en son izne çıkmıştın çalışmaya devam? Kedilervekitaplar kankim sen nasılsın
Ay akşama Herifim gelecek, kesin dönüşValla herifi yok.. Karda yağıyor
Ama kendi nerede anlamıorus
Yaşasın geç uyanmak diyecektim ama bana da nazar oldu ya, bu aralar uyuyamıyorumBal0ncuk bana diyordun simdi herkes artik tunaydinlar yazmaya basladii bulastirdim galiba sizede gec gelmeyi
Heee şimdi anladık nerdesinnnnnnKafanı dağıttıysan ne mutlu kuzum. Doğal yolla hamile kalıyorsun bak bunu anlamış oldun en azından. Sağlıklı olur bundan sonra tüm bebişler de sana tutunur inşallah
Nasıl olayım günler geçiyor işte, örgü örüyorum, evdeki haylazla uğraşıyorum, yuvarlanıp gidiyoruz yavrum ya
Ay akşama Herifim gelecek, kesin dönüştemizlik yaptım şöyle dip köşe. Bekar evine dönmüş ev iyice, bi düzene koydum şöyle
Yaşasın geç uyanmak diyecektim ama bana da nazar oldu ya, bu aralar uyuyamıyorum
aynen dağıttım baya kendime geldimKafanı dağıttıysan ne mutlu kuzum. Doğal yolla hamile kalıyorsun bak bunu anlamış oldun en azından. Sağlıklı olur bundan sonra tüm bebişler de sana tutunur inşallah
Nasıl olayım günler geçiyor işte, örgü örüyorum, evdeki haylazla uğraşıyorum, yuvarlanıp gidiyoruz yavrum ya
Ay akşama Herifim gelecek, kesin dönüştemizlik yaptım şöyle dip köşe. Bekar evine dönmüş ev iyice, bi düzene koydum şöyle
Yaşasın geç uyanmak diyecektim ama bana da nazar oldu ya, bu aralar uyuyamıyorum
Kedi var ya, gittim toksoplazma testi yaptırdım bugün, sağolun efendim inşallah size de nasip olsun :)listeye şimdi baktımMiss Bride @SnowySecret kalbim hızlı hızlı attı çoook sevindim kendi haberimi almışım gibi oldu Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
inşallah hepimizeKedi var ya, gittim toksoplazma testi yaptırdım bugün, sağolun efendim inşallah size de nasip olsun :)
Ayy bu seferde gelemiyorum derse atarım dışarı kendimi karların ortasınaHeee şimdi anladık nerdesinnnnnn
Bu sefer kesin demi?
Az snra arayp gelemiorm demiecek demi
O kdar kar duası ettin
Teşekkür ederim bebişim, gelsin artık evin yolunu unuttu adam 2 aydır
Kız benim ev 1+1, amerikan mutfak büyük girişle birleşik. Toplasan belki yarım saatte temizlenir ama dip köşe yapınca işte sürüyor birkaç saataynen dağıttım baya kendime geldimeşim yasakladı buraya girmemi ama giricem işte banane inşallah hepimizin bebişleri olur da sağlıcakla tutunur eşin geliyormuş gözün aydın miniş yavrunu benim içinde sev benim evde bekar evi gibi robot süpürge alıcam kendime tembellik mod on
Doktor bisey olacağını sanmıyorum ama yine de test yapalım dedi.inşallah hepimizeumarım sıkıntı olmaz kedicik
Anaaa enişte yasaklamşaynen dağıttım baya kendime geldimeşim yasakladı buraya girmemi ama giricem işte banane inşallah hepimizin bebişleri olur da sağlıcakla tutunur eşin geliyormuş gözün aydın miniş yavrunu benim içinde sev benim evde bekar evi gibi robot süpürge alıcam kendime tembellik mod on
Kuş varsada yapılıyormu?Kedi var ya, gittim toksoplazma testi yaptırdım bugün, sağolun efendim inşallah size de nasip olsun :)
Atma kendini.. Bize gelAyy bu seferde gelemiyorum derse atarım dışarı kendimi karların ortasınabu sefer kesin canım şükür ya balla.
Teşekkür ederim bebişim, gelsin artık evin yolunu unuttu adam 2 aydır
Kız benim ev 1+1, amerikan mutfak büyük girişle birleşik. Toplasan belki yarım saatte temizlenir ama dip köşe yapınca işte sürüyor birkaç saatbende robot süpürge düşündüm de benim deli kedi onun üstünden inmez
Kesiymiş sanirim. Bilmiyorum ben diğer hayvanları hiç araştırmadım.Anaaa enişte yasaklamş
Kuş varsada yapılıyormu?
İnşallah iyi olacamSen nasılsınBal0ncuk ? sormak istiyorum uzun zamandır ama canın sıkkın hatırlatmayım diye soramadım, iyi ol lütfen
Gerçi adam eve girene kadar inanmamam lazım, sağı solu belli olmuyorAtma kendini.. Bize gel
Gözümüz kulağımız senden gelecek güzel haberlerde.İnşallah iyi olacam
Basın açıklaması yapacam 10 güne
Kendimi hazırlıorm
Lütfen gelince bizede yazGerçi adam eve girene kadar inanmamam lazım, sağı solu belli olmuyorartık benim herif bu seferde gelmezse aha bu kadın gibi sıyırırım kafayı herhalde burdan süpürge süpüre oraya doğru gelirim baluş Eki Görüntüle 2747007
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?