Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kafanı dağıttıysan ne mutlu kuzum. Doğal yolla hamile kalıyorsun bak bunu anlamış oldun en azından. Sağlıklı olur bundan sonra tüm bebişler de sana tutunur inşallah
çok sağol canısı sen naptın en son izne çıkmıştın çalışmaya devam? Kedilervekitaplar kankim sen nasılsın
Nasıl olayım günler geçiyor işte, örgü örüyorum, evdeki haylazla uğraşıyorum, yuvarlanıp gidiyoruz yavrum ya
Stabil işte.. Evdeyiz cnm.. Dönüşümlü

Kedilervekitaplar kayıplarda

Valla herifi yok.. Karda yağıyor
Ama kendi nerede anlamıorus
Ay akşama Herifim gelecek, kesin dönüş temizlik yaptım şöyle dip köşe. Bekar evine dönmüş ev iyice, bi düzene koydum şöyle
Bal0ncuk bana diyordun simdi herkes artik tunaydinlar yazmaya basladii bulastirdim galiba sizede gec gelmeyi
Yaşasın geç uyanmak diyecektim ama bana da nazar oldu ya, bu aralar uyuyamıyorum

Heee şimdi anladık nerdesinnnnnn
Bu sefer kesin demi?
Az snra arayp gelemiorm demiecek demi
O kdar kar duası ettin

aynen dağıttım baya kendime geldim eşim yasakladı buraya girmemi ama giricem işte banane inşallah hepimizin bebişleri olur da sağlıcakla tutunur eşin geliyormuş gözün aydın miniş yavrunu benim içinde sev benim evde bekar evi gibi robot süpürge alıcam kendime tembellik mod on

listeye şimdi baktım Miss Bride @SnowySecret kalbim hızlı hızlı attı çoook sevindim kendi haberimi almışım gibi oldu Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kedi var ya, gittim toksoplazma testi yaptırdım bugün, sağolun efendim inşallah size de nasip olsun :)

Heee şimdi anladık nerdesinnnnnn
Bu sefer kesin demi?
Az snra arayp gelemiorm demiecek demi
O kdar kar duası ettin
Ayy bu seferde gelemiyorum derse atarım dışarı kendimi karların ortasına bu sefer kesin canım şükür ya balla.
DusunceBulutu hosgeldin canım

Kedilervekitaplar hayırlı olsun enişte geliyomuş
Teşekkür ederim bebişim, gelsin artık evin yolunu unuttu adam 2 aydır

Kız benim ev 1+1, amerikan mutfak büyük girişle birleşik. Toplasan belki yarım saatte temizlenir ama dip köşe yapınca işte sürüyor birkaç saat bende robot süpürge düşündüm de benim deli kedi onun üstünden inmez

Anaaa enişte yasaklamş
Kedi var ya, gittim toksoplazma testi yaptırdım bugün, sağolun efendim inşallah size de nasip olsun :)
Kuş varsada yapılıyormu?

Atma kendini.. Bize gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…