- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.721
Topikçe kutlayalım bu olayı, es geçmeyelim yaLütfen gelince bizede yaz
Zılgıt çekelim
Lililili enişte geliyorrrrrrTopikçe kutlayalım bu olayı, es geçmeyelim ya
Sandalyeye bağlayım da bi daha gidemesin ahahahahLililili enişte geliyorrrrrr
Hadi sana 6 ay veriyoruz bir bebe yap hazşrana kadarSandalyeye bağlayım da bi daha gidemesin ahahahah
hoşbulduk canım naber
he valla eve geldi şimdi bu evde niye beni dinleyen yok diyorAnaaa enişte yasaklamş
Kuş varsada yapılıyormu?
kız ne güzel işte hemen etrafı topla bitti gitti oh mis ben nerden başlasam diye düşünürken başlayamıyorum kalıyorAyy bu seferde gelemiyorum derse atarım dışarı kendimi karların ortasınabu sefer kesin canım şükür ya balla.
Teşekkür ederim bebişim, gelsin artık evin yolunu unuttu adam 2 aydır
Kız benim ev 1+1, amerikan mutfak büyük girişle birleşik. Toplasan belki yarım saatte temizlenir ama dip köşe yapınca işte sürüyor birkaç saatbende robot süpürge düşündüm de benim deli kedi onun üstünden inmez
hadi bismillahİnşallah iyi olacam
Basın açıklaması yapacam 10 güne
Kendimi hazırlıorm
Senden ötürü beya
Havadan havadan bende oyleyim cok yorgunum uykum var ama yataga girinceKafanı dağıttıysan ne mutlu kuzum. Doğal yolla hamile kalıyorsun bak bunu anlamış oldun en azından. Sağlıklı olur bundan sonra tüm bebişler de sana tutunur inşallah
Nasıl olayım günler geçiyor işte, örgü örüyorum, evdeki haylazla uğraşıyorum, yuvarlanıp gidiyoruz yavrum ya
Ay akşama Herifim gelecek, kesin dönüştemizlik yaptım şöyle dip köşe. Bekar evine dönmüş ev iyice, bi düzene koydum şöyle
Yaşasın geç uyanmak diyecektim ama bana da nazar oldu ya, bu aralar uyuyamıyorum
Enişteeeehoşbulduk canım naber
he valla eve geldi şimdi bu evde niye beni dinleyen yok diyorhamile değilsem girmicekmişim
kız ne güzel işte hemen etrafı topla bitti gitti oh mis ben nerden başlasam diye düşünürken başlayamıyorum kalıyorrobot kedili eve tavsiye ediliyormuş özellikle haberin olsun alınca bilgi vericem burada
hadi bismillahsenden ilk kez açıklama duyucam hayrolsun
iyiliğim içinmiş bura bana iyi gelmiyormuşEnişteeee
Arkadaşımızı bizden alma
Ben erken teste zaten karşıymiyiliğim içinmiş bura bana iyi gelmiyormuşaslında buradan çok pozitif görüp negatif çıkması insanı sıkıyor artık öyle erkenden yapıp bu hataya düşmücem :)
bana aman diyim deme kimseye de tavsiye etmicem bundan sonra karşı olmakta baya haklısınBen erken teste zaten karşıym
Yap dediğimde şaşırıyorlar
Eğer erken tesr yaparsan enişteye söliecem seni yasaklasnbana aman diyim deme kimseye de tavsiye etmicem bundan sonra karşı olmakta baya haklısınresmen hayal kırıklığı bak bugün dışarı çıktığımda test almak geldi aklıma tuttum kendimi. bat 30 ama eğerki olmazsam 1 hafta beklicem
söyleme bir güzel fırça yerim. geçen ay dediki bir dahakine 1 2 ay geçince testyapEğer erken tesr yaparsan enişteye söliecem seni yasaklasn
Bacım kanıda daha iyi bi yerde ver bencesöyleme bir güzel fırça yerim. geçen ay dediki bir dahakine 1 2 ay geçince testyapadam da umutlanıyor haklı. bir daha o topa girmem.işim de başlasın da kafam tamamen dolu olacak inşallah
Yapıyım demi büyüsün sıpaHadi sana 6 ay veriyoruz bir bebe yap hazşrana kadar
Benimki normal süpürge den hem deli gibi korkuyor hemde peşinde dolanıyor, robot süpürgeyi iki güne pert ederhoşbulduk canım naber
he valla eve geldi şimdi bu evde niye beni dinleyen yok diyorhamile değilsem girmicekmişim
kız ne güzel işte hemen etrafı topla bitti gitti oh mis ben nerden başlasam diye düşünürken başlayamıyorum kalıyorrobot kedili eve tavsiye ediliyormuş özellikle haberin olsun alınca bilgi vericem burada
Bizi bu havalar mahvetti ya
Havadan havadan bende oyleyim cok yorgunum uykum var ama yataga girince
Kız benim bat da 29-30u gibi anambana aman diyim deme kimseye de tavsiye etmicem bundan sonra karşı olmakta baya haklısınresmen hayal kırıklığı bak bugün dışarı çıktığımda test almak geldi aklıma tuttum kendimi. bat 30 ama eğerki olmazsam 1 hafta beklicem
Evettt yoksa boyle durgun olurmuyduk hicYapıyım demi büyüsün sıpa
Benimki normal süpürge den hem deli gibi korkuyor hemde peşinde dolanıyor, robot süpürgeyi iki güne pert eder@Miss Bride başımın robot süpürgesi var
Kız benim bat da 29-30u gibi anam
İyi canım cok şükür sen nasılsınnnhoşbulduk canım naber
Bak yine geç kaldnOhhh grubumuzun neşesi yerinde
çok haklısın da ben bu aile hekimine yeni geçtim. yazın düşük yapınca aile hekimindeki biri arayıp bize söylemeniz lazımdı biliyorsunuz dimi diye azarladı. şimdi buraya da yeni geçince bir kaç ay geçmesi lazım değişmek için. ama hepsi aynı bunların değişmem. en yakın ilçedeki özel hastaneye giderim.Bacım kanıda daha iyi bi yerde ver bence
Yapıyım demi büyüsün sıpa
Benimki normal süpürge den hem deli gibi korkuyor hemde peşinde dolanıyor, robot süpürgeyi iki güne pert eder@Miss Bride başımın robot süpürgesi var
Kız benim bat da 29-30u gibi anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?