Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
DusunceBulutu hosgeldin canım

Kedilervekitaplar hayırlı olsun enişte geliyomuş
hoşbulduk canım naber
Anaaa enişte yasaklamş

Kuş varsada yapılıyormu?
he valla eve geldi şimdi bu evde niye beni dinleyen yok diyor hamile değilsem girmicekmişim
kız ne güzel işte hemen etrafı topla bitti gitti oh mis ben nerden başlasam diye düşünürken başlayamıyorum kalıyor robot kedili eve tavsiye ediliyormuş özellikle haberin olsun alınca bilgi vericem burada
İnşallah iyi olacam
Basın açıklaması yapacam 10 güne
Kendimi hazırlıorm
hadi bismillah senden ilk kez açıklama duyucam hayrolsun

Senden ötürü beya

Havadan havadan bende oyleyim cok yorgunum uykum var ama yataga girince

Enişteeee
Arkadaşımızı bizden alma

Ben erken teste zaten karşıym
Yap dediğimde şaşırıyorlar
bana aman diyim deme kimseye de tavsiye etmicem bundan sonra karşı olmakta baya haklısın resmen hayal kırıklığı bak bugün dışarı çıktığımda test almak geldi aklıma tuttum kendimi. bat 30 ama eğerki olmazsam 1 hafta beklicem

Eğer erken tesr yaparsan enişteye söliecem seni yasaklasn

Hadi sana 6 ay veriyoruz bir bebe yap hazşrana kadar
Yapıyım demi büyüsün sıpa
Benimki normal süpürge den hem deli gibi korkuyor hemde peşinde dolanıyor, robot süpürgeyi iki güne pert eder @Miss Bride başımın robot süpürgesi var

Havadan havadan bende oyleyim cok yorgunum uykum var ama yataga girince
Bizi bu havalar mahvetti ya
Kız benim bat da 29-30u gibi anam

Evettt yoksa boyle durgun olurmuyduk hic

İyi canım cok şükür sen nasılsınnn

Bacım kanıda daha iyi bi yerde ver bence
çok haklısın da ben bu aile hekimine yeni geçtim. yazın düşük yapınca aile hekimindeki biri arayıp bize söylemeniz lazımdı biliyorsunuz dimi diye azarladı. şimdi buraya da yeni geçince bir kaç ay geçmesi lazım değişmek için. ama hepsi aynı bunların değişmem. en yakın ilçedeki özel hastaneye giderim.

bak bu sefer birbirimizi gazlamayalım biraz daha sakin olalım aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…