- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.861
Geç kalkıncada şapşik gibi oluorz kız..Erken kalkinca gun bitmiyor canım sıkılıyor benim
Naberr kuzumGünaydın beybisi
İyiyim cnm sen nasılsınKizlar selam napiyonuz.Bal0ncuk Kuzum nasilsin rahatsizdim giremedim kusura bakma
İyiyim cnm sen nasılsın
Hayırdır geçmiş olsun
Cok şükürIyiyim canim. Sagol kuzum nezle olduydum canim bisi yapmak istemedi sukur 4 gundur iyiyum covid diye korktuk ama degilmis sukur
Gebe kalamda yeterki uyumamGeç kalkıncada şapşik gibi oluorz kız..
Bişi anlamıorhz valla
Senin gebelik ilerde kolay geçer
9 ayın 5ayı uyuyarak
Kıskanç ördekGebe kalamda yeterki uyumam
Sagol kuzumCok şükür
Geçmiş olsun cnm
Bu ayda yalan oldu zaten askeriye yuzunden olmuyor bizim bebemiz adam evde durmuyokiKıskanç ördek
inşallah canımAminnn canimm tesekkur ederimmdarisi isteyen herkese tez zamanda insallah
Nasıl gidior cnmSagol kuzum
Leee adamı askeriyede neye kıskanıon onu anlamadmBu ayda yalan oldu zaten askeriye yuzunden olmuyor bizim bebemiz adam evde durmuyoki
Belki işe başlayacan die çocuklar gibi şensin diyedirTünaydın arkiler ben de geç kalkan tayfadayım işe başlayana kadar tadını çıkartıyımson zamanlarda rüyamda kendimi hep lisede görüyüm nedendir bilmem
Kafam dumanlıydı çalışamadım pek, düzeltiriz artıkGece gece ne bekledn kız
Herkes kocasının kollarındatdı
Amanınnnnn nie kız..online bide..
Sen yaşıonmu yA
Allah bildiği gibi yapsın o koronayıTünaydınnnnn
İyiden miskin olduk coronada ya
Kardan dolayıdır kuzum büyük ihtimal. Deprem oldu 5 dk önce, hissettin miOlabiler askos karakoldalar galiba bizimkiler elektrik yokmus
İyidir bebişim senden naberNaberr kuzum
Cok ilgi gösteriyorlar orda kocama hshshshshhsNasıl gidior cnm
Leee adamı askeriyede neye kıskanıon onu anlamadm
Ben lisedeyken 5te kalkip okula giderdim hahshhss suan acisini cikariyomTünaydın arkiler ben de geç kalkan tayfadayım işe başlayana kadar tadını çıkartıyımson zamanlarda rüyamda kendimi hep lisede görüyüm nedendir bilmem
Kocası asker olup hamile olan kadınlar ne ara tutturuyor anlamıyorum yaBu ayda yalan oldu zaten askeriye yuzunden olmuyor bizim bebemiz adam evde durmuyoki
Tünaydın beybisiTünaydın arkiler ben de geç kalkan tayfadayım işe başlayana kadar tadını çıkartıyımson zamanlarda rüyamda kendimi hep lisede görüyüm nedendir bilmem
belki bilmem kiBelki işe başlayacan die çocuklar gibi şensin diyedir
yok artık o nasıl liseymiş öyle ben 6 da kalkıyordumBen lisedeyken 5te kalkip okula giderdim hahshhss suan acisini cikariyom
Bizim bi arkadas var kocasi selam verse hamile kaliyor valla helal olsun bu nasil dogurganliktir darisi basimizaKocası asker olup hamile olan kadınlar ne ara tutturuyor anlamıyorum yaBenimki az daha beni unutacaktı görmeye görmeye
Tünaydın beybisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?