- 3 Kasım 2018
- 1.121
- 1.074
- 83
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.881
Nasil gitsin ayni yas ayni hamam. Ayin 3unu bekliyorum gelecek mi diye bi yandan da gorumcemin bebegine battaniye falan oruyorum kafami dagitacak seylerle mesgul olmaya calisiyorum. Senin nasil gidiyoNasıl gidior cnm
Leee adamı askeriyede neye kıskanıon onu anlamadm
Benim ev Avrupa yakasindaydi okul anadolu.... ahh ahh cok zor gunlerdi cok seviyordum okulu yoksa bitmezdibelki bilmem ki
yok artık o nasıl liseymiş öyle ben 6 da kalkıyordumçıkar tabi acısını
Hadi bakalm inşallahKafam dumanlıydı çalışamadım pek, düzeltiriz artık
Allah bildiği gibi yapsın o koronayı
Kardan dolayıdır kuzum büyük ihtimal. Deprem oldu 5 dk önce, hissettin mi
İyidir bebişim senden naber
Eniştede nasıl cazibe varsa artkCok ilgi gösteriyorlar orda kocama hshshshshhs
Ne varki 3nde cnmNasil gitsin ayni yas ayni hamam. Ayin 3unu bekliyorum gelecek mi diye bi yandan da gorumcemin bebegine battaniye falan oruyorum kafami dagitacak seylerle mesgul olmaya calisiyorum. Senin nasil gidiyo
Askeriyenin yakisiklilik ortalamasını yukseltiyor dermisim hshshshshshHadi bakalm inşallah
Eniştede nasıl cazibe varsa artk
Ne varki 3nde cnm
Kirmizi kart gorcem mi gormicem miHadi bakalm inşallah
Eniştede nasıl cazibe varsa artk
Ne varki 3nde cnm
Senden başkasını gözü görmez kızzzAskeriyenin yakisiklilik ortalamasını yukseltiyor dermisim hshshshshshbenimki herkesle muhabbet etmeyi sever herkesi tanir ondan seviliyor
Oyyyy..inşallah görmezsn kuzum yaKirmizi kart gorcem mi gormicem mi
Adami oyarlar oyarlar ey gidi bide görsün hshshshSenden başkasını gözü görmez kızzz
Onca kokular mumlar
keşke bizim kocalarda selam verdiğinde olsaBizim bi arkadas var kocasi selam verse hamile kaliyor valla helal olsun bu nasil dogurganliktir darisi basimiza
Ben de zamanında Anadolu yakasındaki sağlık mesleği tutturmuştum ama uzak diye yakındaki düze gitmiştim. belki de gitmeliydim ne güzel senin gibi hemşire çıkardımBenim ev Avrupa yakasindaydi okul anadolu.... ahh ahh cok zor gunlerdi cok seviyordum okulu yoksa bitmezdi
Benim babamda beni yakin bi sagliga verelim demistide istememistim cunku sizofren olmakkeşke bizim kocalarda selam verdiğinde olsaher yıla 1 selam
Ben de zamanında Anadolu yakasındaki sağlık mesleği tutturmuştum ama uzak diye yakındaki düze gitmiştim. belki de gitmeliydim ne güzel senin gibi hemşire çıkardım
Ne yiyorlar ne içiyorlar anlamıyorum ki, bizde olsun diye kırk takla atalımBizim bi arkadas var kocasi selam verse hamile kaliyor valla helal olsun bu nasil dogurganliktir darisi basimiza
Ay insallah bende onu istiyorum bakalim ama gorcek gibide hissediyorumOyyyy..inşallah görmezsn kuzum ya
Bide korunuyordu sozdeNe yiyorlar ne içiyorlar anlamıyorum ki, bizde olsun diye kırk takla atalım
Korunmakta keramet varBide korunuyordu sozde
Bundan sonra korunuyom bende ya yeter hshshKorunmakta keramet var
Korunan gebe kalıo
biz korunsak bu kervan hiç yürümezKorunmakta keramet var
Korunan gebe kalıo
Korunmaktan kastları ne acabaBundan sonra korunuyom bende ya yeter hshsh
Bence işin inceliğini bilmiyoruzbiz korunsak bu kervan hiç yürümez
Dusunerek korunma bence hshshsKorunmaktan kastları ne acaba
Birleşme oluyor öpüşmemi olmuyor anlamadmki
Kiz bak buna ornek vereyim en yakinim gorumcem esi korunuyoken hamile kaldi 2 cocugu vardi kucugu 1.5 yasinda daha dusunKorunmakta keramet var
Korunan gebe kalıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?