- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.901
Mümkün değil ya çıldıracamKiz bak buna ornek vereyim en yakinim gorumcem esi korunuyoken hamile kaldi 2 cocugu vardi kucugu 1.5 yasinda daha dusun
Kiz bak buna ornek vereyim en yakinim gorumcem esi korunuyoken hamile kaldi 2 cocugu vardi kucugu 1.5 yasinda daha dusun
Sinirlerim bozuldu hshshshMümkün değil ya çıldıracam
Yaaa kullandklarında sızma vardır
Yada herifte sızma vardır :
Bu kadın Meryem ana değilya sonuçta
BenimdeSinirlerim bozuldu hshshsh
Duyunca benimde bozulduydu duyuncaSinirlerim bozuldu hshshsh
Valla bilmiyorum ki 2 yeter diyodu hatta herkes onu ruyasinda hamile olarak goruyodu ben dahil 2 kez gordum bana yormuslardi bi baktik 7 haftalik hamileymis simdi 4.ayina girecekMümkün değil ya çıldıracam
Yaaa kullandklarında sızma vardır
Yada herifte sızma vardır :
Bu kadın Meryem ana değilya sonuçta
sperm tedavisi kadınsal hastalıkların tedavisinden daha kolay değil mi?Benimde
Hey maşallahValla bilmiyorum ki 2 yeter diyodu hatta herkes onu ruyasinda hamile olarak goruyodu ben dahil 2 kez gordum bana yormuslardi bi baktik 7 haftalik hamileymis simdi 4.ayina girecek
Benimde
Evde kendime aglama kosesi yaptım gidimde kullanam hdhdhdDuyunca benimde bozulduydu duyunca
Malesef cnmsperm tedavisi kadınsal hastalıkların tedavisinden daha kolay değil mi?
erkekler için de çok zor bir durum o zaman. Allah tez vakitte şifa verip yüzünüzü mutlu bir haberle güldürsün inşallahMalesef cnm
İsteyen herkesin inşallaherkekler için de çok zor bir durum o zaman. Allah tez vakitte şifa verip yüzünüzü mutlu bir haberle güldürsün inşallah
inşallah amin aminİsteyen herkesin inşallah
Ben yiyorum şuan gelin beraber yapalımGec kalkanlar gelin birlikte kahvaltı yapalim
Gec kalkanlar gelin birlikte kahvaltı yapalim
inşallah amin amin
Ben yiyorum şuan gelin beraber yapalım
Afiyet olsun askosinşallah amin amin
Afiyetinşallah amin amin
Sagol balusumAfiyet olsun kızçeler
Valla dedim hatta ne yaptiysa banada desin korunurken nasil oluyomus o diieHey maşallah
Bence mesele kafada..Valla dedim hatta ne yaptiysa banada desin korunurken nasil oluyomus o diielan bizde korunma yok bilmem ne yok beslenmeyi ona gore yaptim doktor tavsiyesiyle folikasit aliyom yuruyus yapiyom yok demek ki koruncan olmasi icin
sağol Bal0ncuk um beraber olsunAfiyet olsun kızçeler
sağol sanada afiyet olsun tatlışAfiyet olsun askos
Olabilir onu da denedim hala daha deniyorum da biseyi cok isteyince olmuyo diyolar ya o teori dogru galibaBence mesele kafada..
Takmaynca oluor..
Nasılsa korunuyoruz gebe kalamam diye rahat oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?