- 16 Ağustos 2017
- 466
- 283
- 53
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.941
Amin canimİnşallaaah kuzum inşallah hepimize versin güzelliği
Sende korunurken gebe kalanlardan olursnÖyle yaparım artık vardır bunda da Bi hayır eşim korunuyor ama sona doğru takıyor Bi ihtimal benim de olsa ne güzel olur
İnşallaaah kuzum inşallah hepimize nasip etsinSende korunurken gebe kalanlardan olursn
Iyiii nolsun isler gucler hep ayni seylerKafam dumanlıydı çalışamadım pek, düzeltiriz artık
Allah bildiği gibi yapsın o koronayı
Kardan dolayıdır kuzum büyük ihtimal. Deprem oldu 5 dk önce, hissettin mi
İyidir bebişim senden naber
Aa ne depremi kiz hissetmedimKafam dumanlıydı çalışamadım pek, düzeltiriz artık
Allah bildiği gibi yapsın o koronayı
Kardan dolayıdır kuzum büyük ihtimal. Deprem oldu 5 dk önce, hissettin mi
İyidir bebişim senden naber
Beklemedim ki gittim yattım kocamın kollarınaGece gece ne bekledn kız
Herkes kocasının kollarındatdı
Amanınnnnn nie kız..online bide..
Sen yaşıonmu yA
Bebede yaptnmı kızBeklemedim ki gittim yattım kocamın kollarına
evet o da güzel oluyor ama yoğurtlu makarna olacak salçalı olmazBen makarna ile kahvaltı yapmış insanım
böyle şarkılar mod yüksekken güzel oluyor. ben ezginin günlüğünden bir tek "bir kuş konsa badi parmağımayı" biliyorum
Dinleniyorum böyle şarkılardaevet o da güzel oluyor ama yoğurtlu makarna olacak salçalı olmaz
böyle şarkılar mod yüksekken güzel oluyor. ben ezginin günlüğünden bir tek "bir kuş konsa badi parmağımayı" biliyorum
Nasıl 4 kız
Çatakta olmuş zaten kuzum ondan hissetmedin, ben belki merkezdedir diye düşündüm. Tıkır tıkır salladı 5 saniye falanAa ne depremi kiz hissetmedim
Yoğurtlu makarna için adam keserim, o kadar seviyorumevet o da güzel oluyor ama yoğurtlu makarna olacak salçalı olmaz
Yoğurtlu makarna bana ağır gelio yaÇatakta olmuş zaten kuzum ondan hissetmedin, ben belki merkezdedir diye düşündüm. Tıkır tıkır salladı 5 saniye falan
Yoğurtlu makarna için adam keserim, o kadar seviyorum
1 ay uzun süreç topla kendini. ben en fazla 3 gün modum düşük oluyor yoksa çekilmez bu hayat. hiç kimse düşünmese bile kendimizi biz düşünmeliyizDinleniyorum böyle şarkılarda
Zaten 1 aydır modum düşük
Çatakta olmuş zaten kuzum ondan hissetmedin, ben belki merkezdedir diye düşündüm. Tıkır tıkır salladı 5 saniye falan
Yoğurtlu makarna için adam keserim, o kadar seviyorum
Bu seferdepresyon ciddi çarptı1 ay uzun süreç topla kendini. ben en fazla 3 gün modum düşük oluyor yoksa çekilmez bu hayat. hiç kimse düşünmese bile kendimizi biz düşünmeliyiz
adamsın bendensin ben de çok seviyorumsalçalı makarnanın tadını unuttuk o derece içine bir de salatalık rendeliyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim
anlatmayı sevmiyorsun diye sormuyorumBu seferdepresyon ciddi çarptı
Geçerli sebeblerm var
Bu aralar uyuyoem öğlene kdaranlatmayı sevmiyorsun diye sormuyorumne olursa olsun en kısa zamanda motivasyonunu yükselt. bir ara ben de öyleydim kendimi mutlu edicek şeyler yapıyordum sen de dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?