- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #183.921
Cnm onuda denedim demek bile kafaya taktığını gösterirOlabilir onu da denedim hala daha deniyorum da biseyi cok isteyince olmuyo diyolar ya o teori dogru galiba
Salata ve ağkayan kekmikahvaltıda salata ve ağlayan kek yiyen bir ciguli ben varımdır herhalde
midem allak bullak olduCnm onuda denedim demek bile kafaya taktığını gösterir
Salata ve ağkayan kekmi
Aynen artik takmamaya calisiyorum akisina bırakmak kafaya takmak yerine bi deftere yaziyorum icimdekileri ilerde olursa bebegim ona onu beklerken o olsun diye cabalarken nasil seyler yaptığımı nelerden vazgectigimi bilsin daha gelmeden karnimda bile yokken benim için dunyanin eşsiz varligi olduğunu anlasin diye. Heralde bi hamile okusa hüngür hüngür aglarCnm onuda denedim demek bile kafaya taktığını gösterir
Salata ve ağkayan kekmi
Kolay gelsnmidem allak bullak oldumutfak desen savaş alanı oturacak yeri zor buldum. şuraları temizliyim bari
Yaaa kıyamam sanaAynen artik takmamaya calisiyorum akisina bırakmak kafaya takmak yerine bi deftere yaziyorum icimdekileri ilerde olursa bebegim ona onu beklerken o olsun diye cabalarken nasil seyler yaptığımı nelerden vazgectigimi bilsin daha gelmeden karnimda bile yokken benim için dunyanin eşsiz varligi olduğunu anlasin diye. Heralde bi hamile okusa hüngür hüngür aglar
Napim benim de tek şeyim bu şimdilik. Uzulme kuzum ben artik üzülmüyorum yasaycakmisim demekki yasiyorum diyorum bizim sinavimizda buymus Allah bu sinavdan hepimizi isyan ederek degilde dua ederek ve sonunda sukur oldu mucizem diyerek atlatmamizi nasip etsin ben artik öyle diyorum. Hatta burdaku herkese tavsiyem insan icindekinu atamazsa kalbi cok agirlasiyo ve sonunda durduk yere bi sinir kriziyle patlak veriyo o yuzden icinden ne geliyosa geciyosa yaz inan rahatliyosunKolay gelsn
Yaaa kıyamam sana
Yaşıyorum bebeğim ne yapıyorsunuz nasılsınızGece gece ne bekledn kız
Herkes kocasının kollarındatdı
Amanınnnnn nie kız..online bide..
Sen yaşıonmu yA
Evet yazmak içini rahatlıyor insanın..Napim benim de tek şeyim bu şimdilik. Uzulme kuzum ben artik üzülmüyorum yasaycakmisim demekki yasiyorum diyorum bizim sinavimizda buymus Allah bu sinavdan hepimizi isyan ederek degilde dua ederek ve sonunda sukur oldu mucizem diyerek atlatmamizi nasip etsin ben artik öyle diyorum. Hatta burdaku herkese tavsiyem insan icindekinu atamazsa kalbi cok agirlasiyo ve sonunda durduk yere bi sinir kriziyle patlak veriyo o yuzden icinden ne geliyosa geciyosa yaz inan rahatliyosun
Ne olsn aynıYaşıyorum bebeğim ne yapıyorsunuz nasılsınız
Bende aynı durumdayım bekliyorum yaaa 24 nde adet olacaktım olmadım kaç gün test alamadım yaaa eczane açık mıdır kiEvet yazmak içini rahatlıyor insanın..
Birgün.. O günde gelecek
Ne olsn aynı
Beklemeye devam
Evet gelicek ve biz mucizelerimize bakarken bugünleri gülerek hatirlicaz inanıyorum ben belki biraz daha sabr etmemiz gerekiyo.Evet yazmak içini rahatlıyor insanın..
Birgün.. O günde gelecek
Ne olsn aynı
Beklemeye devam
Bugun acik degil canim anca nöbetçiler varsa o aciktir gecen hafta ilac alcaktim kapaliydiBende aynı durumdayım bekliyorum yaaa 24 nde adet olacaktım olmadım kaç gün test alamadım yaaa eczane açık mıdır ki
Düşünce gücüyle korunuyprlar galiba, her korunan ha ile kalıyor patır kütür yaBide korunuyordu sozde
En sevdiğim, yemek buldun ye, dayak buldun kaçsağol Bal0ncuk um beraber olsun
sağol sanada afiyet olsun tatlışKedilervekitaplar kanki sen de gel yemek görünce giriş kavga görünce çıkış
Ben makarna ile kahvaltı yapmış insanımkahvaltıda salata ve ağlayan kek yiyen bir ciguli ben varımdır herhalde
Aman pazartesiye kadar bekleyeyim olmadı stresliyim bayaBugun acik degil canim anca nöbetçiler varsa o aciktir gecen hafta ilac alcaktim kapaliydi
Nöbetçi eczaneler açktır sadeceBende aynı durumdayım bekliyorum yaaa 24 nde adet olacaktım olmadım kaç gün test alamadım yaaa eczane açık mıdır ki
Burda da var mı bilmiyorum her yerde polis almaya gidemem yürüme mesafesi uzak sayılırNöbetçi eczaneler açktır sadece
Boşver p. Tesi halledersnBurda da var mı bilmiyorum her yerde polis almaya gidemem yürüme mesafesi uzak sayılır
Bekle streste yapma inşallah vardir bebis canim 2020 sana güzelliğini yaparAman pazartesiye kadar bekleyeyim olmadı stresliyim baya
Öyle yaparım artık vardır bunda da Bi hayır eşim korunuyor ama sona doğru takıyor Bi ihtimal benim de olsa ne güzel olurBoşver p. Tesi halledersn
İnşallaaah kuzum inşallah hepimize versin güzelliğiBekle streste yapma inşallah vardir bebis canim 2020 sana güzelliğini yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?