Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm onuda denedim demek bile kafaya taktığını gösterir

Salata ve ağkayan kekmi
Aynen artik takmamaya calisiyorum akisina bırakmak kafaya takmak yerine bi deftere yaziyorum icimdekileri ilerde olursa bebegim ona onu beklerken o olsun diye cabalarken nasil seyler yaptığımı nelerden vazgectigimi bilsin daha gelmeden karnimda bile yokken benim için dunyanin eşsiz varligi olduğunu anlasin diye. Heralde bi hamile okusa hüngür hüngür aglar

midem allak bullak oldu mutfak desen savaş alanı oturacak yeri zor buldum. şuraları temizliyim bari
Kolay gelsn

Yaaa kıyamam sana

Kolay gelsn

Yaaa kıyamam sana
Napim benim de tek şeyim bu şimdilik. Uzulme kuzum ben artik üzülmüyorum yasaycakmisim demekki yasiyorum diyorum bizim sinavimizda buymus Allah bu sinavdan hepimizi isyan ederek degilde dua ederek ve sonunda sukur oldu mucizem diyerek atlatmamizi nasip etsin ben artik öyle diyorum. Hatta burdaku herkese tavsiyem insan icindekinu atamazsa kalbi cok agirlasiyo ve sonunda durduk yere bi sinir kriziyle patlak veriyo o yuzden icinden ne geliyosa geciyosa yaz inan rahatliyosun

Evet yazmak içini rahatlıyor insanın..
Birgün.. O günde gelecek

Yaşıyorum bebeğim ne yapıyorsunuz nasılsınız
Ne olsn aynı
Beklemeye devam

Bide korunuyordu sozde
Düşünce gücüyle korunuyprlar galiba, her korunan ha ile kalıyor patır kütür ya
sağol Bal0ncuk um beraber olsun

sağol sanada afiyet olsun tatlış Kedilervekitaplar kanki sen de gel yemek görünce giriş kavga görünce çıkış
En sevdiğim, yemek buldun ye, dayak buldun kaç
kahvaltıda salata ve ağlayan kek yiyen bir ciguli ben varımdır herhalde
Ben makarna ile kahvaltı yapmış insanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…