- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.001
Sttestende olabilirHem burdayım hem değilim, araftayım
Amaan çok gerginim bu günlerde niyeyse, duygusal olarak çok dengesizim. Bir çok kızıyorum, bir çok ağlıyorum. Dengem şaştı testte çift çizgi çıkmadı ama ilk kez 4 gün önce geldi adetim, hatta uygulamanın birine göre 5 gün. Ara sıra minik pıhtılar ve böyle sümüksü yapıda kan geliyor, kimyasal mı geçirdim diye düşünüyorum. Ağrım da var biraz, hiç ağrım olmazdı normalde.
Niye sessiz :)Ben de buradayım sessiz takip ediyorum canlar
Amin canım sağol darısı sizlerinbaşına inşallahBerfinim21 cannımmm çook geçmiş olsun sağlıkla büyüsün hayırlı uğurlu bir evlat olsun size inşallah :)
Bazen yazıyorum biseyler ama tlf eşimden arada geçiyor elime ondan...☺Sttestende olabilir
Öyle şeyler düşünme kuzum
Bundan snraki güzel gnleri düşün
Niye sessiz :)
Büyük ihtimalle kuzum üşüttüm falan herhaldeSttestende olabilir
Öyle şeyler düşünme kuzum
Bundan snraki güzel gnleri düşün
Niye sessiz :)
İyiyz cnm sen ve bebiş nasılKızlar selam nasılsınız
Geçmiş olsn kuzumBüyük ihtimalle kuzum üşüttüm falan herhalde
Kıyamam sanaBizimde bebemiz olsunnnnn
Iyiyiz canım çok şükür sadece fazla yaramaz hiç durmuyor bakalım nolucak böyleİyiyz cnm sen ve bebiş nasıl
Geçmiş olsn kuzum
Kıyamam sana
Olsun tabi
Bende ki düşük 100mg.bu ay yine pozitif görürsem içiyim o zaman. inşallah görürsem tabiDusunceBulutu cnm bence progestan değerine göre.. Bazı insanlarda düşük oluyor ve kullanmak zararlı olmuyor
Ama bazı insanlarda zararlı olabiliyor diye biliyorm fazlası
Hem burdayım hem değilim, araftayım
Amaan çok gerginim bu günlerde niyeyse, duygusal olarak çok dengesizim. Bir çok kızıyorum, bir çok ağlıyorum. Dengem şaştı testte çift çizgi çıkmadı ama ilk kez 4 gün önce geldi adetim, hatta uygulamanın birine göre 5 gün. Ara sıra minik pıhtılar ve böyle sümüksü yapıda kan geliyor, kimyasal mı geçirdim diye düşünüyorum. Ağrım da var biraz, hiç ağrım olmazdı normalde.
Valla ben ilk kez böyle ağrılı, yoğun kanamalı ve pıhtılı, sümüksü kan ile adet yaşıyorum kuzum. 2.gün ama hâlâ karnım ağrıyor, benim ağrımaz normalde. Kimyasal belkide, hayırlısı olsun da inşallah sağlıklı olsunlar yeterBende ki düşük 100mg.bu ay yine pozitif görürsem içiyim o zaman. inşallah görürsem tabi
Benim geçen ay öyle oldu sancı vardı. belki senin de kimyasal oldusağlıkla tutar bir dahakine inşallah zaten bir çok kadın hiç farkında olmadan kimyasal geçiriyomuş
İyiyz cnm sen ve bebiş nasıl
Geçmiş olsn kuzum
Kıyamam sana
Olsun tabi
belkideValla ben ilk kez böyle ağrılı, yoğun kanamalı ve pıhtılı, sümüksü kan ile adet yaşıyorum kuzum. 2.gün ama hâlâ karnım ağrıyor, benim ağrımaz normalde. Kimyasal belkide, hayırlısı olsun da inşallah sağlıklı olsunlar yeter
Noldu giz neyi kacirdimBal0ncuk sen ne güzel insan gibi yazmışsın bazı insanlar gerçekten mal. böyle bilmiş bilmiş konuşmalar o kadar irrite ediyor ki ekrandna fırlayıp saç baş yolasım geliyor
bir konu açıp soru sordum da gebelik pozitif çıkarsa progestan kullansam zararlı olur mu diye düşüğüm ve kimyasalım olduğu için. biri oradan sanki kullanmışım gibi cevap verdi de ona uyuz oldum bir şey olmadıNoldu giz neyi kacirdim
Hee aman dovusmen guzumbir konu açıp soru sordum da gebelik pozitif çıkarsa progestan kullansam zararlı olur mu diye düşüğüm ve kimyasalım olduğu için. biri oradan sanki kullanmışım gibi cevap verdi de ona uyuz oldum bir şey olmadı
yok güzel güzel konuşuyoruz dövüş yok Rocky dövüş yokHee aman dovusmen guzum
Ben ban konusunda cok tecrubeliyim aman diyim kimseylen munakasaya girmeyinyok güzel güzel konuşuyoruz dövüş yok Rocky dövüş yok
vay be üstad biliyorsun bu işi senBen ban konusunda cok tecrubeliyim aman diyim kimseylen munakasaya girmeyinban günlerim o kadar uzunki kimseye cevap veremiyorum
Yahu tamda en iyi bildigim seyler hakkinda cevap verecektim niye boyle oldukivay be üstad biliyorsun bu işi sensinirlenince insanın gözü kararıyor şikayet nedeni ne yazınca banlanıyor ya da kaç kere şikayet edersem banlanır sevmediğim kişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?