Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sttestende olabilir
Öyle şeyler düşünme kuzum
Bundan snraki güzel gnleri düşün

Ben de buradayım sessiz takip ediyorum canlar
Niye sessiz :)

DusunceBulutu cnm bence progestan değerine göre.. Bazı insanlarda düşük oluyor ve kullanmak zararlı olmuyor
Ama bazı insanlarda zararlı olabiliyor diye biliyorm fazlası
Bende ki düşük 100mg.bu ay yine pozitif görürsem içiyim o zaman. inşallah görürsem tabi

Benim geçen ay öyle oldu sancı vardı. belki senin de kimyasal oldu sağlıkla tutar bir dahakine inşallah zaten bir çok kadın hiç farkında olmadan kimyasal geçiriyomuş

Bal0ncuk sen ne güzel insan gibi yazmışsın bazı insanlar gerçekten mal. böyle bilmiş bilmiş konuşmalar o kadar irrite ediyor ki ekrandna fırlayıp saç baş yolasım geliyor

Valla ben ilk kez böyle ağrılı, yoğun kanamalı ve pıhtılı, sümüksü kan ile adet yaşıyorum kuzum. 2.gün ama hâlâ karnım ağrıyor, benim ağrımaz normalde. Kimyasal belkide, hayırlısı olsun da inşallah sağlıklı olsunlar yeter

belkide aynen hayırlısı olsun hepimiz için

Ben ban konusunda cok tecrubeliyim aman diyim kimseylen munakasaya girmeyin ban günlerim o kadar uzunki kimseye cevap veremiyorum
vay be üstad biliyorsun bu işi sen sinirlenince insanın gözü kararıyor şikayet nedeni ne yazınca banlanıyor ya da kaç kere şikayet edersem banlanır sevmediğim kişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…