- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.041
Ohhh çok şükür birde bizi korkutmuştu minnak kızçen erken gelecek diyeDoktorum bi kc güne dogurursun sen dedi
Vallaha bari 2021 bekleseydiOhhh çok şükür birde bizi korkutmuştu minnak kızçen erken gelecek diye
Hahah aynenİyiyim cnm ne olsn sürünmece
Sende ne var ne yk
Regl derdi yk
Belkim yeni yılın ilk bebişlerinden olacakVallaha bari 2021 bekleseydiama
Kafasi cok asagi bastiriyormus bi kac gün veriyorum dedi
Bendede aynı kuzu ya standart baktımda listeden çıkarmamışsınız beni epeydir yoktum çıkarmışsınızdır diye düşündümİyiyim cnm ne olsn sürünmece
Sende ne var ne yk
Regl derdi yk
Inshallah tarih olarak tekli sayilar olayfi iyiydiBelkim yeni yılın ilk bebişlerinden olacak
Nie çkaralımBendede aynı kuzu ya standart baktımda listeden çıkarmamışsınız beni epeydir yoktum çıkarmışsınızdır diye düşündüm
OooooooKizlaar ben platese yazildim
Ne biliyim yokum diyeNie çkaralım
Ooooooo
Cok heycanliyim hshshsNie çkaralım
Ooooooo
İkinizinde şu an iyi olmanıza çok ama çok sevindim canım. Ne de güzel bilgiler vermişsin bizlere... İnşallah bunları bir gün deneyimleyebilirim... Herşey için çok teşekkür ederim canım..Merhaba canimlaarhepinizi çok özledim
Malum burası gebelik planlayanlar kulübü ve ben sizler sayesinde çok güzel hamilelik planı yaptım
Çoğunuzun bildigi gibi 36+4 ken doğum yapmak zorunda kaldım ve gebelik zehirlenmesinden kaynaklanan erken doğumdu. Bebeğimde bende zehirlenme başladığı için hastanede tedavi olduk ben 3 gün bebeğim 7 gün antibiyotik tedavisi olurken sarılık oldu ve toplam 9 gün hastanede yattık sürekli emzirmeye gidip geldim yazamadım eve çıkınca geceyle gündüzü ayırt edemediğimiz için resmen 20 gün kadar uyumadık gece gündüz de şapşal gibi dolandım korse kullanamadim lohusalık boyunca yasaktı malum sezeryan iki kere korse takmayı denedim önden çengelli kullanamadim rahim çok sonradan indi aşağıya bu yüzden kanama da olmadı 10 gün falan dün korse takmaya başladım diz kapagindan göğüs altına kadar olanlardan ve giydiğim günün gecesi kanama başladı o kadar şaşırdım ki nasıl olur lohusalik bitti diye ama iyi birşey tamamen temizlensin istiyorum dün at kılı fircasiyla bacağımda ve göbeğimde olan çatlakları kuru tarama yapmaya başladım bakalım neler olacak Ocak ayı yada Şubat ayında hacamat olmayı hatta sülük vurdurmayi düşünüyorum kirli kan temizlensin istiyorum deneyimlerimi sizinle paylaşırımnasıl hamile kaldığımi bilen çok kişi var anlatmıştım bunu da siz sevgili dostlarımla paylaşmak istedim
Olur paremm darısı hepinizin başınaİkinizinde şu an iyi olmanıza çok ama çok sevindim canım. Ne de güzel bilgiler vermişsin bizlere... İnşallah bunları bir gün deneyimleyebilirim... Herşey için çok teşekkür ederim canım..
Cennet kokusunu benim içinde içine çek... Çok dikkat et hem kendine hem minnağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?