- 22 Temmuz 2019
- 1.631
- 1.077
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.021
Yok kııız hastayımBebede yaptnmı kız
Yaaa çok tatlııGunaydin teyzoslarrr❤
Bakin burda kim varmisss Pamuk gelmis hosgelmis
su an daha annesinin yaninda iki hafta sonra benim yanimda olucakBal0ncuk
Eki Görüntüle 2749022
Evett teyzesi su an daha 6haftalik minicik bebisimYaaa çok tatlıı
Görürsün kzumda dikkatli olmak gerekBende ki düşük 100mg.bu ay yine pozitif görürsem içiyim o zaman. inşallah görürsem tabi
Benim geçen ay öyle oldu sancı vardı. belki senin de kimyasal oldusağlıkla tutar bir dahakine inşallah zaten bir çok kadın hiç farkında olmadan kimyasal geçiriyomuş
Ve gitmişsinBal0ncuk sen ne güzel insan gibi yazmışsın bazı insanlar gerçekten mal. böyle bilmiş bilmiş konuşmalar o kadar irrite ediyor ki ekrandna fırlayıp saç baş yolasım geliyor
Kız iyileş artkkkkYok kııız hastayım
anaaammm renge bakkkkkGunaydin teyzoslarrr❤
Eki Görüntüle 2749022
Bunu yemek serbest miGunaydin teyzoslarrr❤
Eki Görüntüle 2749022
Cok tatliii rengide cok guzelGörürsün kzumda dikkatli olmak gerek
Ve gitmişsin
Ah bulutum ah
Sanırım ilk banın
Kız iyileş artkkkk
anaaammm renge bakkkkk
Yerimmmm yerim
Minnoş buuuuuuuuuu
Yiyebilirsin teyzesiiBunu yemek serbest mi
Bunun boncuk gözlerini yesem bende olur mu??? Oyy kurban olduğum maşallah ya çok güzel...Gunaydin teyzoslarrr❤
Eki Görüntüle 2749022
Olurrr yiyebilirsinBunun boncuk gözlerini yesem bende olur mu??? Oyy kurban olduğum maşallah ya çok güzel...
Merhaba Yeni üye oldum ben Birşey soracağım yumurta catlatma ile hamile kalan oldumu acabaBen burayı tek başıma günlük gibi kullanacağım sanırım
Demir oranım 5
Yarın dahiliye uzmanına gidip yeni bir tedaviye başlayacağız.
Çok teşekkürler...☺☺ geçen sene bende beslemiştim tavşan aynı bu renkteydi biri diğeri de kâr beyazı... oğullarım için almıştım ama büyüyünce halamıza verdik. Bahçeli evde daha mutlu olurlar diye.Olurrr yiyebilirsin
Yani bahceli ev mutlaka daha iyidir ama balkonda olur en kotu tasmalari var onlardan alir parka gotururumÇok teşekkürler...☺☺ geçen sene bende beslemiştim tavşan aynı bu renkteydi biri diğeri de kâr beyazı... oğullarım için almıştım ama büyüyünce halamıza verdik. Bahçeli evde daha mutlu olurlar diye.
Doğru haklısınız ben çalıştığım için o zamanlar oğullarım çok ilgilenemiyor diye de verdik biraz da. Işe başlayınca acaba ellerinden kaçırırlar mı düşüncesi çoktu onun için yanı... ama şimdi alıp beslemek isterdim. Oğullarım babalarında onlar yanımda olsaydı eminim onlar da çok isterdi. Sevimli bir canlı tavşan... şu anda benim muhabbet kuşum var ve çok güzel konuşuyor.Yani bahceli ev mutlaka daha iyidir ama balkonda olur en kotu tasmalari var onlardan alir parka gotururum
Cok sirinn kuslarda ama tavsan daha cok seviyorum cok tatlilarDoğru haklısınız ben çalıştığım için o zamanlar oğullarım çok ilgilenemiyor diye de verdik biraz da. Işe başlayınca acaba ellerinden kaçırırlar mı düşüncesi çoktu onun için yanı... ama şimdi alıp beslemek isterdim. Oğullarım babalarında onlar yanımda olsaydı eminim onlar da çok isterdi. Sevimli bir canlı tavşan... şu anda benim muhabbet kuşum var ve çok güzel konuşuyor.
Yavrum reglyim regliiiiiiGörürsün kzumda dikkatli olmak gerek
Ve gitmişsin
Ah bulutum ah
Sanırım ilk banın
Kız iyileş artkkkk
anaaammm renge bakkkkk
Yerimmmm yerim
Minnoş buuuuuuuuuu
Evet ya kül kedisiCok tatliii rengide cok guzel
Yiyebilirsin teyzesii
Bir yaşıma daha girdimYani bahceli ev mutlaka daha iyidir ama balkonda olur en kotu tasmalari var onlardan alir parka gotururum
Heeee soryyYavrum reglyim regliiiiii
Sende ne var ne yok de bakimEvet ya kül kedisi
Bir yaşıma daha girdim
Bnundamı tasması var
Heeee soryy
Hahaha neyse ki erkekEvet ya kül kedisi
Bir yaşıma daha girdim
Bnundamı tasması var
Heeee soryy
İyiyim cnm ne olsn sürünmeceSende ne var ne yok de bakim
Regl derdi ykHahaha neyse ki erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?