- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.801
Bende de Mirkelam'ın "Aşkımsın çikolata, aşkımsın limonata" çalıyorkuzu neden seni görünce "çikolata gibi tatlısın gel aşkıma kıtlasın" çalmaya başlıyor acep
kuzu neden seni görünce "çikolata gibi tatlısın gel aşkıma kıtlasın" çalmaya başlıyor acep
Bende de Mirkelam'ın "Aşkımsın çikolata, aşkımsın limonata" çalıyor
ahahah evet bu da iyiBende de Mirkelam'ın "Aşkımsın çikolata, aşkımsın limonata" çalıyor
yaaaa ciğerine gurbanhahahahahaha kızlar çok güldümo zaman benden size gelsin
Bu gerçek değil di mi ahshhsjsyaaaa ciğerine gurbanismiiil yk genç kızlığımın aşkıydı kocamın adı ismail olsun diye dua etmişliğim de vardı tuttu
gerçek bacı kafayı yemiştim bayaBu gerçek değil di mi ahshhsjs
İsmail YK'nın repertuvarına da bayağı hakimim aslında, bu şarkı gözümden kulağımdan nasıl kaçmış
Dua hakkını başka şeylerden yana kullansaymışsın barigerçek bacı kafayı yemiştim baya
hay şaşkınDua hakkını başka şeylerden yana kullansaymışsın bariBenim de kistim için "inşallah ameliyatla alınıyordur da ömür boyu ilaç kullanmam gerekmez" diye doktorun kapısında beklerken dua etmişliğim var. Bir sene arayla iki ameliyat oldum sonra
yaaaa ciğerine gurbanismiiil yk genç kızlığımın aşkıydı kocamın adı ismail olsun diye dua etmişliğim de vardı tuttu
Dua ederken abdest önemli tabi hshshshDua hakkını başka şeylerden yana kullansaymışsın bariBenim de kistim için "inşallah ameliyatla alınıyordur da ömür boyu ilaç kullanmam gerekmez" diye doktorun kapısında beklerken dua etmişliğim var. Bir sene arayla iki ameliyat oldum sonra
ahshsjjsjd eşek ya aklı nelere çalışıyorDua ederken abdest önemli tabi hshshsh
Saat ters isliyordu herhal kanka 2 ameliyat diyon yaaahshsjjsjd eşek ya aklı nelere çalışıyor
Nalakası var olum, dua saatine denk gelmişim
ne ettiniz gari
seni yaramaz beyaz hanım seni... alıyorum haberlerini sen nereye gittin geldinHoşşşşşgeldddiiiiiiinnnnnnnnnnnnn lilililililililili
He biz hiç gitmeyiz hayat götürüp getiriyor bacımm bugunun en güzel haberi sensin banaseni yaramaz beyaz hanım seni... alıyorum haberlerini sen nereye gittin geldin
ben gidiyormuyum ki sen gidiyosun
He biz hiç gitmeyiz hayat götürüp getiriyor bacımm bugunun en güzel haberi sensin bana
Oooo kimleri görüyorummmmmmmne ettiniz gari
lee topik tam kanka topiği olmuş heeOooo kimleri görüyorummmmmmm
Pistin sahibi gelmiş
Hoşgeldinnnnn tatlımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?