Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynenn öyle diyorum kalp atisi duyulmustur

Öyle olduaa amaaa sok olduk beklemiyorduk hic.

Darisi hepimize inshallah

Ben hastanede yapılırken bile krize giriyorum beş dklik iş oluyo yarım saat hadi bakalım hayirlisi

Bizi polis durdurdu. İzin yazınız var mı dedi. Tüp bebek merkezinden geliyoruz dedim. Yazıyı gösteriyordum, bakmadı bile. Devam edebilirsiniz dedi. "Dünya yanıyor, bunlar üreme derdinde" dememiştir inşallah
Ay sesli güldüm valla
Napalım canım bu hastalığın biteceği yok onu beklerken yaşlanıcaz o zaman hiç olmayacak hız lazım bize

Daha dur bacım bismillah herkesın sureci aynı ilerlemıyor onemli olan sonuç güzel olsun sakin ol

Kızlar betam 4 günde iki katı bile artmamş.birazdan Dr iğneyle sonlandırdı.. Bu hikaye de burda bitti.
Canım benim üzülme diyemiyecegim ama vücut hazırlığını yapıyor bidakine olacak inşallah öyle düşün rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikler versin sonrasında da sagsalim kucağa almayı nasip etsin

Canimm, insallah cok güzel ilerleyecek bu surecin, inşallah sağlıkla kucagina alacaksin bebegini/bebeklerini. Cok istiyorum cokkk
Bizi polis durdurdu. İzin yazınız var mı dedi. Tüp bebek merkezinden geliyoruz dedim. Yazıyı gösteriyordum, bakmadı bile. Devam edebilirsiniz dedi. "Dünya yanıyor, bunlar üreme derdinde" dememiştir inşallah
Ne haddineymissss
Kızlar betam 4 günde iki katı bile artmamş.birazdan Dr iğneyle sonlandırdı.. Bu hikaye de burda bitti.
Her sey cok daha iyi olacak canım, biraz daha sabır moralini yüksek tutup, en olumlu yerinden bak. Bir hikayenin sonuysa diğer hikayenin baslangici demektir

Şöyle bir geriye gittim okudum ne çok özlemişim be... Ama hergun giremiyorum işte malum işi de bırakınca kpss ile uğraşıyorum bida su bı haftadır sürekli uyuyorum öğlen 12 - 1 gibi kalkıyorum gece de 11 gibi uyuyorum arada kalan zamanda da ders çalışıyorum şimdi şimdi dusunuyorumda acaba depresyona mi girdim ... İnşallah bidaki girdiğimde buradaki herkes özellikle Paresilaaa bir mucizee Hemsirecik @NealStreet hamiş olursunuz şimdilik Allah'a emanet olun hoşçakalın

Askos niye veda eder gibi yazdin uzme bizi depresyonda degilsin kuluckaya yattın sadece hshshsh negatif düşünmek yok

Askos niye veda eder gibi yazdin uzme bizi depresyonda degilsin kuluckaya yattın sadece hshshsh negatif düşünmek yok
Yok tatlısım veda etmek diil benimki sürekli giremiyorum diye kuluçkaya yatmam için sperm hücresinin de yardım etmesi lazım ama ortada sperm hücresi yok yumurtlamaya kalıyorum sadece

Bitmedi ki kim demiş bitti diye? Niye öyle diyorsun? Bu üzücü bir virgüldü evet ama bebeğin sana göz kırptı. Yumurtaların "biz buradayız, seni unutmadık" dedi. Bundan sonra yapabileceğin bir şeyler olduğunu da görmüş olduk hep beraber. Allah'ın izniyle betaların ikişer kat arttığı günleri de göreceksin inşallah. Kürün neydiyse onu tekrar denersin. Baksana doktoruna bile sürpriz oldu. Daha güzel sürprizler yapacak inşallah vücudun doktoruna da sana da

Ay sesli güldüm valla
Napalım canım bu hastalığın biteceği yok onu beklerken yaşlanıcaz o zaman hiç olmayacak hız lazım bize
Hiç işte di mi
Daha dur bacım bismillah herkesın sureci aynı ilerlemıyor onemli olan sonuç güzel olsun sakin ol
Amin amin hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin de kabullendim şu anda uzamasını. Uzama da uzama değil aslında, kendim yazmışım senaryoları. Sonra da gerçekler benim senaryoya niye uymadı diye bi trine girdim. O benim kendi cinsliğim
Canimm, insallah cok güzel ilerleyecek bu surecin, inşallah sağlıkla kucagina alacaksin bebegini/bebeklerini. Cok istiyorum cokkk
Amin amin hepimiz inşallah
Gel gel sıra sıra dizilelim. Depresyonlara girme hiç. Burda huni takıp temiz temiz oturuyoruz bak ne güzel
Allah zihin açıklığı versin sana da. Kolay gelsin

Amin sağolasın ben huniyi kenara bıraktım

Hepinizin güzel dilekleri için çok çok teşekkür ederim.. Dr pazartesi Bi daha Bakacak hala sağlıksız bir gebelik ve ya da dış gebelik olduğundan şüpheli. Bugün 123 olmuş yani 290 larda olması gerekirken.. Pazartesi 250 yi görürsek bu sağlıklı bir gebelik diyebiliriz dedi... Ben hiç bişey anlamadm. Sen böyle üzülür stres olursan bebeğini sen öldürürsün önce zaten dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…