- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.761
Amin inşallah inşallahSağlıkla olussunlar inşallah herşey yolunda gitsin
Aynenn öyle diyorumHahaha yaaa uykusuzluktan aglarken şu mu geciyor aklından, olsun da görün gününüzü, al iste noldu simdi
Ayy az kaldi canim evet, hep bsy bekliyor olacağız, bitmez bu heyecan ve stres, mutluluk ve yorgunluk, huzur ve yipranma
Kokla bizim icin o minnos yavruyu canimmm
Amiiin inshallahaayyyy canım hemşom Allah razı olsun inşallah mutlu haberle biz de kucağımızda minnoşları konuşuyor oluruz en kısa zamandaminik tavşan kaç aylık oldu bizim yerimize de çok öp kokla onu
Öyle olduaa amaaa sok olduk beklemiyorduk hic.Emin ol bendee içimden küfürü basıyorum
Canımsın sen
Hamile değilim değilim değilim diye diye doğurdun bileminnak prensesini kokla benim için annesi
Eh işte canım şöyle böyle
İşe verdim kendimi
Canımsın sende çok seviliyorsun
Güzel olacağına dair şu an pek ümit yok içimde ama atlatırım neleri atlatmadım kiii
Ben hastanede yapılırken bile krize giriyorum beş dklik iş oluyo yarım saat hadi bakalım hayirlisiEvet, bir kaç sayfa önce paylaşmıştım iğneleri. Bana biraz uğraştırmacalı iğne verdiler, içini de kendim hazırlıyorum. Her gün hastaneye gider öyle yaptırırım diyordum ben o kadar korkağım ama öyle olmadı. İğne saati yaklaşınca, iğne anı ve sonrası akşam birkaç saat krize giriyorum ama bittikten sonra rahatlıyorum. Ben yapıyorsam herkes yapar. Merak etme
Benim iğneler de törenle yapılıyor her akşamBen hastanede yapılırken bile krize giriyorum beş dklik iş oluyo yarım saat hadi bakalım hayirlisi
Ay sesli güldüm vallaBizi polis durdurdu. İzin yazınız var mı dedi. Tüp bebek merkezinden geliyoruz dedim. Yazıyı gösteriyordum, bakmadı bile. Devam edebilirsiniz dedi. "Dünya yanıyor, bunlar üreme derdinde" dememiştir inşallah
Daha dur bacım bismillah herkesın sureci aynı ilerlemıyor onemli olan sonuç güzel olsun sakin olAmin. Hayırlısıyla, sağlıkla inşallah. Biraz üzüldüm çünkü ben kendimi bugün çatlatma iğnesi verirler diye hazırlamıştım. Tamamen kendi uydurmamdı ama inanmışım öyle erkenden biteceğine. Sonra eşim "hayırlısını iste, isyan etme" deyince bir silkelendim. Haklı dedim :/
Duyuldu canim çok şükürAynenn öyle diyorumkalp atisi duyulmustur
Canım benim üzülme diyemiyecegim ama vücut hazırlığını yapıyor bidakine olacak inşallah öyle düşün rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikler versin sonrasında da sagsalim kucağa almayı nasip etsinKızlar betam 4 günde iki katı bile artmamş.birazdan Dr iğneyle sonlandırdı.. Bu hikaye de burda bitti.
Canimm, insallah cok güzel ilerleyecek bu surecin, inşallah sağlıkla kucagina alacaksin bebegini/bebeklerini. Cok istiyorum cokkkBir taraf 16, diğeri 17 mm. Üç günlük daha iğne verdi. Hem büyütücü, hem çatlama önleyici. Salı tekrar kontrol. Cuma da yumurtaların toplanır muhtemelen dedi hemşire. Eşimden de kan aldılar. Bizde durumlar böyle bacımlar.
bir mucizee bize çook güzel haberlerle gel inşallah
Ne haddineymissssBizi polis durdurdu. İzin yazınız var mı dedi. Tüp bebek merkezinden geliyoruz dedim. Yazıyı gösteriyordum, bakmadı bile. Devam edebilirsiniz dedi. "Dünya yanıyor, bunlar üreme derdinde" dememiştir inşallah
Her sey cok daha iyi olacak canım, biraz daha sabırKızlar betam 4 günde iki katı bile artmamş.birazdan Dr iğneyle sonlandırdı.. Bu hikaye de burda bitti.
Askos niye veda eder gibi yazdin uzme biziŞöyle bir geriye gittim okudum ne çok özlemişim be... Ama hergun giremiyorum işte malum işi de bırakınca kpss ile uğraşıyorum bida su bı haftadır sürekli uyuyorum öğlen 12 - 1 gibi kalkıyorum gece de 11 gibi uyuyorum arada kalan zamanda da ders çalışıyorum şimdi şimdi dusunuyorumda acaba depresyona mi girdim ... İnşallah bidaki girdiğimde buradaki herkes özellikle Paresilaaa bir mucizee Hemsirecik @NealStreet hamiş olursunuz şimdilik Allah'a emanet olun hoşçakalın
Yok tatlısım veda etmek diil benimki sürekli giremiyorum diyeAskos niye veda eder gibi yazdin uzme bizidepresyonda degilsin kuluckaya yattın sadece hshshsh negatif düşünmek yok
Bitmedi ki kim demiş bitti diye? Niye öyle diyorsun? Bu üzücü bir virgüldü evet ama bebeğin sana göz kırptı. Yumurtaların "biz buradayız, seni unutmadık" dedi. Bundan sonra yapabileceğin bir şeyler olduğunu da görmüş olduk hep beraber. Allah'ın izniyle betaların ikişer kat arttığı günleri de göreceksin inşallah. Kürün neydiyse onu tekrar denersin. Baksana doktoruna bile sürpriz oldu. Daha güzel sürprizler yapacak inşallah vücudun doktoruna da sana daKızlar betam 4 günde iki katı bile artmamş.birazdan Dr iğneyle sonlandırdı.. Bu hikaye de burda bitti.
Oda oluuur cunku neden olmasın allah kerimdir bi gun bizim kuluckalarimizda dolu olacakYok tatlısım veda etmek diil benimki sürekli giremiyorum diyekuluçkaya yatmam için sperm hücresinin de yardım etmesi lazım ama ortada sperm hücresi yok yumurtlamaya kalıyorum sadece
Hiç işte di miAy sesli güldüm valla
Napalım canım bu hastalığın biteceği yok onu beklerken yaşlanıcaz o zaman hiç olmayacak hız lazım bize
Amin amin hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin de kabullendim şu anda uzamasını. Uzama da uzama değil aslında, kendim yazmışım senaryoları. Sonra da gerçekler benim senaryoya niye uymadı diye bi trine girdim. O benim kendi cinsliğimDaha dur bacım bismillah herkesın sureci aynı ilerlemıyor onemli olan sonuç güzel olsun sakin ol
Amin amin hepimiz inşallahCanimm, insallah cok güzel ilerleyecek bu surecin, inşallah sağlıkla kucagina alacaksin bebegini/bebeklerini. Cok istiyorum cokkk
Gel gel sıra sıra dizilelim. Depresyonlara girme hiç. Burda huni takıp temiz temiz oturuyoruz bak ne güzelŞöyle bir geriye gittim okudum ne çok özlemişim be... Ama hergun giremiyorum işte malum işi de bırakınca kpss ile uğraşıyorum bida su bı haftadır sürekli uyuyorum öğlen 12 - 1 gibi kalkıyorum gece de 11 gibi uyuyorum arada kalan zamanda da ders çalışıyorum şimdi şimdi dusunuyorumda acaba depresyona mi girdim ... İnşallah bidaki girdiğimde buradaki herkes özellikle Paresilaaa bir mucizee Hemsirecik @NealStreet hamiş olursunuz şimdilik Allah'a emanet olun hoşçakalın
Amin sağolasın ben huniyi kenara bıraktımHiç işte di mi
Amin amin hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin de kabullendim şu anda uzamasını. Uzama da uzama değil aslında, kendim yazmışım senaryoları. Sonra da gerçekler benim senaryoya niye uymadı diye bi trine girdim. O benim kendi cinsliğim
Amin amin hepimiz inşallah
Gel gel sıra sıra dizilelim. Depresyonlara girme hiç. Burda huni takıp temiz temiz oturuyoruz bak ne güzel
Allah zihin açıklığı versin sana da. Kolay gelsin
Canım benim üzülme diyemiyecegim ama vücut hazırlığını yapıyor bidakine olacak inşallah öyle düşün rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikler versin sonrasında da sagsalim kucağa almayı nasip etsin
Canimm, insallah cok güzel ilerleyecek bu surecin, inşallah sağlıkla kucagina alacaksin bebegini/bebeklerini. Cok istiyorum cokkk
Ne haddineymissss
Her sey cok daha iyi olacak canım, biraz daha sabırmoralini yüksek tutup, en olumlu yerinden bak. Bir hikayenin sonuysa diğer hikayenin baslangici demektir
Hepinizin güzel dilekleri için çok çok teşekkür ederim.. Dr pazartesi Bi daha Bakacak hala sağlıksız bir gebelik ve ya da dış gebelik olduğundan şüpheli. Bugün 123 olmuş yani 290 larda olması gerekirken.. Pazartesi 250 yi görürsek bu sağlıklı bir gebelik diyebiliriz dedi... Ben hiç bişey anlamadm. Sen böyle üzülür stres olursan bebeğini sen öldürürsün önce zaten dediBitmedi ki kim demiş bitti diye? Niye öyle diyorsun? Bu üzücü bir virgüldü evet ama bebeğin sana göz kırptı. Yumurtaların "biz buradayız, seni unutmadık" dedi. Bundan sonra yapabileceğin bir şeyler olduğunu da görmüş olduk hep beraber. Allah'ın izniyle betaların ikişer kat arttığı günleri de göreceksin inşallah. Kürün neydiyse onu tekrar denersin. Baksana doktoruna bile sürpriz oldu. Daha güzel sürprizler yapacak inşallah vücudun doktoruna da sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?